Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

Romatoloji daha fazla

Şehitkamil 1 adres

Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimini tamamladı ve Romatoloji Uzmanı unvanını Hacettepe Üniversitesi'nde aldı.

Gaziantep Üniversitesi ve özel hastanelerde görev yaptı. 2021'den itibaren SANKO Üniversitesi Romatoloji Bölümü'nde hasta kabul etmektedir.Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri bulunan bir bilim insanıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Romatoloji Randevusu +19 daha fazla

Romatoloji Randevusu

Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)

Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)

Romatoloji Randevusu

Makaleler

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Bünyamin hocamla 5 yıl önce tanıstık. romatoit artrit,fibromiyalji teşhisini ilk klinik muayenesiyle tespit etti.Tedavimi ,ilaclarımı duzenlerken her zaman hastasını düşünerek çok özenle düzenledi.Bunyamin hocamın bilgi ve deneyimine çok guveniyorum.Bunyamin hocamın tedavisi önerileri ve psikolojik yaklaşımı sayesinde daha iyiyim.Allah hocamdan razı olsun.İki yıl önce dizlerimde ciddi atak yasadım .aylarca yuruyemedim ,fizik tedavi,ortopedi dahil çok doktor gezdim.Capraz bağ yırtıği diye yanlıs tanı koydular .Bir ay fizik tedavi aldım ve ameliyat olacaktım çapraz bağ yirtıgı diye.3ay sonra ağrılarım gecmeyince Bünyamin hocama gittim ve kendisi bilgi ve tecrübesiyle hiçbir tetkik gerek duymadan fizik muayenesiyle artrit atağı diye tedavimi tekrar düzenledi .Çok şükür şimdi daha iyiyim .Alanında çok iyi bir doktor.Hocamdan Allah razı olsun.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

18 yıl önce şiddetli el ağrısı şikayeti ile Dr Bünyamin Kısacık hocamla tanıştım Romatoid artrit teşhisi koydu doktorumun tedavisi ile şiddetli ağrılarımdan kurtuldum sonrasında Fibromiyalji hastalığım çıktı yine Bünyamin hocamın tedavisi ile çok şükür sağlığıma kavuştum

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

2020 yılından beri iltihaplı meme mastitidi ile mücadele ediyorum hocamı tanıyana denk bir sürü zorlu yollardan geçtim hocamın 2 yılldan belli verdiği ilaçlarla ve meşakatiyle eski sağlığıma kavuştum çok çok iyiyim

C
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Benim hastalığım 21 yaşında başladı ankilozon spondolit hastasıyım gitmediğim hastane kalmadı çok kötü durumdayım yürüyemiyordum çok şükür Bünyamin hocamla tanıştık yıllardır gidiyorum herzaman en iyi şekilde tedavimi oldum ve bana tek iyi gelen doktorum oldu şuan rahat ve zor bir şekilde çalışıyorsam Bünyamin hocamın sayesindedir

Ö
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Yaklaşık 10 yıl önce bir yaz tatilinde oteldeyken, sabah kalktığımda yere basmakta zorlanmayla tanıştım bu hastalıkla. sonrasında eklem yerlerimde şişmeler ve sancılarla devam etti. İlk olarak ortopediye gitmem gerektiğini düşünüp Dr. bir abimin yanına gittim tahlil vs şikayetleri dinleyince bir romotoloğa git dedi ve serüven başladı. ilk 3 yıl ilaçlarımı çok muntazam şekilde kullandım ve ağrılarımı dindirdim sonrasında kendi bilinçsizliğimle ilaçlarımı terk ettim ve devam eden birkaç yıl hiçbir problem yaşamadım ancak bir gün bu uyku hali gidecekti ve o gün geldiğinde ciddi ağrılarla tekrar hastalığımla yüzleştim. Şimdi gayet düzenli, doktorumun tavsiyeleri ve tedavilerine tam bağlılıkla devam ediyorum ve herhangi bir şikayetim yok. Bu süreçte herkes gibi iyi bir doktor derdine düşmüş biri olarak arayışa girince Bünyamin Kısacık hocamla yolumuz kesişti ve bana verdiği güven uyguladığı tedaviden aldığım faydayla sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz.
herkese geçmiş olması diliğimle.

C
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Kronik böbrek yetmezliği nedeniyle ve FMF hastalığı nedeniyle gittim. hocamız bu konuda gerçekten çok uzman bir insan. hastaya yaklaşımı, tedavi yöntemleri gerçekten çok mükemmel. Başka bir hastanede tedaviye 35-40 gün sonra başlanacakken hocamızın gayretiyle tedaviye hemen başladı. Gaziantep böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı. hocamıza yürekten kutluyorum.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Ben romatizma hastasıydım Hastalıgımın adı sikleroderman ilk randevu aldım sekreterler gayet iyi ilgilendi yardım etti münyamin beye verdiler doktorumuz gayet iyi mayane etti ilac seron verdi cok iyi geldi ilacı seronu ilk aylarda her ay alıyordum sonradan iyi geldiği icin 6 ayda bir vermeye başladı doktor bey ilac cok iyi geliyor sekreterler yardım ediyor gidip ilacımı alıyorum her ikisinde de cok memnunum

L
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Randevu

Ben yedi yıl önce saygı değer hocamızla tanıştım ve ben bu süreç içerisin de tedavi olmaya başladım kas ve romatoid artrit hastalığım vardı çok şükür hocamızın sayesinde atlattım artık yılda bir kere kontrol amaçlı geleceksin dedi hocam ve ben yılda iki defa gidiyorum

Z
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Bünyamin hocamla yaklaşık bir yıl önce elde ve ayakta şişlik şikayeti ile gittim daha önceki gittiğim doktor vitamin eksikliği demişti ama şişler hızla ilerlemeye devam etti bir arkadaşın tavsiyesiyle Bünyamin Hoca ile tanıştık İyi ki de tanışmışız elhamdülillah hastalığımın teşhisini daha tahlili yapmadan şikayetlerime göre tahmin etti SLE hastasıyım şu an tedavim devam ediyor Bünyamin hocamın hızlı tedavisi ile ve güzel takibi ile hastalık kontrol altına alındı kendisinden çok razıyız yollarımız kesiştiği için Rabbimize şükrediyoruz. Hastaları kendisi için çok kıymetlidir. Hastasının güzel takibini yapar son derece açıklamalı konuşur bilgi verir. Şimdi daha iyiyim işini hakkıyla yapıyor Allah kendisinden razı olsun Rabbim böyle doktorların sayılarını arttırsın

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

2021 yılı sonunda göğüs ağrısı ve CRP yüksekliği ile hastaneye yattım. Perikardit rahatsızlığı geçirdim. Hastanede CRP düşürülüyor taburcu olduktan birkaç gün sonra tekrar atak yapıyordu.
Bünyamin hocamın doğru tedavisi beni bu sıkıntıdan kurtardı. Hocamız Bölge illeri ve Gaziantep için büyük bir şans. Odasına her girdiğimde yanında bulunan intörn öğrenci ve asistanlara da hastalığım ve tedavi süreci ilgili detaylı bir şekilde açıklama yapması da çok beğendiğim bir diğer yönü, iyi varsınız hocam