Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kemoterapi kaynaklı akciğer sertleşmesi gelişen babam için hocama gittik. Tam bir saat bizimle ilgilendi. İnsanları egosuyla ezmeye çalışan, aksi hocalardan değil asla. Gayet mütevazi, insan ilişkilerinde başarılı bir hekim. Bizi çok iyi dinledi. Sorularımızı yanıtladı. Olasılıkları gerçekçi şekilde izah etti. Tedavi aşamalarımızı planladı. İyi ki kendisine ulaşabildik. Gönül rahatlığıyla hocamıza muayene olabilirsiniz.
y....k
Akciğerdeki nodüllerden dolayı kendisinden tedavi görüyorum. Hocamız insanlığıyla, samimiyetiyle, hastasına verdiği değerle çok kıymetli bir hoca, tedavi süreci içerisinde her konuda çok tatmin edici cevaplar veriyor, süreçte son derece ilgili, alakalı davrandı, insana insan gibi değer veriyor diyebilirim, hastanede de son derece ilgiliydi, sonuçlarımı sürekli olarak yakından takip etti, gerekli bilgilendirmeleri çok güzel yaptı, kendisinden gayet memnun kaldım.
o.....
Bünyamin Bey 5 senedir yanlış konulan teşhisten beni kurtardı. Kortizonlu inhaler hava ve hap kullanıyordum ama kendisinin sayesinde sağ olsun kurtuldum. Şu anda gayet iyiyim ve memnunum. Sürekli olarak tetkikler, nodül taraması yapıldı ve aynı ilaçlara devam edildi. 1 aydır kademli olarak ilaçlarımızı kestik yakın zamanda kontrole gideceğim. Sürekli kortizon ilaç almaktan beni kurtardı. Bünyamin Bey'den gayet memnunum. Kendisini eşe dosta tavsiye ediyorum.
Hocamızdan çok memnunum. Bünyamin Bey çok bir insan kişilik ve insan olarak da çok iyi. Bilgisi çok fazla. Eşimin boğazında daralma vardı. Parça alınacaktı kendisi tanısını koyarak farklı bir doktora yönlendirdi. Şu anda eşim iyi. Kendisi sayılamayacak kadar iyi. Eşimin işlemi tehlikeli olduğu için arkadaşını tavsiye etti. Eşimin çok şükür şu anda çok iyi. Doktorumuzdan çok memnunum.
t.....
Bünyamin Bey çok iyi, ilgili bir doktor. Kendisinden çok memnun kaldım. Bünyamin Bey'e emboli geçirdiğim için muayene oldum. Kendisiyle kontrollerimize devam ediyorum. Kendisi süreç içerisinde beni her zaman bilgilendiriyor.
Bünyamin Bey'den çok memnunuz. Allah ondan bin kere razı olsun. Kardeşimin eski çekilen tomografilerini değerlendiren 2 göğüs hastalıkları ve 3 tane radyolog doktor bir şey olmadığını söyledi. Kendisi ilk bakışta tümör teşhisini koydu. Bronkoskopi işlemi yaptı ve teşhisinin doğru olduğunu söyledi. Kardeşim cerrahi müdahale için hazırlık yapıyor, ameliyat olacak. Bünyamin Bey'i tebrik edip, candan kutluyorum.
i̇....
Babam Bünyamin Bey'in hastasıydı, covid oldu.Akciğerleri dolmuştu.Kendisi hastanede takip etti.Evde de babamı ziyaret etti.Güzel sonuç aldık tedavimizden.İnsani yönleri çok iyiydi, devamlı ilgilendi. Birkaç kişiye de tavsiye ettik Bünyamin Bey'i.
gi...r
Bir sabah aşırı öksürükle uyandım. Uykumda öksürüyor sanki boğazımda oluşmuş balgamı yutkunmaya çalışıyordum. Bir türlü olmadı. Kalkıp lavaboya gittim tükürmek için. Ve bunu yaptığımda ise şok olmustum. Çünkü her yer kan oldu. Öksürüyordum ağzım kan doluyor ve tukuruyordum. O anki telaşımi anlatmam mümkün değil. Alel acele acile gittik ve bizi bir göğüs hastaliklari uzmanına yonlerdirdiler. O doktorda bu gibi durumlarda bünyamin hocaya daha çok güveniyor olsa gerek. Bizi bünyamin hocama yönlendirdi. Hemen ertesi sabah buronkoskopiye Alindim, bunun haricinde kendisine yonlendirildigim günde kanamanın nerden geldigine bakıldı ve tetkiklerim yapildi. Buronkoskopi işlemim okadar titizlikle ve emin ellerde yapıldı ki, hemen doğru sonuçları almıştık. Doğum sonrası tüm değerlerim düşmüş ve ben vitaminsiz besinsiz kalmıştım tüberküloz olmuştum. İvedilikle tedaviye başlandı. Ve tedavim yedi ay sürdü. Fakat ben ilk on günde dahi sonuçlarını görmeye başlamıştım. Yedi ay sonra çok çok iyi durumdaydım ve bu süreç içinde her kontrolüm muayenem ilgili alakalı ve hastayı aydınlatıcı şekilde oldu. Kendisine minnettarım. İyiki yollarımız kesişmiş, iyiki kendisine yönlendirilmişim. Tedavi sürecim bittikten sonra dahi sürekli gidip kontrollerimi yine bünyamin hocamda yaptırdım. Onun tecrübeleri sayesinde herşey kolaylıkla geçti. Gözünüz kapalı kendinizi hocama emanet edebilirsiniz.
n....c
Akcigerim'de ve sırtımda meydana gelen ağrılı batma hissi, nefes almada güçlük, cok sık aralıklar ile tekrarlanan ağır grip şikayeti ve grip sonrası öksürük, uzun süreli halsizlik sebebiyle muayenehanesine gittim. Çevresel faktörler soguk iklim şartları bedenimi olumsuz etkilemişti. Farklı doktorlar ile görüştüm fakat tam anlamıyla bir sonuç alamadım. Bir sorun oldugunu hissediyordum. Öncelikle ayrıntılı olarak tüm tetkiklerim yapıldı ve detaylı bir sekilde doktorum tarafından incelendi. Bağlantı oluşturabilecek her türlü füzyonlar değerlendirildi. Solunum fonksiyon testlerim tekrarlandı. Tüm incelemeler sonucunda bana "Pulmoner Sekestrasyon" teşhisi konuldu. Bu hastalığın, genellikle az kişide görüldüğü ve yapısal bir sorun olduğu söylendi. Nefes darlığım astım olarak düşünüldü. Doktor bey öngörüleri güçlü, samimi, hastanın psikolojik anlatımını dikkate alan ve çözüm üretmeye odaklı biri. Teşhis, ön gördüğü gibi sonuçlandı. Doktor Bey'in tavsiyeleri sonucunda akciger dışında da farklı bulgular tespit edildi ve diger poliklinikler önerildi. Dolayısıyla bedenimin diger bazı alanlarının da incelenmesi farkındalığı oluştu. Düşündüğümüzün dışında vücudumuzun diger bölgelerinde de hiç bilmediğimiz reaksiyonlar oluşabiliyor. Bunlar tetkikler sonucunda anlaşılıyor. Ve bunlar bizim rahatsızlıgımızın dışında veya o rahatsızlığımız ile bağlantılı hiç beklemediğimiz başka rahatsızlıklara da sebep olabiliyor. O yüzden ihmal etmemenizi öneriyorum. Doktor bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bünyamin Sertoğullarından isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Sertoğullarından, Göğüs Hastalıkları. Size Bünyamin Sertoğullarından tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bünyamin Sertoğullarından adresi nerede?Bünyamin Sertoğullarından şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Sertoğullarından isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Sertoğullarından online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bünyamin Sertoğullarından hangi dilleri konuşuyor?Bünyamin Sertoğullarından ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bünyamin Sertoğullarından isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Sertoğullarından bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bünyamin Sertoğullarından ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Sertoğullarından hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Bünyamin Sertoğullarından hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Göğüs Hastalıkları Doktorları
Balçova Göğüs Hastalıkları Doktorları
Menemen Göğüs Hastalıkları Doktorları
Urla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Narlıdere Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (9)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları