Büyükşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı No:38 Giriş Kat White Corner Avm, Beylikdüzü
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Evrensel Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Porselen
Hareketli Protez
Özel Evrensel Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Evrensel Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
g....b
20'lik diş çekimi için gittim Burak Bey'e. Eli çok hafifti, ben aslında çok tedirgindim gittiğimde, ciddi bir operasyondu çünkü. Kendisi çok güleryüzlü ve çok konuşkan, hastası ile iyi iletişim kuruyor. Bunlar benim için önemliydi ve aslında bir hekimden beklenen şeylerdi. Gittiğimde benim terdirginliğimi hissetti ve öncelikle konuşarak sakinleştirdi, sonra operasyona başladı. Birçok kişiden çekim sonrası ağrı ve his kaybı yaşadıklarını duymuştum. Ben herhangi bir sorun yaşamadan tedavimi tamamladım. Çalıştığı kliniğe giden bir arkadaşım vardı, o önermişti Burak Bey'i. 20'lik diş çekimi konusunda iyi olduğunu duymuş, ben de gittim ve gerçekten memnun kaldım.
u....ö
Gayet güleryüzlü bir diş hekimi ve çok yardımcı oldu süreç boyunca. Gittiğim her yerde de öneriyorum kendisini. İşlemler süresince de hiç sorun yaşamadım ve eli çok hafifti. Dolgu ve implant tedavisi aldım. Tavsiye ile gitmiştim ve çok memnun kaldım.
m....ç
Hastalara yaklaşımı çok iyi ve güleryüzlü bir hekim. İlgisinden de çok memnun kaldım. Memnuniyetim sonrasında birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ve yönlendirdim. Onlar da memnun kaldıklarını söylediler. Dolgu tedavisi almıştım kendisinden. Eli çok hafif ve işlemleri başarılı. Ben tamamen tesadüfen gitmiştim kendisine. Bundan sonraki süreçte hem ben, hem de çevremi kendisine yönlendiriyor olacağım.
h....g
Burak Bey'den çok memnun kaldım ve baya yardımcı oldu bana dişlerim konusunda. Aldığım tavsiye ile Burak Bey'e gittim, sadece 20'lik dişimin çekilmesi gerektiğini, diğer dişimin sağlam olduğunu iletti. Bir çekim, dolgu ve kanal tedavisi aldım kendisinden. Yaptığı tedavileri gerçekten çok beğendim ve ben de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum hep kendisini.
d....d
İmplant tedavisi aldım ve gayet memnun kaldım kendisinden. Benim dişçi ve ağrı korkum vardı. Hatta hastalık derecesinde fobi gibiydi bu bende. Bunu yenmemde çok yardımcı oldu, artık ağrılarım dindi, daha sağlıklıyım ve yemek yemekten keyif alıyorum. Bir yakınımın tavsiyesi ile gitmiştim ve gayet ilgiliydi. Başka hastaları da çok memnun, bunu da gördüm birebir. Genç bir hekim ve hastalarına karşı sıcakkanlı ve samimi.
Diş çekimi ve temizliği için danıştım kendisine. Tanıdığım birinin tavsiyesi üzerine tercih ettim. Açıklayıcı biri, kafamda hiç soru işareti bırakmadı ve ılımlı bir yaklaşımı vardı. İşine hakim olduğunu bana hissettirdi ve daha rahat ettim. Yaklaşık 2 yıl önce tedavim tamamlandı ve memnuniyetim devam etmekte. Hala kendisiyle görüşüyorum ve bir sorun olduğunda fikir alıyorum. Yakın zamanda beyazlatma işlemi için kendisini tercih edeceğim. Diş tedavim dışında da muhabbetimiz devam ediyor, oldukça açık fikirli biri.
m....ö
İşinde oldukça ilgili ve alakalı bir hekim. Aldığım hizmetlerden çok memnun kaldım. Aldığım tavsiye üzerine gittim, kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği ve beyazlatma işlemleri yapıldı. Yapılan her işlemde de bilgilendirildim. Gidecek olanlara da tavsiye ederim kendisini.
a....s
Ben diş konusunda oldukça pimpirikli biriyim ve çok terdirgin olurdum. Asldığım tavsiye ile gittim Burak Bey'e. Gömülü bir dişim vardı o çekildi, iki dolgu, kanal tedavisi ve implant yaptırdım kendisine. Hepsini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Aklımda hiç soru işareti kalmadı, her işlemi benim anlayacağım şekilde anlattı ve ben ikna olduğumda işlemlere başladı. Açıklamaları ile rahatlamamı sağladı. İşlemlerde eli de çok hafifti. Herkese de tavsiye ediyorum kendisini. Ben Küçükçekmece'de oturuyorum, biraz uzak ama gittiğime değiyor.
b....s
Azı dişim kurtarılamayacak bir dişti. Ya çekilmesi gerekiyordu ya da dışarıdan bir müdahale yapılacaktı. Dişin kökü de oldukça sertti ve zordu. Dişimin çekimini yaptı ve tedavi sürecini birebir takip etti. Aldığım tavsiye ile gitmiştim kendisine. Düzenli olarak kontrollerime gidiyorum artık. Çok açıklayıcı ve çok ılımlı hastasına karşı. Her insan gibi korkularım vardı ama konuşarak bunu yıktı. Hasta- doktor ilişkisini çok iyi kuruyor ve rahatlatıyor.
c....a
İki dolgu yaptırdım kendisine ve gayet memnun kaldım, herhangi bir zorlayıcı süreç yaşamadım. Şimdi de kanal tedavisine başladık. Araştırarak gittim kendisine, bunun yanı sıra giden hastalarını da araştırdım tabi. Gittiğimde sorunumu ve şikayetlerimi dinledi, en önemlisi buydu benim için. İşlemler sırasında da eli çok hafifti. Her işlemi bilgi vererek ve konuşarak tamamladı. İşini layıkıyla yaptığına inanıyorum.
Burak Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Öztürk, Diş Hekimi. Size Burak Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Burak Öztürk adresi nerede?Burak Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı No:38 Giriş Kat White Corner Avm Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Burak Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri