Romatoloji Randevusu
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Hilterapi
Ozon Tedavisi
PRP
Tam Idrar Tahlili(Tit)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Üniversite eğitimine 1998 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlamıştır. Uzmanlığını ise 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları alanında tamamlamıştır.Ardından 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Romatoloji alanındaki eğitimini almıştır.Çalıştığı kurumlar:Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi,Gaziantep Üniversitesi ve halen hizmet vermekte olduğu Medical Park Gaziantep Hastanesidir.
me...
3 aydır süren parmak eklem ağrı şikayetim ile bünyamin hocamıza muayene oldum çok detaylı bir şekilde muayene etti ve Romatoid artrit ile ilgili kan tahlilleri istedi 2 tane ilaç yazdı şuan çok iyi ağrılarım kalmadı Kibar beyefendi mükemmel bir insan Gaziantep te böyle değerli bir hocamızın olması bizim için büyük şans
f....c
İki hafta felçli gibi yaşadıktan sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bünyamin hocama götürüldüm. Hiç unutmam kapıda başka bir hasta 117 gün yatalak gibiydim beni ayağa kaldırdı, iyileştirdi sizi de ayağa kaldıracak demişti ve gerçekten doğru çıktı. 4 farklı romatizma çeşiti ve crohn ile mücadele ettim. 15 yıldır hastayım. Şuan ayakta durup çalışabiliyorsam kendisinin sayesindedir. Bence alanında Türkiye de bulunan en iyi doktorlardandır. İnsana insan gözüyle bakar. Tahlilde çıkmayan veya tahlil olmadan önce bile bir çok rahatsızlığınızı muayene sırasında anlar ve doğru teşhis eder. Bugün ağrısız bir hayat yaşayabiliyorsam kendisi sayesindedir.
s....a
Doğru tanı ve doğru tedavilerle romatizmal ağrılarım minimuma düştü
be...i
Bel ve bacak ağrılarımdan durulmaz hale gelmiştim çeşitli ağrı kesiciler kullandım ağrılarımda azalma olmadı sonra bünyamin hocayla tanıştım ve daha ilk muayenesinde fibromiyalji tanısını koydu ve hemen tedaviye başlanıldı şimdi ağrılarım da ciddi anlamda azalma oldu ve hayat kalitem arttı iyiki yollarımız sizinle kesişti bünyamin hocam siz iyiki varsınız.
zû...
Bünyamin hocanın 3 aylık takipli hastasıyım ilk geldiğimde başka bir hastanede tedavi görüyordum namını duyunca Antep'e geldim yıllarıdır kimsenin bulamadığı sebebini bünyamin hoca ortaya çıkardı çok ilgilendi bütün testleri yaptırdı ve en sonunda nadir görülen rektum kanseri teşhisi koyuldu bana istanbula gidip ameliyat oldum istanbulda da takibini bırakmadi her anımı takip etti ve. bünyamin hocanın koyduğu erken teşhis ile hayattayım şu an ameliyat sonrası serum tedavisine başladık benim dönüm noktam oldu
as....
Hocama kardeşimin tavsiyesiyle gittim. Ben 28 yaşından beri yatağa bile kilitlenecek derecede ağrıları olan ellerini kullanamaz hale gelen kollarımda, parmaklarımda şekil bozuklukları başlayan bir hastaydım. Hocam hem iş ahlakı hem bilgi olarak tartışmaya kapalı bir doktordur ve benim 6 yılda geçmeyen ağrılarıma tek seferde teşhis koyup tedaviye başlamıştır. 33 yaşındayım bugün o halden çiçek gibi bir hale geldim ve 0 ağrıyla. Sedef romatizmasıymışım maalesef ve tek seferde bildi hocam, bütün lezyonları da oluşmaya başlamışken hocam beni tedavi ediyor. 6 yıldır yürüme bozukluğu olan parmaklarını kullanamayan ve bunun psikolojik durumuyla savaşmak durumunda olan bir hastaydım iyi ki karşıma çıktı. Ağrısız acısız hayatımla çok mutluyum. iyi ki varsınız hocam.
sa...ü
Bünyamin beyle takipli bir hastasının önerisi üzerine tanıştım 3 yıldır Ankilozon hastasıyım ve bir türlü iyi tedavi seçeneği bulamadım ama Bünyamin hoca Hem muayene hem de hizmet kalitesi için muazzam bir hekim hastayla iletişim ve hasta takibi için çok hassas bir şekilde işini titizlikle yapan bir hekim asistanları güler yüzlü çok ilgili insanlar tüm ekipten çok memnun kaldım. Saygılarımla.
Hocamızdan memnunuz. Daha öncesinde farklı doktorlar denedik ama Bünyamin Hoca gerçekten isabetli oldu. Annemin de romatizma rahatsızlığı vardı iltihabı yüksekti kendisine muayene olduk. Annem şu anda süper. Yazdığı iğneler, ilaçlarla annemi rahatlattı. Eşimin de romatizma rahatsızlığı var tahlil verdi 1 hafta 10 güne sonucu çıkacak tekrar kendisi ile görüşme sağlayacağız.
Doktorum çok iyi. 8 yıldır hastasıyım. İlk geldiğimde çok kötüydüm sayesinde tedavisi, ilaçlarıyla bu hale geldim. Çok anlayışlı doktorum var. Kendisi hastalarına çok sahip çıkıyor. İltihaplı romatizma şikayetim vardı çok yükselmişti ve bütün vücuduma yayılmıştı. Yüzüme yansıdığı için dermatolojik olabilir diyerek 2 yıl cildiyeye muayene oldum ama meğersem iltihaplı eklem romatizmasından kaynaklanıyormuş. Sonuçlarım Ankara'ya gitti, geldi ve tedavi oluyorum. Şimdi daha iyiyim. Öncesinde hiç yürüyemiyor, kalkamıyor, ağrılarımdan ağlıyordum ama şimdi birkaç senedir iyiyim.
e....)
Doktorumuza ilk defa muayene olduk. Kendisi çok iyi bir doktor. Annemin bel, bacak, omuz ağrıları vardı. Bünyamin Bey 2 tane ilaç tazdı. Annemin şu anda durumu iyi.
Bünyamin Kısacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Kısacık, Romatoloji. Size Bünyamin Kısacık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Romatoloji Randevusu, Normal Randevu, Ana(Antinükleer Antikor), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), PRP, Tam Idrar Tahlili(Tit), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ozon Tedavisi.
Bünyamin Kısacık adresi nerede?Bünyamin Kısacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Kısacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Kısacık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bünyamin Kısacık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bünyamin Kısacık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bünyamin Kısacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Kısacık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Kısacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Bünyamin Kısacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bünyamin Kısacık hangi sigortaları kabul ediyor?Bünyamin Kısacık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Romatologlar