Anne Baba Ayrılığı
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Uzm. Kl. Psk. Burak Öztürk
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Ön Görüşme
Özel ilgi alanları;
Yetişkin travmaları ve kaygı bozuklukları
Çift terapisi
Boşanma terapisi
Cinsel terapi
o.....
Bazı problemlerim vardı, Burak Bey'le görüşmeye gittim. Kimseyle paylaşamadığım şeyleri kendisiyle rahat rahat konuştum, karşımda arkadaşım varmış gibi hissettim. Seanslarım iyi geçti, memnunum. 6 seans görüşme sağladım. Daha moralliyim, daha karamsarlıktan çıktım ve sanki sorunlarımı çözmüş gibiyim.
ç.....
Burak Bey ile tanışmadan önce çok zor zamanlar geçiriyordum, ama her şey Burak Bey ile tanışana kadarmış. Kendisi gerçekten çok iyi bir psikolog. Çekinmeden her şeyi konuşabildiğim ve sorularıyla olsun cevaplarıyla olsun her zaman nokta atışı yapan birisi. Çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici. İyi ki hayatıma ışık tuttunuz Burak bey. Sonsuz güvenerek iletişim kurabileceğiniz bir psikolog, gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
k.....
Burak Bey'i ilgi ve alakası çok iyiydi. Kendimi çok güvende hissettim. Takiplerinden çok memnunum ve olumlu sonuçlar alıyorum. Yaklaşık 8 aydır görüşme sağlıyorum. Fobilerim ve anksiyetem vardı. Şu anda çoğu geçti, kalmadı. Hayatımı kolaylaştırdı.
c.....
Kendisinden çok memnunum. Çok iyi bir psikolog ve çok iyi bir dinleyici. 6. seansımı tamamladım ve devam ediyorum. Seansların sonucunda kendimi daha iyi hissetmeye ve bazı şeyleri daha iyi fark etmeye başladım. Bu süreçten çok memnunum.
Burak Bey'den memnun kaldım. Gitmeye devam ediyorum, devam edeceğim. Aile terapisi olarak çok güzel. 1 buçuk aydan beridir görüşme sağlıyorum. Kendisi işinde uzman olduğu için daha çok rahatladım. Hayatıma daha güzel yön verdi. Burak Bey bence mükemmel bir uzman. Daha öncesinde farklı uzmanlarla görüşme sağlamıştım ama kendisi ile bayağı değişim sağladım.
Burak Bey çok iyi bir psikolog. Gayet başarılı bir şekilde benimle ilgilendi. Sayesinde sorunlarımı çözdüm, gayet mutluyum. 3 ay görüşme sağladım. Daha kendimle barışmış durumdayım. Seanslardan önce çok fazla kendime, içime kapanıktım şu anda daha iyiyim. Onunla konuşmak bana iyi geldi.
ç.....
Burak beyle dördüncü seansımızı bitirdik. Kendisi gerçekten çok ilgili. Kendimi bulmamı sağladığını ve bana farklı bakış açıları kazandırdığını hissediyorum. Seanslarımızda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
n....f
Burak bey ile iyi ki tanışmışım. İlk başta Burak beyin kariyerinin araştırmasını yaptım ve daha sonra kendisine ulaştım. Telefonda o kadar ilgiliydi ki kafamda ki bazı konular da netleşmiş oldu ve kendisinden randevu talep ettim. Eğer evliliğinizde ciddi problemler var ise kesinlikle Burak bey ile görüşme yapın derim. İyi ki Burak beyi tanımışım ve kendisine buradan da teşekkür etmek istedim, sizi tanımak çok güzeldi hocam hayatım boyunca tavsiyelerinizi hep akımın bir köşesinde tutacağım, bunlar benim için çok kıymetli ve çok özel. Her şey için teşekkür ederim.
Burak bey genel tavrı, davranışları ve olaylara karşı bakış açısı ile konusunda oldukça uzman. Bana vermiş olduğu güven ile yolculuğumda çok yardımcı oluyor. İyi ki kendisi ile tanışmışız.
Burak Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Öztürk, Psikoloji. Size Burak Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Burak Öztürk adresi nerede?Burak Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demircikara Mh. Burhanettin Onat Cd. İnanç Apt. Bina No:115 D:29 K:6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Burak Öztürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Burak Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Burak Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Burak Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar