Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
mi...r
Çok değerli kıymetli hocam Uz. Dr. Bülent Kantarcıoğlu her zaman samimiyetiyle , güven verişle yanimizdaydi .Sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum , Allah senin gibi doktoru başimizdan eksik etmesin :) Lösemi deninlince tüylerim diken diken olurdu , şimdi öyle değil doktorlarimin sayesinde .
bi...r
Lösemiyim 6ay önce tedavi görmüstum ve tekrar nuksetti şuanda tekrar tedavi almaktayim , Bülent kantarcıoğlu gibi çok kiymetli degerli bir doktora rastlamadım, 22yaşindayim umutsuzluğa her düştugumde sözleriyle , samimiyetiyle her zaman destekçim oldu , önce Allah'ima sonra doktorum Bülent bey sayesinde inşallah nakil oolacam yeneceğimi hastalığimi .Sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum ve sizi cok seviyorum
se...l
bundan yaklaşık 10 yıl önce lenfoma tedavisi görmüştüm ve hastalığım 2 yıl önce nüksetti.Detaya girmeden şunu diyebilirim Bülent bey çok iyiy bir insan ve çok iyi bir doktor.Hastalıklarda önemli olan moral ve güven ben doktoruma güvendim ve bu hastalığı yendim.Burdan bülent bey'e tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Bülent Kantarcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Kantarcıoğlu, Hematoloji.
Bülent Kantarcıoğlu adresi nerede?Bülent Kantarcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Kantarcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Kantarcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Kantarcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Kantarcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Kantarcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Kantarcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Kantarcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Hematologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Hematologlar