Prof. Dr.
Radikal Sistektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
İdrar Kaçırma Tedavisi
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Azospermi hastasıyım hocamın kişiye özel tedavisi, tese ameliyatı ve Bahçeci tüp bebek merkezinde gördüğümüz tüp bebek tedavisi neticesinde eşim hamile kaldı. Başta Bülent Erol olmak üzere bütün ilgililere çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Böbrek tümörü tanısı konan abime başka doktorlar tümünü almamız gerekebilir derken Bülent Bey robotik cerrahiyle çok az bir kısmını alarak çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisine minnettarız.
Bülent beye eşimin genetik bir rahatsızlığıyla ilgili bebek tedavisi için gittik, durumu bize o kadar güzel ve tatlı bir dille anlattı ki, kendisi evvela hastasına sahip çıkan, yardımcı olmaya çalışan, asla ve asla egoist olmayan, güler yüzlü, babacan ve en onemlisi işin ehli bir hekim, kendisiyle yolumuz kesiştiği için çok şükür, biz çok memnun kaldık, eğer erkek infertilitesi veya üroloji alanında şikayetiniz var ise hiç beklemeden gitmenizi şiddetle tavsiye ederim..
y.....
İdrar yanması, mesane ve kasık ağrısı, alt bölgede oturamama, sinir ağrısı gibi birtakım sorunlarım vardı ve bunlar hakkında kendisine başvurdum. Operasyon geçirdikten sonra gerçekten gayet memnun kaldım süreçten. Ağrılarım bitmedi ama eskiye oranla gerçekten büyük azalma olduğunu düşünüyorum. Kendisi bir doktordan ziyade aileden biri gibi davranıyor hastasına. Çok ilgili ve işinde başarılı bir hekim.
e....a
Yıllar süren rahtasızlığımın (mesane ağrısı) için gittiğim samimi ve ve şahsına münhasır bir insan.Hastaya empati ile yaklaşan,sabırla dinleyen ve insanlığa faydalı olacak şeyleri üretmeyi kendine felsefe edinmiş iyi yürekli bir insan.Yazdığı ilaçları kullanıp kendisi ile iletişimde olmamı söyledi.Uzunca yazmaya gerek yok sanırım.İşinin ehli ve çok iyi bir Şahsiyet.Teşekkürler Bülent Hocam,Varolun..
so...
Bülent Hoca ile yolum 20 haftalık gebe iken, böbrek taşı sebebi ile kesişti. Kendisi iletişim ve empati becerisi, güler yüzü ve ulaşılabilirliği açısından her sağlık çalışanına örnek olabilecek bir hekim. Kendisine çok teşekkür ederim.
ah...t
Bülent Bey çok iyi bir doktor, herkese tavsiye ederim. Bizimle çok iyi ilgilendi sağolsun. Ameliyat öncesi ve sonrasında çok yardımcı oldu. Daha sonra kontrol için gittiğimizde de çok ilgilendi.
as...n
Bülent bey çok iyi bir doktor,hastalara yaklaşımı harika. Zonguldak'ta 2 sene önce babamla yakından ilgilenmişti, ailecek çok memnun kaldık. Ama maalesef Zonguldak tan ayrıldığını artık İstanbul da olduğunu öğrendik.ailecek onu çok ariyoruz
ay...e
Bülent Bey hastasıyla son derece özenle ve titizlikle ilgilenen hastasında aşırı güven duygusu oluşturan tanıdığım en iyi doktorlar arasında Kendisiyle 2004 yılında İstanbulda Amerikan hastanesinde tanışmıştık mesane kanseri tanısı konduğunda hastalığımın başından sonuna kadar çok ilgilenmişti benim kontrollerim hala devam ediyor ama kendisi uzakta olduğu için çok üzgünün.meslek hayatında başarılarının katlayarak devam etmesini dilerim.
ga...n
Askerliğiniz sırasında 2007 yılında İstanbul GATa hastanesinde bana çok iyi davrandınız.Aşağıdan yokarı çıkıp ameliyathanede idrar torbamdan acıtmadan parça aldınız.Çocuklarımı kaybettim demiştim.Amerikaya gitmek istiyordunuz beni de götürün yemek yaparım önlük ütülerim anne olurum size demiştim.Kanseri yendim ama evlat acım haka taptaze duruyor.Selamlar
Bülent Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Erol, Üroloji, Androloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Bülent Erol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, İdrar Kaçırma Tedavisi, Laparoskopik Adrenalektomi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Flexible Üreteroskopi, Üriner Diversiyon Cerrahisi, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Radikal Sistektomi, Microtese.
Bülent Erol adresi nerede?Bülent Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Cad. No:11 Kat 3 Terrace Fulya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Erol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Erol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Erol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Erol hangi dilleri konuşuyor?Bülent Erol ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Erol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Erol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Bülent Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar