Suadiye mah. Bağdat Cad. No.397/3 Selçuk Apt. A Blok, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi

Panik Bozukluğu Tedavisi

Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi

Bülent Taymur Muayenehanesi

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDEN(2001) MEZUNİYET SONRASI VAKIF GUREBA BEZM-İ ALEM VALİDE SULTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDEN(2006) UZMANLIK EĞİTİMİNİ ALMIŞTIR. ASİSTANLIK SÜRECİYLE BİRLİKTE PSİKOTERAPİLERLE İLGİLENMEYE BAŞLAMIŞ, PSİKOTERAPİ EKOLLERİ VE ETKİNLİĞİ ÜZERİNE ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER ALMIŞTIR, KOGNİTİF DAVRANIŞÇI TERAPİLER, AİLE TERAPİLERİ, VAROLUŞÇU ANALİZ VE ERİCSONİAN HİPNOTERAPİ EĞİTİMLERİ BULUNMAKTADIR, TERAPİ ÇALIŞMALARINI ANLAM ODAKLI TERAPİ,DENEYİMSEL TERAPİ VE SİSTEMİK YAŞANTISAL AİLE TERAPİSİ OLARAK SÜRDÜRMEKTEDİR. LOGOTERAPİ ALANINDA ALDIĞI EĞİTİM VE ÇALIŞMALARLA DALLAS’TA BULUNAN VİCTOR FRANKL ENSTİTÜSÜNDEN DİPLOMATE SEVİYESİNE ULAŞARAK EĞİTMENLİK ALMIŞTIR.

BİLİMSEL KURULUŞLARA ÜYELİKLER
1. TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ
2. TÜRK PSİKİYATRİ DERNEĞİ İSTANBUL

Röportaj

P
Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Online Terapi

Zorlandığım ve duygularımı kontrol edemediğim bir dönemde karşıma çıktı Bülent Bey. Özellikle online terapi hizmeti benim için çok değerliydi.Her seans sonrası kendimi çok daha iyi hissettim. Yönlendirmeleri ve yaptığı terapiler,çok kısa sürede kendimi bulmamı sağladı. Çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra vizyon sahibi bir insan. Kendisinden aldığım olumlu izlenimler çok daha rahat iletişim kurmamı sağladı.Sabırlı ve anlayışlı tavrı, kendimi anlatabilmemde çok destekleyici oldu. Her zaman devam etmek isteyeceğiniz ve herkese rahatlıkla önerebileceğim profesyonel bir uzman.

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Doktor Bey’e uzun zaman önce çok depresif ve diplerde hissettiğim bir dönemde başvurmuştum, önce yalnızca terapi ile başlayıp ilaç tedavisini sürece dahil ettik. Şu an eskisinden çok daha iyiyim, iş-yaşam dengemi sorunsuz sürdürebiliyorum ve gelecekte daha da iyi olacağıma dair kendime inanmamı sağladığı için minnettarım!
Alanında süper uzman, sabırlı, ilgili, seansları her zaman verimli bir hekimden destek almayı istiyorsanız mutlaka Bülent Hoca’ya görünün derim.

Ö
Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

20 yıldır psikolojik sorunlarım için birçok doktor ve psikologdan yardım aldım. Dr. Bülent Bey ile ilk görüşmemiz Şubat 2024’te oldu. Kendisiyle iletişimimden çok memnun kaldım. Tedavi sürecinde detaylı bilgilendirmeler yaptı, şikayetlerimi dinledi, nedenlerini belirledi ve tedaviye başladı. Zamanla olumlu sonuçlar almaya başladım ve her geçen gün daha iyi hissediyorum. Dr. Bülent Bey’i çevremdekilere de tavsiye ediyorum.

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Aile Danışmanlığı

Öncelikle bende çok sıkıntılı bir dönemimde yorumları okuyarak fakat yinede tereddüt ederek gittim fakat iyikide gitmişim,tedavim hala devam ediyor ve öncelere nazaran çok şükür çok daha iyiyim.bazen kendime bile ifitaf edemeklerim ağzımdan çıkıyor ve dr dan öte bir abi sıcaklığında içinizi dökebiliyorsunuz,konuşma sırasında söylediği can alıcı kelime mutlaka oluyor ve uzun süre o kelimeyi düşünüp iyileşme sürecinize neden olabiliyor içten,cana yakın ve gerçekten kendinizi bulmaya yardımcı olacak bir psikiyatrist arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Bülent Bey’e yaygın anksiyete ve kaygı sorunlarım için gittim, 6 ay sonraki durumumdan çok memnunum son derece vizyon açıcı ve iyi bir tedavi uyguluyor, durumları iyi analiz ediyor, bu süreçte evliliğim düzeldi.

K
Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Yaygın anksiyete nedeniyle gittiğim ilk seansta bana güvenirliği ve yaklaşımı ile beni etkiledi püf noktalarını söyledi hastalığın bana babacan tavrı yaklaşımı iyi geldi ben memnun kaldım inşallah bu hastalığıda bülent bey ile yeneceğiz

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Katıldığım seanslar bakış açımı değiştirdi. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Yaklaşık yirmi aydır Bülent Bey ile çalışıyoruz çok zor bir zamanımda bana faydası olmayan bir tedavinin akabinde seanslara başladım. Öncelikle Bülent Bey her detayı takip ediyor, dinliyor bu aşamada devamlılık çok önemli oluyor. ilaç tedavisi ve psikoterapi yöntemlerini kullanarak kombine bir tedavi sürecim oldu. Arada iniş çıkışlarım oldu ama hepsinin üzerinden gelebildik. Şu an oldukça güçlü hissediyorum kendimi ve ne olursa olsun bir şekilde üstesinden gelebileceğimi biliyorum. Kaygılarımın depresif hallerimin kızgınlıklarımın veya boş vermişliklerimin kök nedenlerini bulup ilerliyorum. Şu an tedavim daha çok kontrol aşamasında gibi ilerliyor ve kendimi çoğunlukla dengede hissediyorum. Kolay olmadı ama Bülent Hoca ile birlikte çok zor travmatik bir sürecin üstesinden gelebildik.

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Psikoterapi

Çok zorlandığım ve duygu durumlarımla baş edemediğimi ve bir daha da baş edemeyeceğimi düşündüğüm bir dönemde buldum Bülent Bey'i. Öncelikle kontroller yapıyor olması çok çok iyi hissettirdi ve güven oluşturdu. Ben kısa bir süre destek aldım fakat verdiği ödevleri yapıp, ne demek istediğini anlamaya çalışınca çok faydasını gördüm. Yaklaşık iki yıl önce destek aldım, hala uyguladığı yöntemlerin ve sorduğu doğru soruların faydasını görüyorum. Şimdi dönüp bakınca deyim yerindeyse bana balık tutmayı öğretmiş diyip minnet duyuyorum..

Konum: Bülent Taymur Muayenehanesi Randevu

İkinci seansımı aldım bugün. İlk geldiğimdeki kriz ve panik halimi çok iyi karşılayıp yönetti. Bana seans sonrası ödevler vermesi onları mesajdan takip etmek istemesi bana çok iyi hissettiriyor. Bu zor zamanımda bana şimdiden yardımcı olacağını görebiliyorum.