Ağız Bakımı Eğitimi
Subgingival Küretaj
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
Burak Şahbazoğlu Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Burak Şahbazoğlu Muayenehanesi
1986 yılında Eskişehir’de doğmuştur. İlkokulu Kütahya/Simav’da 4 Eylül İlkokulu’nda okumuştur. Ortaokul ve Lise eğitimini Simav NK Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Türk Diş Hekimleri Birliği’nin düzenlediği öğrenci değişim programı kapsamında Macaristan-Budapeşte’de Semmelweis Üniversitesi Cerrahi Kliniğinde gözlemci olarak bulunmuştur. 2010 ve 2016 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi, Periodontoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde doktora öğrencisi olarak çalışmıştır ve Periodontoloji Uzmanı ve Bilim Doktoru ünvanını almıştır. 2016 yılında hayat arkadaşı Uzm. Dr. Dt. Damla Şahbazoğlu ile Antalya’da kendi kliniklerini kurmuşlardır. İleri implant ve dişeti tedavileri başta olmak üzere klinik uygulamalarını kendi kliniğinde yürütmektedir.
Türk Periodontoloji Derneği üyesidir.
2010 yılında Damla Şahbazoğlu ile hayatlarını birleştirmişlerdir ve bir çocuk babasıdır.
Mesleki olarak ilgili olduğu uzmanlık alanları:
-İmplant cerrahileri
-Anında implant tedavileri
-Kemik ve yumuşak doku artırma operasyonları
-Sinüs Yükseltme
-İmplant çevresi yumuşak doku estetiği
-Dişeti plastik cerrahisi
-Estetik dişeti cerrahileri ve mikrocerrahi teknikler
-Periodontal cep tedavisi ve rejeneratif tedaviler
-Peri-implantitis (İmplant çevresi dişeti hastalıkları) tedavisi
-Koruyucu tedaviler
www.drsahbazoglu.com
e....ö
Burak beyle 2021 de yoklarımız kesişti. İyiki ama iyiki kesişmiş. Dişlerimi fırçalamaya korkuyordum çok kanama oluyor diye. Burak bey diş eti tedavimi yaptı. Dolgularımı yaptı.Bu süreçte nasıl bir yol izleyeceğini adım adım anlattı.Güleryüzü ve hastaya yaptığı her işlemi bıkmadan yorulmadan anlatması insanın içini inanılmaz rahatlatıyor ve korkmadan koltuğa oturabiliyorsunuz.Sadece Burak bey değil tüm ekip harika. Antalya’da tekler
z.....
Çok problemli diş etlerim vardı devamli kanayan şişen. On 2 dişim porselendi ve görüntüsü epey kötüydü. Doktorumun yaptığı tedavi sonrasi hem tüm sorunlarım bitti hem de rahatça gülebiliyorum ozguvenim yerine geldi.
Doktorumu tek geçerim hem titizliği hem en son teknolojileri takip etmesi hem de tedavi sırasındaki rahatlatan yaklaşımı benim için çok kıymetli.
ö....s
Burak Bey çok iyi bir hekim, işinin uzmanı aynı zamanda da çok sıcakkanlı, çok ilgili ve çok nazik birisi.2 kez diş eti ameliyatımı yaptı.Çok güzel bir şekilde yapılacak işlemleri anlattı ve gönül rahatlığıyla dişçi koltuğuna oturmamı sağladı.Hekimimin hafif elleri sayesinde işlem çok rahat geçti, sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım.Kendisine güvenim sonsuz, çok teşekkür ederim.
Burak Bey'e diş eti ameliyatı için gittim ve bağ greft doku ameliyatı yaptı. Çok ilgili ve yaptığı işi en iyi şekilde yapan bir doktor. Tavsiye ederim.
ay...l
Ön dişim kırılınca implant tedavisi için gittim Burak Bey’e. İmplant yanında kemik tozu tedavisi ve diş eti ameliyatı yaptı. Ön diş olmasına rağmen çok estetik bir görünüm oluştu, ameliyattan önce diş etim görünür ve gülmeye çekinirdim. Şimdi hem yeni dişimle çok rahat hissediyorum hem görünüş olarak çok memnun kaldım. Burak Bey tüm süreçte çok ilgili davrandı, çok memnun kaldım. İmplant tedavisi için çok iyi olduğunu duymuştum gerçekten öyleymiş. Herkese tavsiye ederim.
Dis eti cekilmesinden dolayi Burak Beye basvurmustum. Muayeneden sonra yapilacak islemi anlatti ve tedaviye karar verdik. Yapilacak ameliyattan korkmustum fakat hic korkmaya gerek yokmus.Kisa bir surede cok konforlu bir sekilde bag dokusu grefti ameliyati yapti.Ameliyat oncesi ve sonrasindada cok ilgiliydi. Kendisine cok tesekkur ederim ve dis eti problemi olan herkese gonul rahatligiyla gitmelerini tawsiye ederim. Isinde uzman, nazik, guleryuzlu,iletisimi yuksek bir hekim.
t....a
Uzun zamandır diş eti çekilme problemim vardı farklı kliniklere gitmeme rağmen çözüm bulamadım Burak Beyle tanıştıktan sonra hemen tedaviye başlandı ortalama 1 ay gibi bir süre de dişlerimin ve diş etlerimin tüm problemleri tedavi edildi şuan diş etlerim çok iyi durum da. İyi ki Burak Beyi tercih etmişim. Diş eti probleminiz varsa kesinlikle Burak Beyi tavsiye ederim. Ekip olarak çok başarılılar ve en önemlisi güler yüzlüler. Burak bey tedavinin tüm aşamalarını açıklayarak anlatarak kafanızda soru işareti bırakmadan yapıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Uzun süredir hassasiyet problemi yaşıyordum. Diş eti ameliyatı olmam gerektiğini öğrendiğimde açıkçası çekindim. Diş hekimi tavsiyesiyle Burak Beye gittim. Burak Bey'in mesleki tecrübesine olan güvenimden, cesaret edip yaklaşık iki yıldır ertelediğim ameliyatı oldum. Sağ ve sol tarafımdan yaklaşık 1.5 ay aralıkla toplam 7 dişimden ameliyat oldum. İki ameliyattan sonra doktor beyin dediklerine harfiyen uydum, sonuç olarak sorunsuz bir şekilde bu süreci tamamladım. Diş hassasiyetimden kurtulduktan sonra keşke bu kadar ertelemeseydim dedim. Antalya, Burak bey gibi bir diş hekimine sahip olduğu için çok şanslı :)
Diş fırçalama sırasında bir noktada diş eti kanaması olmaya başlamıştı. Kontrol amaçlı Burak bey'e gittim. Yaptıgı muayene, teşhis ve tedavi sayesinde ilerleyen yıllarda diş kaybı ile sonuçlanacak bir durumu engellemiş oldu. Sol üst ve alt çeneye flap operation (diş eti ameliyatı) yapıldı. Gerek operasyona yönelik ön tedavi, gerek ameliyatın kendisi, gerekse ameliyat sonrası kontroller çok güven verici ve profesyonelceydi. Burak bey'in sakin ve pozitif hali alanındaki bilgisi ve deneyimiyle birleşince siz de tüm süreç boyunca kendinizi rahat hissediyorsunuz. Varsa korkularınız geçiyor.
Tavsiye üzerine kendisine gitmiştim. Benim için de bu konuda çevreme tereddütsüz tavsiye ettiğim bir diş hekimi oldu kendisi. Tekrar teşekkürler Burak bey
ça....
Alanına hakim, nazik ve iş etiği konusunda çok iyi bir diş hekimi. Burak Bey, alınacak tedavi ve uygulamanız gereken bakım yöntemleri hakkında detaylı olarak bilgilendirme yapıyor. Birçok diş hekimine gitmeme rağmen bir türlü çözüme kavuşturamadığım diş eti problemlerimi, kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturmamı sağladı. Teşekkür ederim.
Burak Şahbazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Şahbazoğlu, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Burak Şahbazoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Gülüş Tasarımı, Cep Derinliği Azaltma, Diş Eti Ameliyatı, Ağız Koruyucusu, Diş Estetiği, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, İmplant, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr).
Burak Şahbazoğlu adresi nerede?Burak Şahbazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi 1500 Sokak Tan Apt. No:1/4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Şahbazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Şahbazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Şahbazoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Şahbazoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burak Şahbazoğlu hangi dilleri konuşuyor?Burak Şahbazoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Şahbazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Şahbazoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Şahbazoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Şahbazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Burak Şahbazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri