Uzm. Dr.
Çocuk Diş Tedavisi için Sedasyon ve Anestezi
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Bülent Naci Kanevetçi Muayenehanesi
Çok şiddetli, sancılı boyun ağrısıyla kendisine gittim. Sürecimiz aslında kısıtlıydı 2 seansta bile net çözümler aldım. Hatta dün kendisine de mesaj attım. Rahatlıkla boynumu ve bel kısmımı oynatabiliyorum. Dik yürüyemiyordum nasıl bir tedavi yaptıysa artık dik yürümeye başladım. Kendisini tekrar bekliyoruz. Tamamen boynumu daha rahatlatmak ve rahat yürüyebilmek için 3 seans daha gideceğim. Kendisine gerçekten şifalı el diyorum.
v.....
Tanıdığım en güzel, 5 yıldızlı bir doktor. Mezoterapi ve prp işlemi yaptırdım. Yaptırdığım işlemlerden memnun kaldım. Kendisi işlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.
Kızımın diş tedavisinde anestezi için görüştük çok titizlikle araştırdım bülent beyi buldum çok çok teşekkür ederiz sorunsuz problemsiz konforlu sedasyonla diş tedavimizi olduk kendisinin nezaketi ilgisi ve işi oldukça iyiydi
o.....
Mezoterapiden çok memnunum.Cildim daha değişti, parladı ve canlandı.Aynı zamanda botoks da yaptırdım, çok memnunum.Herkese tavsiye ederim. İlgililerdi, hem de çok güler yüzlüler.Benim için en önemli olan bu.İhtiyacım olursa yine kendisine gideceğim.
Çok memnunum kendisinden.Ben cilt bakımlarıyla birlikte ozon tedavisi oldum, birçok yardımı dokundu .Yönlendirmeler yaptı, farklı branşlara da yönlendirdi.Cildimde parlaklık hissediyorum, cildim parıl parıl parlıyor.İlk defa yaptırmıştım, çok da memnun kaldım.Daha önce ablam gitmişti, senelerdir Bülent Bey'e gidiyor.Memnun kaldığı için ben de gittim, ben de memnun kaldım.
Bülent Naci Kanevetçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Naci Kanevetçi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Bülent Naci Kanevetçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Genel Anestezi, Epidural Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Epidural Kan Yaması, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Enjeksiyon Im, Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi.
Bülent Naci Kanevetçi adresi nerede?Bülent Naci Kanevetçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı Doğaner Apt. No:49/2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Naci Kanevetçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Naci Kanevetçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Naci Kanevetçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Naci Kanevetçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Naci Kanevetçi hangi dilleri konuşuyor?Bülent Naci Kanevetçi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Naci Kanevetçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Naci Kanevetçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Naci Kanevetçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bülent Naci Kanevetçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar