Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
şe...
Telefon numarası doğrulandı
Op.dr. Burak kuşçu hocam 2023 Aralık ayında sağ dizimde ön çapraz bağ ve menüsküs yırtığı ameliyatımı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi iyileşme sürecim beklediğimden çok kısa sürdü ve kas kaybı yaşamadım çünkü biliyorum daha önce 2011 yılında başka bir doktora sol dizimden aynı ameliyatı olmuştum kaslarım çok ermişti.çok iyi bir doktor ilgili bilgili iyiki varsınız aynı problemleri yaşayan hastalara şiddetle tavsiye ederim.tekrar olsa yine kendisine ameliyat olurum
Burak Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Kuşcu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Burak Kuşcu adresi nerede?Burak Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakonak Mahallesi Sağlık Caddesi No:16 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Kuşcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Kuşcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Kuşcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burak Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.