Yüksek lisans program koordinatörü Prof. Dr. Hanife Özlem Sertel Berk’in “Psikolojik Değerlendirme” ve “Bilişsel-Davranışçı Terapiler” uzmanlık dersleri kapsamında bire bir yürüttüğü klinik süpervizyon ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisans mezuniyeti ile klinik psikolog unvanını kazanmış, 2012 yılı başında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde akademik personel olarak çalışmaya başlamıştır. 2013 yılında birincilikle girdiği İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki Klinik Psikoloji Doktora programında yine süpervizyon eşliğinde aldığı “Bilişsel-Davranışçı Grup Psikoterapileri” resmi eğitimini alma şansına sahip olmuş ve bu programdan “Bedensel Belirti Bozukluğu” üzerine hazırladığı tezini tamamlayarak 2020 yılında mezun olmuştur. Bu süreçte başta Prof. Dr. H. Özlem Sertel Berk olmak üzere Prof. Dr. Başak Yücel, Prof. Dr. Güler Bahadır, Prof. Dr. Ayşegül Ketenci, Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ve Prof. Dr. Sibel Çakır gibi alanında önde gelen akademisyenlerle klinik ve akademik anlamda uzun süreli ve bire bir çalışma imkânı elde etmiştir. Dolayısıyla klinik psikoloji alanındaki yetkinliğini lisansüstü düzeyde yaklaşık 10 yıl süren transkript belgeli eğitimler, süpervizyonlar ve yürüttüğü klinik tezler ile elde etmiştir. Bireye ve çiftlere özgü bir şekilde tasarladığı psikoterapi çalışmalarında ağırlıklı olarak Bilişsel-Davranışçı Terapi ve Düşünsel Duygulanımcı Davranış Terapisi ekollerini benimseyen Duruk, Psikodinamik Psikoterapi ve EMDR yaklaşımlarından da yararlanmaktadır. 2015 yılında bir başka devlet üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Anabilim Dalında çalışmaya hak kazanmış burada 5 yıl akademik çalışmalar gerçekleştirmiş; ancak klinik çalışmalarına ağırlık verebilmek amacıyla 2020 yılında bu üniversitenin akademik kadrosundan ayrılarak Stoa Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni kurmuştur.
Yaklaşık 15 yıldır İstanbul’un Ataşehir ve Nişantaşı bölgelerinde yüz yüzenin yanı sıra online olarak da bireysel ve çift psikoterapileri yürüten Duruk, Türk Psikologlar Derneği üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Dinamik Psikoterapiler
Barbaros Mh. Al Zambak Sk. Varyap Meridian Grand Tower A Blok No:2 Daire:5 Ataşehir/İSTANBULBarbaros, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Stoa Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Danışmanlığı
Yas Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
al...
Burak Bey ile görüşmeye başlayalı 3 ay oldu. Her seansta kendimi biraz daha iyi hissettim. Kendim olmaya başladım. Burak Bey çok bilgili ayrıntıları yakalayabilen birisi. Görüşmelerimizde hem bilgisi ,naifliği hem de yöntemi sayesinde kendimi oldukça güvende hissediyorum. Kendimi artık daha değerli hissediyorum.
eb....
Burak Hoca’dan yaklaşık 3 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine terapi almaya başladım. İnsanları dil, din, ırk, cinsiyet ayırt etmeksizin tarafsız bir şekilde dinleyip anlayabiliyor. Duygusal zekası oldukça yüksek ve hafızası çok kuvvetli. Toplumumuzun değersizleştirdiği kadınların aslında ne kadar değerli varlıklar olduğunun öyle farkında ki… Geçmişte yaşadığınız olayların, hataların etkisinden kurtulamıyorsanız Burak Hoca’nın kapısını çalmalısınız :) Sadece sorunları olanlar değil, farkındalığını yükseltmek ve kendisini sosyal anlamda geliştirmek isteyenler de kapısını çalabilir. Sohbet tadında güzel bir seans geçireceksiniz. Ben terapiyi şehir dışından online olarak alıyorum. Memnumun, verim alıyorum ve tavsiye ediyorum.
Kendisi son derece samimi, klasik bir terapisten çok farklı… insanın kendini anlamasını ve kendine farklı bir bakış açısı katmasını sağlıyor. Görüşmeye başladığımdan beri ilişkilerimde çok fark yarattığını düşünüyorum, iyi ki başlamışım.
OKB rahatsızlığımdan dolayı Dr.Burak Bey’le seansa başladım.Tam vaktinde görüşmeye başladım bana karşı yaklaşımı ve önerileri çok rahatlatıcı oldu.Seanslara devam edeceğiz.
Muhteşem bir insansınız ya. Kendime verdiğim en büyük hediye size bir şans vermek oldu.
Terapi süreci hem keyifli hemde oldukça faydalı geçiyor. Zor bir süreç ama doğru terapist çok önemli. Ben Burak beyle ilk seansımdan sonra doğru yerde doğru kişiyi seçtiğimi anladım. Terapi sürecinde hem hayat hemde kendimle ilgili öğrendiğim şeylerin katkısını hergün hissediyorum.
Hayatıma bir sihirli değnek dokunmalı ve ben değişmeliyim derdim hep ama çok da hayal kurmaya gerek yokmuş. Sizi anlayan sizi dinleyen bir terapistiniz varsa bu mümkün oluyormuş. Burak bey ile iyi ki kesişti yollarımız. Bana bu yolculuğumda hiç kimsenin yapamadığı kadar ışık tuttu. Minnettarım kendisine gerçekten. İlk seansta her hafta görüşmeliyizi duyduğumda korkmuştum ama şimdi bir sebepten ötürü görüşme ertelendiğinde haftanın nasıl geçeceğini hesaplar oldum. Yolum uzun ama bir o kadar da keyifli... Umarım yolunda desteğe, bir ışığa ihtiyaç duyan herkes bir gün kesiştirir yollarını Burak bey ile. Çokça yüzüne en iyi dileklerini sunsam da buradan da yazmak istedim.
Burak Bey ile terapi sürecim gerçekten harika ilerliyor. Kendisi sadece mesleki bilgisiyle değil, aynı zamanda empatik ve anlayışlı yaklaşımıyla da seansları daha etkili hale getiriyor. İlk seanstan itibaren beni rahat hissettirmeyi başardı. Her seansta, kendimi daha iyi anlamamı sağlayan değerli içgörüler kazandım. Burak Bey’i gönül rahatlığıyla bütün danışanlara öneririm.
r.....
Sürecin en başında terapilerin işe yarayıp yaramayacağı ile ilgili büyük endişelerim vardı.
Burak Bey’in profesyonelliği sayesinde iyileşme süreci o kadar hızlı ilerledi ki. Geriye dönüp baktığınızda katettiğiniz yolu görmek size motivasyon sağlıyor.
Terapi sürecinde sizin söylediğiniz her şey, tüm hal, hareket ve hatta mimikleriniz bile o kadar önemli ki. Burak bey bu noktaların hiçbirisini kaçırmadan takip ediyor.
Her seansa sizi şaşkınlığa uğratacak hafızası sayesinde konuştuğunuz tüm konular, anlatmak istediğiniz her şeyin %100 karşı tarafa geçtiğini görmek, iletişiminizi çok üst seviyelere çıkarıyor.
Bu güzel iletişim kanalının kurulması ise, kendinizi daha rahat ifade etme imkanı veriyor.
İyi ki kendisi ile yollarımız kesişmiş. Hayatıma yaptığı katkıyı asla unutamayacağım.
me...ç
Burak Bey’in profesyonelliği ve size hissettirdiği samimiyeti sayesinde karşısında çok rahat kalabiliyorsunuz. Bazen sizin bile anlattığınızı hatırlamadığınız detayları seans sırasında söylüyor ve bu gerçekten özel hissettiriyor.
Çalışmaya başladığımızdan bu yana atmam gereken adımları daha büyük bir cesaretle atabildim. Bu adımların karşılığını da hayatımda göreceğim zaman da yanımda Burak Bey’in olmasını isterim. O gerçekten, hayatımıza yabancı bir insan değil.
el...n
Uzun yıllardır tanıdığım Burak Bey ile hayatimin tıkandığı döneminde baska bir danışani vasıtasıyla tanistim. Her seans sonunda birlikte degiserek gelistigim bu sürecin sonunda kendimi bulmus olmanın verdiği mutlulukla soylebilirim ki iyi ki tanismisim kendisiyle. Bu gunumde de hala kendisinin bilgi tecrübe ve bana kattiklariyla yoluma devam ediyorum. Hayatimin akisi icerisinde Burak Bey'in seanslarina artık sıklıkla olmasa da devam etmekteyim. Nerede ihtiyaci olan varsa yollarinin bir gun Burak Bey ile kesismesi dileğimle..
Burak Duruk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Duruk, Psikoloji. Size Burak Duruk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi.
Burak Duruk adresi nerede?Burak Duruk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mh. Al Zambak Sk. Varyap Meridian Grand Tower A Blok No:2 Daire:5 Ataşehir/İSTANBULBarbaros İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Duruk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Burak Duruk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Burak Duruk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Duruk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Duruk hangi dilleri konuşuyor?Burak Duruk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Duruk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Duruk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Duruk hakkında ne düşünüyor?Toplam 120 hasta / danışan, Burak Duruk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Duruk hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Duruk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu