Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Dans ve Hareket Terapisi
Dil Terapisi
Bil&Ge Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Bil&Ge Psikolojik Danışmanlık
2015 yılında istanbul Esenyurt üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine başlayan,Yüksek Lisans eğitimini 2017 yılında bitirerek Klinik Uzman Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır.
Yüksek Lisans eğitimi sırasında, Psikopatoloji, Güncel Psikoterapi Yaklaşımları, Psikolojik Testler, Çocuk Psikopatolojisi, Psikodinamik Psikoterapi, Erişkin Psikopatoloji, Klinik Görüşme ve Değerlendirme alanlarında uygulamaya yönelik eğitimler ve dersler almıştır.
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU Akretideli Psikolojik Performans Danışmanı olan Burak Bilge Türk Psikolologlar Derneği, , Emdr Hap-Tr grupları içerisinde içerinde yer alarak Ülkede yaşanan kriz durumlarında(Soma Madem Facia-Ankara Gar patlamaları )yardım gruplarıyla çalışmalar yürütme devam etmektedir.
MESLEKİ ALDIĞIM EĞİTİMLERDEN BAZILARI
MMPİ KİŞİLİK ENVANTERİ ( TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ ) Psk .Dr. Umut Yıldız
PSİKOLOJİK PERFORMANS DANIŞMANI ( 1. MODÜL-2. MODÜL ,3 .MODÜL)
EMDR Terapisi 1.DÜZEY
EMDR ÇOCUK ERGEN Terapisi
EMDR Terapisi ERKEN DÖNEM TRAVMALAR (Prof.Dr. Ümran Korkmazlar)
Psikopatoloji Prof.Dr.İbrahim Balcıoğlu
* Boşanma kararı
* Mutsuz Evlilik
* Kişilik çatışmaları
* Boşanma Süreci ve Çocuk;
Gibi hayat kalitesini bozan rahatsızlık be sorunlarla Bilişsel Davranışçı Terapi,Emdr Terapisi,Psikodrama,Şema Terapisi gibi terapi modelleriyle danışanlarımla çalışmalar yapmaktayım.
Burak Bey'in yaklaşımı oldukça özenli. Konuşmanız, kendinizi en rahat hissettiğiniz şekilde ifade etmeniz konusunda oldukça destekleyici. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve anlaşılır açıklamalarıyla da bunu tamamlıyor. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir psikolog.
me...a
Kendisiyle aylardır çalışmaktayız. Gerek ilgisi, gerekse olayları çok güzel bir dille açıklaması beni çok memnun ediyor. Hayatımda alacağım kararları ve atacağım adımları daha da sağlıklı gerçekleştirebilmek adına kendisine başvurdum. Şu an hala çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Umuyorum ki daha sağlıklı bir bene doğru yol alacağız. Zaman geçtikçe süreç hakkındaki yorumumu güncelleyeceğim.
Burak hocamdan destek alarak hayatımın değiştiğini söyliyebilirim danışmaya gelmeden önce yaptığım sporu bırakmak üzereydim kaybettikçe bunalıma girmeye başlamıştım yaklaşık 1 yıllık kısa bir sürede duygularımı ve baskılarımı kontol etmeyi öğrendim daha sonra türkiye 3.lüğüm oldu herşey için teşekkür ederim
as...m
Burak bey bütün seanslarımızda gayet ilgili ve beni çok iyi dinleyen biriydi. Çocukluk travmalarım hakkında kendisiyle çok iyi gelişme kaydettim. Travmalarım artık hayatımı eskisi gibi etkilemiyor.
oy...n
Gayet olumlu ve ön açıcı bir görüşme oldu. Bugüne kadar doğru bilip beni farkında olmadan karamsarlığa yönlendiren önyargılardan kurtulma adına adım atmamı sağladı. Bu adımın sonucunu şimdiden bilemem ama iyi olacağını düşünüyorum.
ha...y
cocugumuzla daha iyi iletisim kurmak için gittik.. ama önce kendimizi tanimakla basladik ve ordan çok memnun olarak ayrildik
Ben 20 yıllık bir hekimim.Burak Bey ve ailesiyle bir süredir tanışıyoruz sosyal alan dışında mesleki tanışıklığımız ise kızımın fobileri nedeniyle oldu.Herşeyden önce Burak Bey insanları,hayvanları,doğayı seviyor.Bence kişiyi başarıya götüren şey de bu. Duruşu,ilgisi,süreci tanımlaması ve yönlendirmesiyle kızımın fobileri kısa sürede ortadan kalktı ve daha önemlisi hayata bakışı değişti.Çok çok teşekkürler. İyi ki sizi tanımışız Burak Bilge.
r.....
Ben arkadaşlarımada öneriyorum kendisini.İnternet üzerinden birkaç doktor arasından seçerek gittim kendisine.İyi bir elektrik aldım. Konuşurken kendimi çok rahat hissettim.Şuana kadar iyidi gittiğim süre içerisinde çok memnun kaldım. Şuan yine o sürecin faydalarını yaşıyorum.Her zaman saat belirtmeden, her aradığımda hiçbir şekilde müsait değilim demedi. Her zaman yardımcı oldu bana.Ben çok memnun kaldım. Arkadaşlarımada tavsiye ediyorum kendisini. Gitmek isteyene de yardımcı oluyorum.
Çok iyi biridir kendisi bir tanıdık tavsiyesi üzerine tercih etmiştim.Çok iyi bir insan ve işini tam anlamıyla yapıyor.Kendimi şuan da iyi hissediyorum.Doğru yönlendirdi beni.Sürecimiz bitti. Olumlu sonuçlandı. Takibinden de memnun kaldım.Yakınlarımada tavsiye ederim kendisini.
Ben daha önce psikoloğa gitmemiştim.Ama Burak bey hasalarıyla ilgilenen, benim gözümde iyi bir danışman.İhtiyacım olduğu için birkaç yerden birkaç psikoloğun iletişim bilgilerini alıp görüştüm.Telefonda görüştükten sonra gitmek istemediğimiz yerler oldu. Burak beyi aradık.Asistanı çıktı Burak beyle görüşmek istediğimiz belirttik.Burak bey bizi aradı direk görüşmek istedik.Eşimle gittik çok ilgiliydi, danışanlarıyla birebir çok iyi ilgileniyor düşüncesine kapıldık. Biz henüz sonuç alamadık devam ediyorduk.3 seans gittik daha sonra maddi açıdan devam edemedik. Çok iyi ilgileniyordu, anlatıyordu, soruyordu. Eşimde bende çok memnunduk.İki kişiyede tavsiye ettik kendisini.
Burak Bilge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Bilge, Psikoloji. Size Burak Bilge tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Burak Bilge adresi nerede?Burak Bilge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mahallesi 1582 Sokak Berkman Apt Kat:2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Bilge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Bilge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Bilge isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Bilge, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Bilge hangi dilleri konuşuyor?Burak Bilge ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Bilge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Bilge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Bilge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Bilge hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Burak Bilge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar