Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Bademcik Ameliyatı +14 daha fazla

Baş ve Boyun Cerrahisi

Blefaroplasti

Endoskopik Sinüs Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

Dr. Bülent Kamil Aykal, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi' nde sağlık hizmeti vermektedir.
1975 yılında Denizli'de doğan Op. Dr. Bülent Kamil Aykal, ilk, orta ve lise öğrenimini memleketi Denizli'de tamamlamıştır. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Aykal, mecburi hizmetini Ağrı'nın Taşlıcay ilçesinde yapmıştır. Daha sonra Denizli'nin Serinhisar ilçesi ve Yatağan kasabasında görevini sürdürmüştür. 2015 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nden uzmanlığını alan Dr. Aykal, aynı yıl Denizli Devlet Hastanesi KBB Bölümü'nde göreve başlamış ve 5 yıl burada görev yapmıştır. Şu an Özel Denizli Cerrahi Hastanesi KBB Bölümü'nde çalışma hayatına devam etmektedir.

Y
Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Horlama Cerrahisi

Horlama ve damak sarkması için 3 sene önce gittiğim Bülent hocama geçen hafta tekrar gittim çünkü horlamam çok artmıştı ve damak sarkmasını kendim hissedebiliyordum ve bu ameliyattın acısından korkuyordum. Tüm bu ameliyat korkusunu yenmemi sağlayan değerli hocama saygılarımı iletiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum

Ç
Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Geniz Eti Ameliyatı

Bir doktordan daha fazlası Bülent hocam...
5 yaşındaki oğlum için geniz eti şikayeti ile Bülent hocamdan randevu alarak muayeneye gittik
Çok sıcak samimi bir karşılama sempatik yaklaşım net çözümler ve sonuç
Evet sonuç olarak tam da en iyisi Bülent hocam sorun neyse ne olması gerekiyorsa onları anlattı yaşanan sorunları ve yaşanacak daha büyük sorunları bize anne baba olarak en iyi şekilde aktardı
Bizi rahatlatıp kendisine güvendirdi
Bizde canımız kanımız evladımızı çok rahatlıkla hocama teslim ettik ve başarılı bir ameliyat sonrası sağlığımıza kavuştuk..
Ameliyat sonrası kontrol de ise her hangi sorun olduğun da beklediğini dile getirerek vedalaşarak hastaneden bir ohhh çekerek musmutlu sağlıklı bir şekilde ayrıldık
İyi ki Bülent hocam iyi ki
Saygılarımla

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Geniz Eti Ameliyatı

Oğlum bayramdan bu yana sürekli antibiyotik kullanıyordu geniz eti olduğu için ateş ve grip oluyordu en son kulaklarının da sıvı birikmesi oldu bülent bey kulaklarını iyileştirme geniz eti ni alalım dedi 2 5 yaşındaydı oğlum korktum Allah'a şükür ameliyatı oldu iki gün oldu oğlum sabaha kadar aralıksız uyudu ve horlama bitti çok iyi bir doktor güler yüzlü bülent bey

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Bademcik Ameliyatı

Ben ve kızım aynı doktora gittik kızımın bademcik ameliyatını gerçekleştirdi doktorumuz o kadar ilgili alakalı insan halinden anlayan çocuklara karşı o kadar ilgisini ve sevgisi gösteren bir doktor ki saolsun kendisi ile iyiki tanışmış ve yollarımız kesişmiş.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Bademcik Ameliyatı

8 yaşında olan kızımin son zamanlarda uykuda horlama,sürekli yatakta huzursuz şekilde dönme, ve hareket halindeyken nefes nefese kalma ,fazla terleme şikayeti vardı. Bülent Kamil hocamla tanıştık, detaylı bir şekilde sıkıntımızı anlattım. Hocamda dinledi. Ameliyat surecinin nasıl olacağını anlatti, kendisi, "23 Nisan'da kızıma hadi sana bayramda dondurma yedirelim deyince kizim hemen ameliyat olmak istedi :) Ayni zamanda çocuklara karşı sempatik yaklasimiyla, cocuklarinda doktor fobisini ortadan kaldırmış oluyor... Ameliyat sonrası tavsiyelerinide dinleyince bir sorun yaşamadık. Çok şükür kızımin gece horlama, huzursuz uyuma ve terleme şikayeti kalmadı. Bundan sonrada saglikli bir şekilde devam eder inşallah.Ben , detayci bir anne olarak bu tarz şikayeti olan kisilerin hocamlada bir görüş saglamalarini oneririm. Saglik , em buyuk nimetimiz..Elinize, emegine saglik hocam.
Basarilariniz daim olsun.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Geniz Eti Ameliyatı

İyi ki tanımışız diyeceğiniz bir doktor..3 yaşındaki oğlum sürekli ateşli bademcik enfeksiyonu oluyordu..Antibiyotik kullanma süremiz 15 güne inmişti..Gece uykusunda inanılmaz bir horlama ve huzursuzluk...Ve bu sitedeki yorumlara bakarak doktor beyle tanıştık..Daha kapıdan girdiğinizdeki güleryüzü ve detaylı açıklamaları rahatlatıyor sizi..İki hafta önce genizeti ve bademcik ameliyatını oldu..Veee o günden beri sessiz ve huzurlu uyuyor hatta uykuya doyamıyor diyebilirim..İlgisi, alakası, güleryüzü.. İyi ki yolumuz kesişmiş..

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

19 Mart burun ameliyatı oldum çok güzel oldu herkese tavsiye ederim hem nefes alma düzeldi hemde estetik olarak güzel oldu doktor bey çok ilgili ve alanında uzman biri kendinizi emanet edebilirsiniz.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Randevu

Yoğun öksürük,nefes darlığı ve soğuk algınlığı şikayetiyle gitmiştim. Doktor Bey hastalığın sebepleri ve tedavi süreciyle ilgili gayet açıklayıcı davrandı. Pozitif yaklaşımı ve güzel enerjisiyle de hasta halimizle çok yardımcı oldu,yüzümüzü gülümsetti. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Bademcik Ameliyatı

Tanı ve tedavi konusundaki açıklamaların net olması bende soru işareti bırakmadı. Oğlumla birlikte ikimiz bademcik ameliyatı olduk. Ameliyat sonrası sürecimizde de hiç zorluk yaşamadık. İyiki Bülent bey ile tanışmışız. yaş farketmeksizin kbb kınusunda herkese tavsiye ederim.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Geniz Eti Ameliyatı

Bülent Kamil hocam, 7 yaşındaki oğlumun geniz eti ve bademcik ameliyatını yaptı.İşinin ehli, çok iyi bir uzman. Güler yüzlü,cana yakın. Her şeyi anlaşılır bir dille ifade ediyor doktorumuz.