Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa, Yıldırım, Bursa
Crosslinking
Prk(Fotorefraktif Keratektomi)
SMILE lazer
Trifokal Göz İçi Lensleri
Görüşler içerisinde ara
Daha önce zaten ailecek rutin kontrollere geldiğimiz bir hastaneydi. Ameliyat olmak için yine buraya geldim. Doc Dr Bülent Kosenin yaptığı muayene sonrasında gözümde katarakt olduğunu söyledi. Doktor bey gerçekten oldukça detaylı bilgi verdi ve benim içimi rahatlattı çünkü ben zaten panik atak hastasıyım ve nasıl ameliyat olabilirim diye çok düşünüyordum hiç korktuğum gibi olmadı Bülent bey sayesinde. Ağrısız acısız harika bir ameliyat geçirdim. Şuan üzerinden 4 gun geçti gormemde hiçbir sıkıntı yok çok güzel görüyorum. Keşke daha önce gelmiş olsaydım diyorum.Burada çalışan arkadaşlar çok güler yüzlü ilgililer. Hepsi çok yardımsever. Biz burda resmen aile gibi olduk.Ilac saatlerini hatırlatan alarm kurmaya gerek kalmayan bir uygulama geliştirilmiş çok işime yaradı. Ben aldığım hizmetten ve doktor beyden çok çok memnunum herkese gönülden tavsiye ederim.
Yıllardır Doç Dr Bülent Kösenin hastayım.Rahmetli babamı kendisi ameliyat etmişti babam yanındaki annemi dahi göremiyordu. Ameliyat sonrası çok memnun kalmıştı. Gözümde katarakt oluşmaya başladığında yine tercihim Bülent Bey oldu. Muayene sonrası hızlı bir şekilde planlama oldu ve Kasim ayında katarakt ameliyatı oldum.Hic ağrı acı olmadı çok memnun kaldım. Çok rahat kuran okuyabiliyorum.Bulent bey işinin en iyisi. Başka bir doktora gitme ihtiyacı duymuyorsunuz. İlgili ve başarılı mükemmel bir doktor. Doğru tercih Osmangazi Göz Hastanesi ve Bülent Köse.
4-5 yıldır gözüme karatakt teşhisi konmuştu fakat hem süreçten hemde devamında ne olacağını bilememenin korkusuyla uzun bir süre erteledim. 1 yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bülent hocayla tanıştım, muayene surecinden sonra operasyon gerektiğini söyledi ve operasyon kararı verince tekrar gelin dedi. Yeniden Bülent beyi ziyaret etmem 1 yılı buldu fakat bu sure zarfında katarak çok fazla ilerlemiş ve göz dokularıma zarar vermeye başlamıs.Bülent hocayla operasyonu ve sonrasını defalarca konuştuk.Bülent hoca daha önce operasyon geçirmiş hastaları ile tanıştırdı onlarla tecrübeleri hakkında konuşma fırsatı buldum ve itiraf etmek gerekirse bu beni daha çok rahatlattı konuştuğum herkes Bülent hocadan ve ilgisinden son derece memnun olduğunu söyledi. Operasyonun çok kısa olduğunu ve normal hayata çabucak döndüklerini anlattılar. 3 Mart'ta son derece başarılı bir operasyon gerçekleşti ve sonrasında rahat bir süreç geçirdim.
ze...p
16 yıldır kullandığım gözlüklerimden 6 ay önce geçirdiğim smile lazer operasyonu ile kurtuldum . Ameliyat olmayı daha önce istedim fakat uygun görülmemişti .Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bülent Hoca ile tanıştım ve smile lazerin uygun olduğunu söyledi,hemen ameliyat oldum . Operasyon sırasında herhangi bir ağrı sızı olmadı ameliyattan gözlüksüz, ağrısız , görerek çıktım.4.75 miyop görme bozukluğundan gözlüksüz çıkmak çok güzel blr duygu oldu benim için. Bülent Hocam çok güler yüzlü her hastası ile özenle ilgileniyor.Hastane çalışanları da aynı şekilde güler yüzlü ve oldukça ilgili.
se...t
Osmangazi göz hastanesinde Eşim katarakt kızım lazer operasyonu oldu ikiside oldukça memnun kaldıkları için ben de gözümd3 yaşadığım sorun üzerine hemen Osmangazi Göze Doç Dr Bülent Koseye geldim. Muayene sonucunda katarakt olduğu belirlendi. Aynı gün içerisinde hemen ameliyat oldum her şey oldukça hızlıydı. Ağrı acı hiç olmadan çok güzel bir süreç geçti. Kataraktım temizlendi.Gormem pırıl pırıl oldu. Ben hiç görmüyormuşum meğer Bülent bey üzerine farklı bir doktor tanıma gereği bile duymuyorsunuz. Korku ile gelmiştim hiç korkulacak birşey yokmus. Mükemmel bir doktor. İyi ki var. Çok memnun ayrılıyorum herkese tavsiye ederim.
Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine özellikle doç dr Bülent Köse için İzmirden buraya geldim. Doktor beyin yaptığı detaylı test ve muayene sonucunda gözümde katarakt olduğu tespit edildi. İstediğim günde hızlı bir şekilde operasyon oldum. Hiçbir ağrı acı yaşamadan güzel bir operasyon süreci geçirdim. Doktor bey çok zeki seveceb ilgili ve başarılı bir doktor. En başından sonuna kadar tüm sürece hakim. Operasyondan oldukça memnunum görmem gayet iyi oldu. Tüm personeller ilgili ve güler yüzlü. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ha...a
Bir ay önce Doç. Dr. Bülent Köse'ye Smile Pro Lazer ameliyatı oldum. Yıllardan beri lens ve gözlükle uğraşmaktan bıkmıştım ve uzun araştırmalarım sonucunda kendisi ile yolum kesişti ve muayene oldum. Muayene sonucunda hemen gözümü lazer yapmak istemedi biraz izlemem gerekiyor dedi. Gözümün tüm sıkıntılarını tek tek anlattı. Tüm bu muayeneler sonucunda gözüme en uygun olan smile pro ile ameliyat olabileceğimi söyledi. Ve aklımdaki tüm sorulara sabırla cevap verdi gerçekten dünyalar tatlısı birisi kendisi hem de hekim olarak çok bilgili. Kafamda soru işareti kalmayınca ameliyat olmaya karar verdim. Şuan ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti ve hayat kalitem arttı. Gerçekten çok memnunum. Bülent beyi gözü kapalı herkese tavsiye ediyorum. Doktorum beni senelerce bağımlı olduğum gözlüklerimden 10 dk da kurtardı
2021 yılında Doçent Doktor Bülent Köseye smile yönteminde operasyon oldum. Çok memnun kaldım. -4.75 ve -5.25 olan gözlerimde 12 yıldır kullandığım gözlüklerimden kurtulmuş oldum. Aynı doktoru annemede tavsiye ederek akıllı mercek yöntemi uygulandı. Annem de gayet memnun güzel görüyorum diyor. Operasyonlar esnasında ben de annem de hiç ağrı acı yaşamadık bu süreci güzel bir şekilde atlattık. Doktorumuz Bülent bey cana yakın, işinde başarılı, ilgili çok iyi bir doktor. Burada çalışan personeller güler yüzlü ve cana yakın kişiler.İyi ki Osmangazi göz hastanesini ve Doktorumuz Bülent beyi tercih etmişiz. Herkese tavsiye ediyoruz.
f.....
Yorumları okuyup Doç Dr Bülent Kösenin doğru adres olduğuna karar verdim. Yaptığım detaylı araştırma sonucu en güvenilir yer burasıydı.Çanakkaleden kalkıp Bursa Osmangazi göz hastanesine geldim.25 yıldır kullandığım gözlüklerden artık kurtulmak istedim ve muayene olmaya geldim. Bülent hocamın yaptığı göz testlerinden sonra gözüme lasik ve smile yöntemleri uygundu ben ağrısız acısız daha konforlu olduğu için smile pro yöntemini tercih ettim. Gerçekten de ağrı acı yaşamadım. Göz numaralarım -4.30 ve -4 tü dün operasyon oldum. Bugün ilk gün kontrolüne geldim nularalarım sıfırlandı ve net görebiliyorum. Çocukların yeni okumaya başladığı dönemdeki sevinci gibi bir mutluluk yaşıyorum. Bülent bey çok mükemmel bir doktor alçakgönüllü ve hastalarıyla yakından ilgilenen harika biri. Çalışan personel arkadaşlar hepsi 10 numara ilgililer. Gerçekten özel hastaneye geldiğinizi anlıyorsunuz. Ayrıca bilgilendirme kısmı çok güzel ameliyat öncesi aklınızda hiçbir soru işareti kalmıyor.
y.....
Kütahyadan özellikle Doç Dr Bülent Köse için geldim. Oradaki doktorlarımın önerisi üzerine geldim. Burada yapılan detaylı göz testleri ve muayeneden sonra gözüme 3 lazer yöntemi de uygundu. Ben daha daha erken iyilesme süreci ve dezavantajinin olmaması sebebiyle smile pro yöntemini tercih ettim. İyi ki de bu yöntemi tercih etmişim. Doktor Bülent bey anlayışlı alanında uzman başarılı bir doktor. Hastalarıyla yakından ilgilenen bir doktor. -7 miyop 2.50 astigmat olan göz numaralarım resmen düştü. Görmem de çok ciddi bir fark var. Çok harika görüyorum. Bu beni çok mutlu hissettiriyor. Burada çalısan tüm arkadaşlar cok nazik ve kibarlar.Bu güzel ekibi herkese gönül rahatlığıyla öneririm. Ben sonuctan oldukca memnunum.
Bülent Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Köse, Göz Hastalıkları. Size Bülent Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: SMILE lazer, Excimer Lazer, Trifokal Göz İçi Lensleri, Lazer Ameliyatı, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Keratokonus Crosslink Ameliyatı, Randevu, Normal Randevu, Crosslinking.
Bülent Köse adresi nerede?Bülent Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Bülent Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları