Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Palin PCI Ebeveyn Çocuk Etkileşim Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ir...y
Burak bey ile 6 yaşındaki oğlumuzun k ve r seslerini cikaramamasi dolayısıyla tanıştık. Kısa sürede Burak beyinde farkettigi birkaç sesin daha çıkarılması sorununu çözdük. Iyiki tanışmışız Burak beyin yaklaşımından çok memnun kaldık.
o....
Burak beyden oglumuzun konusurken takilma ve kekeleme sorunu sebebiyle tanistik.Bizde internetteki yorumlara istinaden onun ile iletisime gectik.Kendisi hem ebeveynler olarak bizi cok detayli bilgilendirdi hem de oglumuz ile iletisimi cok iyi idi.kendisinden cok memnun kaldik. Biz benzeri sorunu olan ailelere kesinlikle öneririm kafanizda hic bir soru isareti olmasin...
pe...
Kızımın artikülasyon bozukluğu sebebiyle Burak öğretmenle seanslara başladık. İnanılmaz fayda gördük hala daha ilerleme kaydediyoruz.Kızım öğretmenini çok seviyor. Burak beyin çocuklarla iletişimi,özverili çalışmaları,güler yüzü,samimiyeti bizi aile gibi hissettiriyor. Başlarda konuşmaları çok da anlaşılmayan kızım 2 seans sonra bile değişim gösterdi. İyi ki diyoruz Burak beyle yollarımız kesişmiş
h....ç
Sınıf öğretmenimizin yönlendirmesiyle Burak Bey'le tanıştık. K ve G seslerinde artikülasyon problemimiz vardı.Burak Bey sayesinde 4 seansta problemimiz ortadan kalktı.
e....y
Burak beye 1 yıl önce oğlumun konuşma problemi nedeniyle başvurduk.Oglum sesleri çıkarmada çıkarmada zorluk çektiği için konuşmasıda anlasilamiyordu.Doktorumuzla seanslara başladık ve oğlumun konuşmasındaki anlasilabilirlilik arttı.Ayrıca oğlumun konuşması düzelince kendine güvenide geldi.İyiki Burak beyle tanıştık.Burak bey iyi varsınız.
y....s
Burak hocamızla oğlumun çıkaramadığı sesler dolayısıyla tanıştık.Bu durum konuşmasını etkilediği için söyledikleri kimse tarafından anlaşılmıyordu ve bu durum hem bizi hem de oğlumu çok üzüyordu.6 yaşında seanslarımıza başladık ve zorlu bir süreç olduğunu düşündüğümüz 1.sınıfı Burak hocamız sayesinde hiç zorlanmadan, okuldaki programa uyumlu, çok güzel şekilde tamamladık.Şu an 2.sınıfız ve seanlarımız bugün tamamlandı.Oğlum artık tüm sesleri eksiksiz çıkarabiliyor ve konuşması herkes tarafından anlaşılıyor.Samimiyeti,anlayışı,güleryüzlü yaklaşımı için sonsuz teşekkürler, kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz.
si...ş
Burak bey ile tanıştığımız için çok şanslı hissediyorum oğluma yaklaşımı ile sadece dil terapisi değil kendine olan güvenini kazanmasında çok büyük etkisi oldu.
ni...n
6 yaşındaki oğumun artikülasyon problemi nedeniyle Burak Bey’le çalışmaya başladık. Oğlumla iletişimi, tecrübesi ve pozitif yönlendirmesiyle süreç çok güzel devam ediyor. Kısa sürede oğlumun konuşmasında belirgin bir iyileşme görmeye başladık. Burak Bey özellikle tecrübesi ile de doğru değerlendirmelerde bulundu. Kendisiyle çalışmadan önce farklı terapistler ile görüştüğümüz için, Burak Bey’in farkını anlıyorsunuz. Konuşma terapisti olarak kendisini oğlumun okuluna da özellikle tavsiye ettim. Burak Bey’e çok teşekkür ediyorum, bizim için zor bir süreci oldukça verimli ve keyifli bir duruma getirdi.
Burak Aldiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Aldiş, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Burak Aldiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi.
Burak Aldiş adresi nerede?Burak Aldiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemer Mah. 1741. Sk. No: 27 Kat: 1 Daire: 2 Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Aldiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Aldiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Aldiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Aldiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Burak Aldiş hangi dilleri konuşuyor?Burak Aldiş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Aldiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Aldiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Aldiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Aldiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Burak Aldiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.