h....a
Burak Hocamla kızım da çok yol kat ettik.Kullandıği kelime sayısı arttı.Cümle kurmaya başladı.En önemlisi kendine güveni arttı.Aile dışindaki kişilerle iletişime girmeye başladı.
5 yaşındaki kızımın söylediklerini anlamıyorduk harfleri yanlış söylüyordu Burak hocayla beraber seanslara başladık. İlk görüştüğümüz andan itibaren kızımla güzel bir şekilde anlaştılar ve kızım severek gittiği için evde de iyi bir şekilde çalıştı. Hala seanslarımıza devam ediyoruz yanlış harflerin çoğunu hallettik Burak hocayla beraber. Burak hocayı tavsiye ediyoruz
p.....
Burak beyle babamın afazi hastalığı dolayısıyla tanıştık. İlk görüştüğümüz andan itibaren babamla çok güzel bir şekilde anlaştılar, babam afazi geçirdikten sonra kendini kapatmıştı neredeyse hiçbirimizle konuşmuyordu konuştuğu zamanda biz ne dediğini anlamadığımız için daha fazla sinirleniyordu. Burak beyle yaklaşık 5 aydır terapilerimize devam ediyoruz babamı artık en azından çok daha fazla şekilde anlıyoruz. Babamızla Aramızdaki tartışmalar azaldı. Uzun zamandır afazili hastalar ile çalışan bir terapist arıyorduk iyi ki Burak hocayla görüşmüşüz babamın durumunda olan herkes için kesinlikle tavsiye ediyorum.
ba...n
Burak beyle geçen yıl tanıştık. Oğlum konuşmuyordu. Burak beye başvurduktan sonra 6 ay gibi bir süre içerisinde 3-4 sözcüklü cümleler kurmaya başladı. Ne istediğini anlatmaya başladı. Oğlum burak beyle çok güzel bir şekilde anlaştı. Kendisinden çok memnun kaldık, bize çok büyük faydaları oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Burak bey ile 3 yaşında oğlum için görüşme sağladık. Oğlumun konuşmasında gecikme vardı bazı kelimeleri söylüyordu fakat cümle kuramıyordu, sözcük dağarcığı azdı. Bize ne yapmamız gerekenleri örnekler ile anlattı ve yol gösterdi. İlk terapimizden itibaren gelişmeler gördük. Şu an yaşıtlarını yakaladığı için terapimizi sonlandırdık. Herkese tavsiye ederiz.
Burak Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Bilgiç, Dil ve Konuşma Terapisi.
Burak Bilgiç adresi nerede?Burak Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Bilgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Bilgiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Bilgiç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Bilgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Burak Bilgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.