Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...r
Telefon numarası doğrulandı
Dolgu için gittim. Doktor Bey'in çok acelesi vardı ve işlem çok hızlı yapıldı. Uzunca bir süre sızladı ve kenarları çıkıntılı, hala dilime geliyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ce...n
Neden mi ? Tam bir sanatkar , Eli hafif , mesleğin iyi biliyor ve iyi yapıyor , hastalarla diyaloğu çok güzel yani iyi bir insan. Çevremde çok iyi tanınıyor fakat ben ilk defa bugün gittim gerçekten çok memnun kaldım.
Burak Efeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Efeoğlu, Diş Hekimi.
Burak Efeoğlu adresi nerede?Burak Efeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükraniye, 3. Hastane Sk. No:11 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Efeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Efeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Efeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Efeoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Efeoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Efeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burak Efeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım civarındaki ilçelerden bazıları