ne...e
10 yıldır epilepsi hastasıyım. Çok çeşitli ilaçlar kullandım ancak nöbetlerim hiç düzelmedi. Bülent hocamdan Allah bin kere razı olsun doğru teşhis ve tedavi ile 3 yılı geçkindir nöbet geçirmiyorum .Artık aynı şehirde değiliz ama doktorum her an bir telefon uzağımda. Rabbim kendisine sağlık sihhat versin iyi ki var.
bü...
Hocamı elazğdan tanırım yıllardır hastalığımda yardımını hiç esirgemedi emekli olup İstanbula gitmesine çok üzüldüm ama buradan çıkıp İstanbula bülent hocama muayene olabileyim diye geldim şimdi eğer epilepside bir durgunluk aşaması içerisindeysem önce Allaha sonra hocama borçluyum ellerinden öpüyorum
mi...r
Eveeettt Harika bir prf doktor ... hastalığım epilepsi ve doktorum oldukca detaycı rahatlarıcı mükemmel biri ...
Bülent Müngen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Müngen, Nöroloji.
Bülent Müngen adresi nerede?Bülent Müngen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mah. Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Müngen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Müngen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Müngen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Müngen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Müngen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Müngen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Müngen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.