me...r
şu ana kadar gelmiş geçmiş doktorlar içerisinde bir tanedir beyin damar tıkanıklığı münasebetiyle beni tekrar hayata bağlamıştır teşekkürlerimi sunarım
me...t
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaklaşık üç yıl önce doktorumuzla tanıştık.İzmir`deki bir üniverste hastanesindeki profesörlerin koydukları tanının aynısını koydu.Hatta birkaç gün önce geçirdiği epilepsi nöbetinde acilde bizzat kendisi ilgilenip yoğum bakım ünitesine yatırılmasını sağladı ve tedavisini tatil günü olmasına rağmen sık aralıklarla takip etti.Kısacası doktorumuzun yaptıkları anlatmakla bu sayfaya sığdırılmaz.Doktorumuzu herkese tavsiye eder kendisine çok ama çok teşekkür ederiz...(Özdemir ailesi)
Bülent Gökkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Gökkuş, Nöroloji.
Bülent Gökkuş adresi nerede?Bülent Gökkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Gökkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Gökkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Gökkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Gökkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Gökkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Gökkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Gökkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.