Diş Hekimi Randevusu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +15 daha fazla
Diş Hekimi Randevusu
Restoratif Diş Tedavisi Randevusu
Burak Köseoğlu Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Bonding
Diastema Kapama
Diş Beyazlatma
Diş Çekimi
Estetik Dolgu
Gülüş Tasarımı
Burak Köseoğlu Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kron-köprü
Lamina Uygulamaları
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
Süt Dişi Çekimi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
a....t
Diş taşı temizliği ve diş ağrısı şikayetiyle gittim Burak Hocaya. Dişlerimi tertemiz yaptı. Çürüyen 20lik dişimi çok rahat bir şekilde çekti. Hiçbir ağrı sızı yaşamadım.
d....c
Ön 2 dişime estetik dolgu yaptırdım , hangi dişime dolgu yapılmış olduğunu farkedemeyecek kadar aynıydı . Çok memnun kaldım titiz ve özenli çalışan bütün ayrıntılarıyla yapılan işlem nedenleri ve sonrası ile ilgili bilgi veren bir hekim.
sı...ç
Ön dişimdeki kırık için uygulanan dolgu işleminden çok memnun kaldım, sayenizde tüm korkularım dindi, beklediğimden bile güzel oldu.
tu...e
Ön 4 dişime lamine dolgu oldu yapıldı. Burak Bey çok ilgili bir doktor ve o kadar diş doktorlarına karşı korkusu olan biriyim Burak bey tüm korkularımı aldı çok beğendim eli çok hafif. Steril bir ortam ve güler yüzlüler ilgililer. Çok bilgili ve donanımlı bir doktor herkese öneririm.
c.....
Ön dişlerim için estetik dolgu yaptırdım.Burak Bey beni çok iyi anlayıp detaylı açıklamalar yaparak kusursuz bir işlem yaptı.Hastayla iletişimi ve ilgisi oldukça iyi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Ön dişime kanal tedavisi yapıldı. Ardından da 3 tane implant için çiviler çakıldı. 3 ay sonra doktorumla yeniden görüşeceğiz ve tedavinin kalan kısmı tamamlanacak. Çok memnunum. Hem kendisi hem de asistanı çok ilgililer. Tüm sorularıma cevap verildi. Dişçi korkum olmasına rağmen çok memnun ayrıldım. Tavsiye ediyorum.
n....t
Ben kendisine implant işlemi ve çıt çıtlı protez işlemi yaptırdım, yapılan işlemlerden gerçekten çok memnun kaldım. Şu anda da dişlerim konusunda çok rahatım, hatta gittiğimde memnuniyetimi bizzat kendisine de söyleyeceğim, tedavi sürecim bitti, herkese de kendisini tavsiye ediyorum.
b....ö
Ben bir süredir kendisine zaten düzenli olarak belli kontroller amacıyla gidiyorum, en son kendisine diş plağı yaptırdım. Benim daha önce başka hekimlere de gitmişliğim var ama işiyle, yaptığı hizmetle ve ortamın fiziki şartlarıyla beni en memnun eden ve en mutlu olduğum klinik oldu diyebilirim. Her gittiğimde her zaman güler yüzlü bir şekilde karşılandım, ayrılırken de son derece memnun ayrıldım. Daha önce kendisine gidip deneyimlemiş biri olarak insanların tercihi açısından da kendisini tercih edip memnun bir şekilde ayrılmalarından mutlu olurum.
g....ç
Kendisine dolgu, diş çekimi, bunun dışında yirmilik diş çekimi işlemi yaptırdım, eşim de kendisine tedavi oldu, o da diş temizliği ve yirmilik diş çekimi işlemi yaptırdı. Bütün işlemlerimizden de memnun kaldık. Kendisi öncelikle çok kibar yaklaşan bir doktor. Aynı zamanda hastasına karşı çok ilgili, işlem sonrasında da her zaman arayıp bir problem var mı diye soruyor.
e....s
Ben kendisine daha yeni implant tedavisine başladım, tedaviye başlayalı 12-13 gün oldu, gayet iyiyim, hiçbir sorun yaşamadım. Burak Bey son derece ilgili ve sorduğum sorular hakkında tatmin edici bilgiler veriyor, evhamlı olduğum durumlarda da her konuda kolaylık sağlıyor ve sabırla yardımcı oluyor, bunun dışında işinin ehli bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
Burak Köseoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Köseoğlu, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Burak Köseoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Restoratif Diş Tedavisi Randevusu, Bonding, Rotary Sistemle Kanal Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Lamina Uygulamaları, Estetik Dolgu, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Burak Köseoğlu adresi nerede?Burak Köseoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Girne mah. Şair Ömer Bulvarı. Yüceler sitesi No: 4 Efeler Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Köseoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Köseoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Köseoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Köseoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Köseoğlu hangi dilleri konuşuyor?Burak Köseoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Köseoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Köseoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Köseoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 94 hasta / danışan, Burak Köseoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri