mu...
BULENT HOCAMDAN ALLAH RAZI OLSUN 6 SENEDIR HEMEROID BASUR SIKINTILARINI CEKIYORDUM GITTIM DURUMU ANLATTIM GEREKLI MUANELERI YAPTIRDIM LAZER AMAELIYAT OLDUM SUKUR KURTULDUM HOCAMDAN ALLAH RAZI OLSUN
me...t
Bülent hocayı araştırmadan randevu almıştım araştırmış olsam yine Bülent hocadan alırdım randevuyu Anal apse rahatsızlığımı ilaç tedavisi ve drenaj işlemi ile mükemmel bir şekilde tedavi etti elleri dert görmesin Allah razı olsun hocamdan çok teşekkür ederim.
Annemin boğazında nodül vardı yani guatr yıllardır ameliyattan kaçıyordu sonunda bülent uysal hocamıza ameliyat oldu ve çok şükür herhangi bir sorun yaşamadık. Doktorumuz çok iyi bir doktor teşekkür ederiz. Allah tüm hastalara şifa versin.
em...
11 ayda olacagım guatr ameliyatım için gezmedigim yere karşılık bir abim in, sözü ile Bülent beye gittim cuma gittim SALI ameliyat oldum cerrahmı cerrah, babanın babası adam ya başka bişey degil Allah eline kalbine dert vermesin....
Ha bu arada zehirli guatr 14 16 cm loblar enseme kadar dolantı ve hocamın nazik elleri ile o iş tamam
pe...n
Bülent doktor çok tecrübelidir. Bülent doktora muayene olmazdan önce 5 doktora gittim hiçbiri bende oluşan fıtığı bulamadılar. Ultrasyonda da göremediler. Ancak Bülent doktor fıtık olan yere temas eder etmez hemen kasık fıtığı teşhisini koydu. Ve sonrasında yapılan mr da doğru olduğunu gösterdi. Böyle doktorlara ihtiyacımız var. Allah razı olsun.
er...
Bülent hocama teşekkür ediyorum .safra kesesi ameliyatımı yaptı .Allah razı olsun beni bu dertten kurtardı.Guler yüzlü sorularınıza açıklayıcı cevap veren hocadır Teşekkürler hocam.
o.....
Yaklaşık olarak 4 yıldır safra kesesi taşı ameliyatından kaçıyordum artık agrılarım çekilmez bir hal almıştı en sonunda Dr.bülent beyle tanıştım kendisi öncelikle beni psikolojik olarak rahatlattı ve ameliyat oldum ameliyattan sonra İnan’ın en ufak bir acı dahi çekmedim ve şuanda o çektiğim agrılardan eser yok Dr.bülent beye çok teşekkür ediyorum dünya durdukça Dursun allah razı olsun eline emeğine sağlık.
mi...r
Çok teşekkür ederim sıkıntımı çözdü yaptığı ameliyattan çok memnunum çok riskli demişle di bir çok yer yapmamıştı beni kurtardı Allah razı olsun ondan
tü...u
Kendisinden ALLAH razı olsun.Bir yakınımın guatr ameliyatını yaptı.O kadar ağrısız ve o kadar problemsiz bir ameliyat oldu ki ne diyeyim ellerine sağlık.Çok iyi bir cerrah.Herkese tavsiye ederim.Kendisine de BURADAN TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜRLER....
ay...k
hayatımda gördüğüm en iyi cerrah en iyi baba inş evlatlarıda ona iyi evlat olur
Bülent Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Uysal, Genel Cerrahi.
Bülent Uysal adresi nerede?Bülent Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. İktap Sok. No: 4 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Bülent Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar