Uzm. Kl. Psk. Burak Bulcu

Psikoloji daha fazla

Denizli 1 adres

Psikolog Burak BULCU Denizli’de doğmuştur. Lisans eğitimini 2020 yılında Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji bölümünde ‘’ Üniversite öğrencilerinin mükemmeliyetçilik düzeyi ile kaygı düzeyi arasındaki ilişki’’ tez konusu ile tamamlamıştır. Daha sonra Yakın Doğu Üniversitesinde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansını ‘’ Çölyak Hastalığı Olan Bireylerde Psikolojik Belirtiler ve Damgalanma İlişkisinde Psikolojik Esnekliğin Aracı Rolü’’ adlı tez çalışmasıyla birlikte tamamlamıştır.
Eğitim hayatı boyunca, çeşitli özel eğitim merkezlerinde engelli bireyleri detaylı inceleme fırsatı oldu. Bununla birlikte ABA ve Tomatis programları ile otizmli çocuklara çalışmıştır. Denizli Adalet Sarayında, boşanma sürecinde olan çiftlerin çocukları ve vekalet davaları konusunda incelemelerde bulunmuştur. Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma merkezinde ve Ev Okulu derneğinde çevrimiçi olarak liseyi düzeyi öğrenciler ile okul sınavları ve üniversite sınavları alanında çalışmalara katılmıştır. KKTC Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde şizofreni, bipolar, kişilik bozuklukları, depresyon, anksiyete ve panik bozukluk olan bireylerle çeşitli atölye çalışmalarına katılmıştır. Şu anda çalıştığım ekoller Bilişsel Davranışçı Terapi ve EMDR Terapisidir. Günlük hayatınızda bireysel olarak olabilir, partnerinizle ilgili olabilir veya ergenlik döneminde olan bir bireyin başa çıkamadığı bir sorun olabilir, tüm bunlarla ilgili destek almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Kınıklı Mahallesi 6027 Sokak No: 19, Pamukkale, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +26 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Röportaj

Randevu doğrulandı
Konum: İzçamlık Randevu

Burak Bey’in benim hayatıma dokunuşu çok büyük. Çok uzun yıllardır hayatımın gerçek olmayan korkularıyla ve beni kendi gerçeklerimle yüzleştirdi. Her seanstan sonra çok daha özgüvenli ve güçlü hissediyorum.

Yoğun anksiyete sebebiyle başvurmuştum. İlk başta çok umutsuzdum ama Burak Bey'in konuşmaları, verdiği ödevler, tavsiyeler sayesinde 5-6 seansta farkındalığım arttı. Seanslara devamlılığımla olumlu sonuçlandı. Burak Bey'le uzun soluklu çalışmaya devam ediyoruz. İyi ki varsınız Burak Bey.

R
Randevu doğrulandı
Konum: İzçamlık Bireysel Terapi

Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımının yanında güler yüzlü ve samimi olması hem problemlerimi rahatlıkla aktarabilmemi hemde daha kolay yol alabilmemi sağlıyor. Seanslarımızdan her zaman memnun ayrılıyorum.

Burak Bey'e arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Önce sorunlarımı, yani kendimce dert edindiğim sorunları arkadaşımla konuşuyordum. O da yönlendirdi, böylece bildiğim var diyerekten ulaşma sebebim biraz aile içinde olan bazı durumlar. Kendi içime atıp aşırı düşünüyordum. Bu durum uyku düzenimi ve ruh halimi çok etkiliyordu. Uzmanla tanıştıktan sonra çok cana yakın ve sorunu çözmek için önce olanları anlatması ruh halimi pozitif tutmak yönünde odaklanarak konuşup anlama, daha doğru düşünüp karar verme üzerine yaptık. Yani çevremdekilere tavsiye ederim. İnsani anlayıp sorunu çözebilme ve daha olumlu olabilme üzerinde yardımcı oluyor. O yüzden memnun kaldım. Yani bu benim kendi memnuniyetim elbette ama ben herkese öneriyorum şahsen.

Uzun araştırmalarım sonucu Burak Bey'i buldum. Terapiye ön yargılıydım. Burak Bey sayesinde ön yargımı yendim. Erkek arkadaşım ve aile ilişkimle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Burak Bey'in olaylara yaklaşma şekli ve samimi oluşu bana çok iyi geldi. Burak Bey'in tavsiyeleriyle bütününde çok iyi ilerlediğimizi düşünüyorum. Burak Bey'i tavsiye ediyorum, bence işini çok iyi yapan bir psikolog, iyi ki varsınız.

R

Burak Bey'e gerek ilişkisel gerek kendimle ilgili değiştirmek istediğim şeyler için gidiyorum. Görüşmelerim oldukça verimli geçiyor. Kendisi çok sempatik ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Sorunlarımı anlamak için gösterdiği özen ve sunduğu rehberlik gerçekten yardımcı oldu. Her seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum ve yaşamımı daha sağlıklı bir şekilde yönlendirme konusunda büyük bir farkındalık kazandım. Kendisine olan güvenim her geçen gün artıyor ve onunla çalışmak bana büyük bir rahatlama sağlıyor.

Ben bir arkadaşımın önerisi üzerine stresle baş edemediğim ve hayatımı etkilediği için uzman tavsiyesi almak için Burak Bey'e başvurdum. Görüşme süresince samimiyeti ve tavsiyeleriyle güzel bir seans oldu. Süreç içinde bu kadar yol almam, kendimi iyi hissettirdi.

Y

Yaşadığım kaygı bozukluğu hem özel hayatımın hem de iş hayatımın olağan akışını olumsuz etkilemekteydi. Burak Bey'in uyguladığı EMDR terapisi sayesinde çok iyi yol aldık. Her zaman güler yüzlü, sabırlı ve anlayışlı bir şekilde yaklaştığı için çok memnun kaldım.

İnternetten buldum kendisini, ilişkim üzerine görüşmek istedim. Aslında denemek istedim, daha önce hiç psikoloğa gitmemiştim. Direkt çözüm odaklı bir yaklaşım yapınca memnun kaldım ve devam ettim. Seans sonrası kendimi iyi hissettim, çeşitli farkındalıklar kazandırdığı için kendisinden çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ediyorum.

Kendisini internet üzerinden buldum. Özel hayatımla ilgili sorunlarım olduğu için görüşmek istedim. Daha öncesine hiç psikologa gitmemiştim ve çekiniyordum. Sıcakkanlı ve çözüm odaklı olmasından dolayı çok memnun kaldım. Artık eskisine göre biraz daha iyiyim. Kendisinden çok memnunum.