Uzm. Dr. Burak Karakök
Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bkv. 1443 Cad. YDA Center A Blok Kat: 4 No: 112, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu +23 daha fazla

Aile Çiz Testi

Anne Baba Ayrılığı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bkv. 1443 Cad. YDA Center A Blok Kat: 4 No: 112, Ankara

Uzm. Dr. Burak Karakök

Uzm. Dr. Burak Karakök,Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup,ihtisasını Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır.Şuan da kendi özel muayenhanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Doktorumuzun her zamanki gibi sorunumuzla ilgili asıl noktaları bulmasiyla, somut ve uygulanabilir önerileriyle, ayrıntılı açıklamalarıyla, çocuk odaklı yaklaşımıyla, görüşmeden içimiz rahat şekilde ayrıldık.

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Bu zor süreçte bizimle birlikte olan değerli hekimimizle her görüştüğümüz de kendimi hafiflemiş hissediyorum, ana baba olarak bizim de motivasyon kaynağımız. Etik değerlere önem veren ve bilimsel yaklaşımı ile yan yollara sapmadık .

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Online Danışmanlık

Doktor bey çok ilgili, samimi ve alanında çok çok iyi, Otizm tanılı oğlumun gerek ilaç tedavisi gerekse davranış problemleri konusundaki yönlendirmeleri ile Doktor bey den çok fayda gördük,

Y
Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Online Danışmanlık

Kızım bir yıldır gidiyor ordudan Ankara'ya taşınmış olmasın engel olmadı aydınlatıcı ve açıklayıcı ergen herkese mutlaka tavsiye ederim iyiki tanıdık çok başarılı asya çok hırçın ve öfkeli bir çocukdu başka problem in ardından daha anlayışlı daha sağlıklı düşünen biri özellikle burak beyi sevip onunla anlaşması çok iyiydi çünkü başka hiç bir doktor ü kabul etmedi

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Randevu

Burak hocamla 2021 yılından beri devam ediyoruz kendisini iyi ki tanımışım. Onunla görüştükten sonra kafamdaki tüm karmaşık düşünceler yerlerine oturuyor her şey bir anda netleşiyor bana çok güzel yol gösteriyor beni karmaşık düşüncelerimin içinden kurtarıyor resmen. Dönüp baktığımda gerçekten değiştiğimi geliştiğimi görebiliyorum bunda Burak hocamın payı büyük onun üstünde durduğu kilit noktalar sorduğu sorular ve daha neler neler… Onunla seans yapmak hayatımdaki en güzel deneyimlerden biri herkese çok öneririm.

P
Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

İlgili ve bilgili bir hekim. Çocuğumuzun tedavisi için gittik. İlaçlı tedavi önerdi, gönül rahatlığı ile ilaca başladık, çünkü Burak hoca ilacın ne sağlayacağını ayrıntılı bir şekilde anlattı ve kendimizi güvende hissetmemizi sağladı.

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Randevu

Çeşitli sebeplerle farkına varamadığımız dehb tedavisi için kendisinden yardım alıyoruz. Tedavinin daha ilk günlerinden itibaren olumlu değişimler görmeye başladığımız için çok mutluyum.

Konum: Uzm. Dr. Burak Karakök Otizm Görüntüleme Ve Tanısı

Neredeyse 3. Senemiz. Burak Hocamızın gerek oğlumuza, gerek bize olan yönlendirmelerinin hayatımızda ki etkisi paha biçilemez. Her rehber olduğu konuda farkındalığımız daha da bir artıyor. Sade, net ve anlaşılır bir dil kullanıyor ki bu 9 yaşında Asperger Sendromu alan oğlumuzu daha güvende hissettiriyor. Yeni ofisininde tıpkı Ordu’daki ofisi gibi ferah ve iç açıcı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Öğretmenimizle iş birliği içerisinde olacağı konularda, kolaylaştırıcı çözümlerle aklımızda ki soruları hepten kaldırıyor.

Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştım. Oğlum ile birlikte yurtdışına yeni taşındık, bu durumdan kaynaklı oğluma yaklaşımım, adaptasyon süreci konusunu değerlendirmek, yol göstermesi amacıyla başvurdum. Doktor bey paylaştığı bilgilerle bize son derece yardımcı oldu. Nitekim birkaç gün sonra oğlumun yaşadığı olumsuz bir durumda nasıl davranacağım konusunda doktor beyin yol göstermesi aklıma geldi ve çok faydasını gördüm. Online görüşmelere devam etmeyi diliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

4. aydayız hiperaktivitesi olan 7 yaşındaki oğlum için gidiyorum. Verdiği ilaçlar ile geri dönüşüm sağladım. Burak Bey'e ne zaman istesek iletişim kurabiliyorum. Çocuğumu da faydası oldu, küçük olmasına rağmen toparladı memnunum ve iyi bir doktor.