Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara
İki hafta önce rhinoplasty ameliyatı oldum.Olmadan önce çekindiğim, çevremden duyduğum ameliyat sonrası sıkıntılı durumlar vardı fakat hiçbirini yaşamadım. Tam istediğim ve tarif ettiğim gibi bir burun oldu. Ekibinin ve kendisinin gösterdiği ilgi durumu benim için daha çok kolaylaştırdı. Kusursuz bi burun hiçkimse sana vermez demişti ama şu an burun deliklerimin boyutuna kadar kusursuz bi buruna sahibim. İyi ki olmuşum diyorum.
as...t
Çok korktuğum için ertelediğim meme küçültme ameliyatımı öncesinde ve sonrasında ilgisiyle mesleki bilgisiyle benim için çok kolay bir süreç çeviren Burak Hoca
tb...a
Yıllardır olmak istediğim ama hep bir korku yaşayarak olamadığım meme küçültme ameliyatım için Sn hocamla yollarımız kesişti ,hoşgörüsü,ayrıntılı şekilde bilgilendirmesi ,bilgisi,pozitif yaklaşımı ile tereddüt etmeden ameliyatımı oldum ikinci gün evimdeydim ağrı sızı olmadan konforlu bir şekilde Ameliyatım oldu bitti .sayenizde omuz ve sırt ağrılarım geçti, hafifledim ..beni mutlu günlerle buluşturan, sağlığıma kavuşturan çok değerli doktorum; Elleriniz dert görmesin , size ve o muhteşem ekibinize ,kendimi evimdeymiş gibi hissettiren tüm plastik cerrahi çalışanlarına minnettarım. Yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın. Üzüntüler hiç kapınızı çalmasın. Emekleriniz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim.
ne...i
Yıllardır düşündüğüm burun ameliyatımı, önceleri beni vazgeçirmeye çalışarak, hiç vaatte bulunmayarak, biraz benim ısrarlarımla yaptı Burak Hoca :)
Bütün endişelerimden sıyrılarak, güven içinde girdim ameliyata. O abartılı şişmeler, ağrıdan kıvranılan saatler, çığlık çığlığa çıkan tamponlar... Hiç birini yaşamadım. Bugün tam 3 ayım doldu. Çok memnunum.
Burak Hocam, iyi ki siz :)
ö.....
İnanılmaz biri... Sadece üstün mesleki bilgisi ile değil hastayla olan iletişimi de mükemmel. Yaklaşık 2 yıl araştırmalarım sonucunda Hocama, her iki meme dikleşleştirme ve toparlama operasyonu oldum. Sonuç mu? Ancak bu kadar estetik ve güzel olabilir. Mükemmel. Ellerinize emeğinize sağlık Hocam.
Sizin de bu denli bir sorununuz var ise, Burak Hoca kesinlikle doğru adrestir.
be...
25 Mayısta Burak Bey meme küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi ameliyat öncesi her şeyi detaylı konuştuğumuz için çok mutlu girdim ameliyata bu ameliyatı 15 senedir çok istiyor ama asla cesaret edemiyorum Burak Hocamla konuştuktan sonra kafamda hiç soru işareti kalmaksızın girdim ameliyata o tarihten bu yana o kadar mutluyum ki ameliyat öncesi ve sonrası hiç bir sorun yaşamadım doktorumun ve diğer çalışanların ilgisi harikaydı kendimi çok özel hissettim bir kez daha önce doktorum olmak üzere tüm asistanlarına ve hemşirelerinede çok teşekkür ediyorum bu ameliyatı düşünenler kesinlikle olmalı diyorum...
ş....ö
Size minnettarım hocam .
Lenf ödem ameliyatı oldum son derece başarılı bir ameliyattı.Gercekten cok ilgili bir hekim Burak hocam iyi ki sizin gibi bir şansımız var .
gö...r
Merhaba, meme küçültme ameliyatı oldum. Burak hoca şahane bir doktor aynı gün ayağa kalktım ve sanki ameliyat olmamışım gibi hayatıma devam ettim şimdi bu yorumu evden yazıyorum ameliyat olalı 3 gün oldu ama turp gibiyim. Randevu süreçlerimde ameliyat öncesi ve sonrasıda kendimi prenses gibi hissettim. Burak hocaya çok güvendim yıllardır çektiğim çileyi sonlandırdı iki mememde harika gözüküyorlar. Ellerine sağlık tüm ekibin hastanede çalışan her personelde çok güler yüzlüydü iyi ki dediğim ve belki de hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. Tüm dünya duysa keşke teşekkürlerimi
ob...y
Burun estetiği ameliyatı oldum ameliyat sonrası tampon çıkana kadar olan süreç ağrısız ve sıkıntısız geçti. Ameliyattan 17 gün sonra tatile gittim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şu an çok memnunum burnumdan. Burak hoca çok ilgili ve isinde başarılı bir doktor gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
ag...d
8 ocak 2018 göğüs küçültme ameliyatı oldum.Burak hocam yaptı. 1 gün den sonra normal hayatima geri döndüm. Ne ağrı ne sızı minnettarım hocam size.Hayatımda yaptığım sağlık adına en doğru karar.Ameliyathanedeki güler yüzlülüğü hiçbir tedirginlik yaşamarı. Mükemmel bir doktor Allah ondan razı olsun.Şuanda çok rahatım ne sırtım ne omuzum ağrı kaldi.Maşallah. Bu ameliyatı olmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Burak Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Kaya, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Burak Kaya adresi nerede?Burak Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Burak Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra