mz...k
4 yıllık evliliği izin meyvesini Bülent Hoca sayesinde aldık. 3 yıl boyunca tedavi olduk ve hiçbir sonuç alamadık. Bülent hoca ile 3 haftamızda sonucumuzu aldık. Bebek bekliyoruz. Teşekkürler hersey için. Gerçekçi, sıcak, sonuç odaklı bir insan. Yurdum insanlarına tafsiye ederim. Şunu da yazmayı unutmayayım hersey den önce de İNSAN.
fe...t
bana göre buranın en iyi doktoru.hocaların yaptığı ameliyatları bülent bey kızıltepede yapıyor...birçok insanın duasını alıyor...
Bülent Kurkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Kurkut, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Bülent Kurkut adresi nerede?Bülent Kurkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşiti Mahallesi 20. Şanlıurfa Caddesi No:2 Kızıltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Kurkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Kurkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Kurkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Kurkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Kurkut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Kurkut hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Kurkut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kızıltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları