Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
se...k
Oğlumuz #FurkanEymen Doğumsal kaval kemiği eksikliği ile dünya ya geldi Tesadüf eseri Dr.Burak ABAY ile karşılaştık uzun ve yorucu bir tedavi sürecimiz devam ediyor ve her aşamasında Dr. Burak ABAY ın Hekimliğinin yanısıra bize yaptığı abilik çok önemliydi... Artık ailemizden biri gibi Kendisine sonsuz başarılar diliyoruz. Dr.Burak ABAY Dünyada insanı yönü kuvvetli belkide en iyi doktorlardan güvenebilirsiniz.
Askeriyede düşme sonrası Slap lezyonu oluştu ve bunu kimse tamir etmeye yanaşmadı. Burak hocayı bu cesaretinden dolayı kutluyor ve kendinisine teşekkür ediyorum. Şu an herşey istediğim gibi omuzumu kullanabilir vaziyetteyim.
o.....
7 senedir çektiğim menisküs arılarından 2 ay önce doktorum Burak Abay sayesınde kurtuldum ve şuan gercekten hiç durmadan 6 km koşa biliyorum size cok teşekkür ederim Hocam beni hem piskolojık hemde doğru tedavi yöntemlerinizle eski sağlığıma kavuşturdunuz.. ( Onur Baştepe )
Bir Kars'lı olarak şimdiye kadar gelen doktorların kendi alanında en iyisi diyebilirim. Omuz sıkıntım onun sayesinde yok olup gitti. Kendisine teşekkür ederim.
ab...k
Annemin düşme kazası sonucu femur başı kırığı oluşmuştu.İcap nöbeti olmadığı halde pazar günü hastaneye gelerek gerekli tetkikleri yapıp ve en kısa sürede ameliyatını yaptı. 2 gün sonra annem ayağa kalktı. Zor anlarımızda hekimliği dışında bize güven vererek annemin sağlığına kavuşmasında emeklerinden dolayı Uzm.Dr. Burak ABAY beye teşekkürlerimiz borç biliriz.
Sadık ÖZTÜRK
2 ay oldu kızım bisikletten düşmesi sonucu kolunu kırdı Dr. Burak Abay'ın yapmış olduğu amelyat sonrası kızım şükür eskisi gibi kolunu kullanabiliyo Dr.Burak Abay 'a amelyat sonrası ilgisi,düzenli aylık takibinden dolayı teşekkür ederim( Bahar Günerhan)
oz...0
Merhaba Ben Hayrullah Taşdemiroğlu KARS HARAKANİ DEVLET HASTANESİNDE Ortapedi Ve Travmatoloji Doktoru Sayın BURAK ABAY'ın Hastasıyım Dizlerimde Sıvı Kaybı Ve Kireçlenme Vardı Tamamen Bitmişti Sıvı Protez Takılarak Beni Yeniden Gezdirdi Allah Razı Olsun Ben Onun Sayesinde Annemden Yeni Doğmuş Gibi Oldum Çok Teşekkür Ederim Böyle Bir Doktor İlimizde Olduğu İçin Çok Memnunuz Bundan Sonraki Hayatında Ve Kariyerinde Başarılar Dilerim Her şey İçin Çok Teşekkür Ederim.
Ben karsta askererim aygım krıldı 4 tane krıgım vardı 3 tanesini buldular ve 1 tanesini burak abay buldu oda zor olanıydı ve ayagıma vida atı ve benle cok ilgilendi ALLAH razı olsun karsta burak beyden iyi ortapedidoktoru yoktur adım yunus emre akın.
Burak Abay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Abay, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Burak Abay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı.
Burak Abay adresi nerede?Burak Abay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Abay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Abay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Abay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Abay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Abay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Abay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Abay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Abay hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Burak Abay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler Karpal Tünel Sendromu
Bahçelievler Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
Bahçelievler Diz Bağ Yaralanmaları
Bahçelievler Ön Çapraz Bağ Yırtığı
Bahçelievler Ön Çapraz Bağ Kopması
Bahçelievler Kalça Kireçlenmesi
Bahçelievler Siyatik hastalığı
Bahçelievler Kalça Kemiği Problemleri
Bahçelievler Tendon Hastalıkları
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları