ra...
Amerikada 5 sene önce Colorektal kanser ameliyatı ameliyatı olduktan sonra kanserden kurtulmama rağmen ,sindirim sistemimdeki problemler devam ediyordu 2 sene önce Bülent beyin gözetiminde girdim.Endoskopi,Kolonoskopi tetkikinden sonra beni 1 ay ilaçtedavisi ve ardından bana özel diyet programına soktu.Çok mutluyum ki sadece sindirim sistemim değil tüm vücut fonksiyonlarım iyi çalışıyor .Bülent bey'e Teşekkürler.
di...ı
Oğlumun şiddetli karın ağrısı ile gittiğimiz hastanede pankreas enzimlerinin normalin endişe verecek kadar üstünde olduğunu görerek bize yatış verildi. normalde 60 olan değerler 4690 çıkmıştı. Bülent hoca ile o gün tanıştık. 5 günlük süreçte bizi "aileden " biri gibi takip etti. Biliyor musunuz tedaviyi hangi hastaneye gitseniz yapan veya uygulamaya geçen bir doktor bulunur ama böyle ağır ve korku veren bir süreçte "hep yakınınızda sizden biri gibi davranan" bir doktor az bulunur. Sakinliği ve bilgisi ile bizim de sakin kalmamızı sağladı. hepsinden önemlisi güvendik ve inandık. Sonrası çok daha kolay oldu. Durum hakkında verdiği aydınlatıcı bilgiler, detaycılığı, takipçiliği sayesinde bu duruma bir ilacın sebep olduğunu öğrendik. Tedavi süresince "durum hakkında bilgi verip, hemen ayrılan " doktorlardan olmadı. İşte bu bizim için alışılmışın dışındaydı. Bugün 26 Şubat. Oğlumun doğumgünü... Doktorumuz sayesinde diyet yemekleriyle de olsa evimizde kutladık. Atlattığımız hastalık pankreatit... Araştırdığımızda ne kadar ucuz kurtulduğumuzu gördük.. Hocam minettarız.
d....s
Alzheimer hastası olan Annem yıllardır mideden Peg ile besleniyor,bu süreçte hep yanımızda olan sayın Doç.Dr Bülent Yaşar, 13 Ocak çarşamba Günü de yeniden başarılı bir şekilde Pegini yenilemiştir , kendisine gerek sıcak yaklaşımı gerek hekimliği ile her zaman teşekkürlerimizi bildirmeyi borç biliriz..Dilek Soydan
Bülent Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Yaşar, Gastroenteroloji.
Bülent Yaşar adresi nerede?Bülent Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar