Konak mah. Lefkoşa cad. No:11 Barış sok. Ceylan Diamond İş Merkezi K: 1 D:3,
Prof. Dr. Burak Akesen Muayenehanesi - Bursa
as...ş
Kızımın skolyoz ameliyatını başarıyla gerçekleştiren çok değerli Burak hocam; iyi ki sizin gibi hekimler var.Gerçekten işinin ehli ve Bursa 'da skolyoz gibi zor olan bir ameliyatı başarıyla gerçekleştiren tek geçilecek hekimlerden...Rabbim sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.Size minnettarız.Kızımın aynı zamanda kalp rahatsızlığı olduğundan dolayı skolyoz ameliyatı olması gerektiğini duyduğumuzda anne baba olarak hızlı bir doktor arayışına girdik ve Doç. Dr. Burak Akesen ismini birçok kişiden duyarak hemen randevu oluşturduk.Sorduğum tüm soruları, tüm kaygı ve korkularımızı gidererek bizleri rahatlattı ve gözü kapalı bir şekilde önce Rabbime sonra da Burak hocama emanet ettik kızımı.Çok şükür sorunsuz bir ameliyat gerçekleşti.Burak hocam ve ekibi,Yıldırım Doruk hastanesi tüm personel çok ilgiliydi...Herşey için sonsuz teşekkürler
ke....
Özel aritmi osmangazi hastanesinde skalyoz ameliyatı olan eşimi başarılı şekilde sağlıgına kavuşturan Doç.Dr. Burak AKESEN e teşekkürlerimi sunuyorum.
Kenan ÖZCAN
se...1
Annemin ameliyatını başarıyla gerçekleştiren,ilgili,saygılı,mükemmel bir doktor her şey için teşekkür ederiz.Abdulhamit-Sibel ERDEM
di...k
Hayatımda tanıdığım en iyi kalpli en mükemmel doktor. Ağrılarımın, eğiklimin geçmesini ona borçluyum. Skolyoz konusunda bence en uzman kişi şüphesiz o. Çok seviyorum, saygılar. :)
Burak Akesen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Akesen, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Burak Akesen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Burak Akesen adresi nerede?Burak Akesen adresini belirtmedi. Burak Akesen yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Burak Akesen adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Akesen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Akesen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Akesen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Akesen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Akesen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Akesen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Akesen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Burak Akesen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Akesen hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Akesen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.