Özel ilgi alanları;
Yetişkin travmaları ve kaygı bozuklukları
Çift terapisi
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Uzm. Kl. Psk. Burak Öztürk
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Ön Görüşme
ne...r
Başlarda terapiye başlamanın bana nasıl bir fayda sağlayacağı konusunda biraz şüphelerim vardı. Burak bey sayesinde, süreç gerçekten çok farklı bir noktaya geldi. Kendimi daha iyi anlıyor, zorluklarla başa çıkma konusunda daha güçlü hissediyorum. Duygusal olarak çok daha dengeli ve farkında bir hale geldim. Sürecin başında neler olacağına dair bir öngörüm yoktu ama şimdi gerçekten ne kadar büyük bir gelişim kaydettiğimi fark ediyorum. Terapinin bana sağladığı faydalar, her geçen gün daha net bir şekilde kendini gösteriyor ve terapiye olan güvenim arttı.
i̇...a
Burak hocamla çok güzel bir bağ kurduk, 3.seansımızı bitirdik ve görüşmelerimiz devam ediyor. Burak hocayla görüşmelere başlamadan önce duygularımın bedenime bu kadar çok etkisinin olabileceğinin farkında değildim sayesinde bu bedensel belirtilerim giderek azaldı. Alanında uzman ve ilgili bir psikolog. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve iyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş diyorum şu anda
burak hocam ile iyi ki yollarımız kesişmiş! kendisi beni hiç yargılamadan dinledi ve çok profesyonel yaklaştı. görüşmelerden önce bana bu kadar etkisinin olacağına hayatta inanmazdım!
ha...e
Burak beyin özverili davranışı bizi çok etkiledi.
Gerçekten hayatımda büyük değişimlere sebep oldu iyi ki varsınız.
bu...k
Mükemmel burak beyle çok yol aldık çözemediğim çocukluktan kalan bütün travmaları uzun bi süreçte yavaş yavaş hallediyoruz
si...e
Danışan olarak çok memnun kaldım Burak beyin yaklaşımı çözüm odaklı olması olaylara başka açıdan bakmamı sağlaması çok memnunum bi dahaki randevumu iple çekiyorum
ö.....
Sorunlarımı dinleyip yaşadıklarımla empati yapmasıyla beni anlayan, anladıktan sonra sorunların nereden kaynaklandığını birlikte bulduğum, sorunları bulduktan sonra bu sorunları izale etmenin yöntemleriyle beni donatan psikoloğuma her sorunumda gideceğim.
ay...
Burak hocamı şans eseri tanıdım.İşinde çok başarılı,danışanlarıyla bire bir ilgili,çok sıcakkanlı bir psikolog. Onun sayesinde pek çok konuda ve pek çok yönde bakış açılarım değişti.Kendi benliğimin farkına varabilmemi ve daha nice konularda değiştiğimi fark etmemi ve bu gelişimimi görmemi sağladı.Hayatımı eksi yönden artı yöne çevirebilmeyi başarmamı sağladı.Burak hocamın desteği ile birlikte artık hayata karşı daha pozitif,daha özgüvenli ve kendimden emin adımlarla ilerleyebiliyorum.
o.....
Bazı problemlerim vardı, Burak Bey'le görüşmeye gittim. Kimseyle paylaşamadığım şeyleri kendisiyle rahat rahat konuştum, karşımda arkadaşım varmış gibi hissettim. Seanslarım iyi geçti, memnunum. 6 seans görüşme sağladım. Daha moralliyim, daha karamsarlıktan çıktım ve sanki sorunlarımı çözmüş gibiyim.
ç.....
Burak Bey ile tanışmadan önce çok zor zamanlar geçiriyordum, ama her şey Burak Bey ile tanışana kadarmış. Kendisi gerçekten çok iyi bir psikolog. Çekinmeden her şeyi konuşabildiğim ve sorularıyla olsun cevaplarıyla olsun her zaman nokta atışı yapan birisi. Çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici. İyi ki hayatıma ışık tuttunuz Burak bey. Sonsuz güvenerek iletişim kurabileceğiniz bir psikolog, gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Burak Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Öztürk, Psikoloji. Size Burak Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Burak Öztürk adresi nerede?Burak Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demircikara Mh. Burhanettin Onat Cd. İnanç Apt. Bina No:115 D:29 K:6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Burak Öztürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Burak Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Burak Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Burak Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar