Altayçeşme Mah. Çam Sok. No:26-28 34843 Maltepe/İstanbul, Maltepe, İstanbul
fi...u
Yillardir kronik sirt ve boyun agrisi yasiyorum. Aci esigim oldukca yuksek oldugu icin uzun zamandir bununla yasamayi ogrendim. Gectigimiz yil yogun bas agrilarim nedeniyle fsm hastanesinde merih is tarafindan muayene edildim ve boyun duzlesmesi olabilecegi gerekcesiyle mr cektirdim. Hemen sonrasinda yeni bir iste calismaya basladim, sonucumu aldirdim ama agrilarin hafiflemesinin de etkisiyle kontrole gitmedim. Raporumda boyun duzlesmesi teshisi vardi. Kucuk egzersizlerle hissiyatini minimize ettim bir sene boyunca. Ancak son bir aydir siddetli boyun agrisi yasiyorum, artik kolum ve parmaklarimda uyusma olmaya basladi. Bir aydir sikayetlerim artarak devam ediyordu ve dun sabah boynum tutuk bir sekilde uyaninca bulabildigim en erken randevuyu alarak solugu maltepe devlet hastanesinde burak orhan boran'in yaninda aldim. Odaya girdigimde kitap okuyordu kendisi. Sandalyeye oturdugumda zahmet edip kafasini kaldirarak "sorun neydi" dedi. Kronik boyun agrim var ama bikac haftadir siklasti ve dun sabah da tutuk uyandim dedim. "Kolda uyusma var mi" dedi ve evet cevabini alir almaz yerinden hic kalkmadan hicbir sekilde muayene etmeden "simdi mr yaziyorum sisteme asagidan randevunu alabilirsin gecmis olsun" dedi. Yanimda boyunluk ve kullandigim kas gevsetici krem ve hapi goturmustum, hicbir oneride bulunmadigi gibi " bunlari kullanmamda sakinca var mi bu surecte ne tavsiye edersiniz" diye sordugumda yine bir tavsiyede bulunmadigi gibi bunlari kullanmana gerek yok hadi gecmis olsun dedi Israrla mr randevusuna kadar bu sanciyi nasil minimize edebilecegimi sordum, calisiyorum cunku ve is yapış gucumu etkiliyor bu sanci. " burdaki egzersizleri yap yeter hadi gecmis olsun" dedi yine Bugun ise gidemedim rapor alabilir miyim dedigimdeyse on gunluk rapor isremisimcesine beni azarlayarak " bunun icin rapor alamazsin" dedi. Kendisinin olanca ilgisiz ve yonlendirmekten yoksun tavrinin ustune bir de mr randevusunu bir ay sonrasina alabildim. Kendisinin kapisindan iceri birdaha girmeyecegim gibi alternatif doktorlar arastirmaya basladim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Burak Orhan Boran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Orhan Boran, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Burak Orhan Boran adresi nerede?Burak Orhan Boran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altayçeşme Mah. Çam Sok. No:26-28 34843 Maltepe/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Orhan Boran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Orhan Boran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Orhan Boran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Orhan Boran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Orhan Boran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Orhan Boran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burak Orhan Boran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları