Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi
y....p
ilgisi bilgisi açıklayıcı yaklaşımı iletişimi çok güzel
6 yaşında oğlum geniz eti ve kulak tüpü ameliyatı oldu ameliyat öncesi ve sonrası süreci çok iyi geçirdik, doktor tercihimden çok memnun kaldım Allah razı olsun
i̇...r
KBB ci bir profesör ün tavsiyesi üzerine gittim. Kendisi şuan Akademi hastanesinde çalışmakta. Bademcik ameliyatı oldum. İletişimi çok iyi, her konuda bilgi verdiği için süreç daha kaygısız geçti. İyileşme süreci hakkında bilgi sahibi olunca insan kendini bir şekilde hazırlıyo. Acıyı yada zorluğu kabullenmek daha kolay oluyo. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Bünyamin Turhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Turhan, Kulak Burun Boğaz. Size Bünyamin Turhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bünyamin Turhan adresi nerede?Bünyamin Turhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Turhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Turhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bünyamin Turhan hangi dilleri konuşuyor?Bünyamin Turhan ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bünyamin Turhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Turhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bünyamin Turhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Turhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bünyamin Turhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.