2017 yılından beri Türkiye Futbol Federasyonu’nda futbol hakemi olarak görev yapıyorum. TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçlarını yönetiyor, sahadaki disiplin ve kararlılığımı mesleğime de yansıtıyorum.
Aynı zamanda İnşaat Teknolojisi bölümü mezunuyum. Farklı alanlardaki bilgi birikimim ve sporcu beslenmesi konusundaki uzmanlığım ile size en uygun beslenme planını hazırlamak için buradayım. Sağlıklı bir yaşama adım atmak için birlikte çalışalım.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
e....̇
Burak hocam tam saatinde randevuya geldi çok detaylı güzel açıklamalar dinledim kendisinden çok memnun kaldım kilo verme sürecine başlıyorum hedef kilomuza ulaşacağımıza eminim
c...
Biz tedaviye başladık. Benim hedefim kilo almaktı. Burak Bey sayesinde verdiği listeyle düzenli beslenmeye özen gösterdim. 1 ayda 7 kilo aldım. Şimdi hedefimdeyim. Kendisinin güler yüzü ve ilgisi dolayısıyla çok memnunum.
h...
Kıdemli fitness eğitmeniyim. Burak Bey'e kilo alıp vermede sorun yaşadığım için başvurdum. Işını severek yapan başarılı biri olduğunu bize gösterdi. Çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Sosyal medya üzerinden ulaştım. Fazla kilolarımdan kurtulmak için kendisinden yardım aldım. 3 haftada 6 kg verdik. Çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Sosyal medya üzerinden ulaşım sağladım. Fazla kilo problemim vardı. 4 seanslık bir sürecimiz oldu ve toplamda 7 kg verdim ve memnunum. Tavsiye ederim.
e...
Burak hocayla yaklaşık 3.5 aydır çalışıyoruz. Sosyal medya üzerinden kendisiyle iletişime geçtim. Kilo vermek amacıyla birlikte toplamda 17 kilo verdik ve hala birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Burak hocadan çok memnunum, özel listelerle diyetimi gerçekten sürdürülebilir hale getiriyor ve her gün çok hevesli öğünlerimi hazırlıyorum. Kısacası kendisinden çok memnunum, bütün herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
h...
Sosyal medya üzerinden denk geldik. Şeker hastalığım vardı. İlaç kullanıyordum. Sağlıklı beslenme için Burak Bey'e başvurdum.
3 aydır kendisiyle çalışıyorum. Şeker düzeni kontrol altına alındı. Şu an değerlerim normal. Tavsiye ederim.
r...
Burak Bey'le bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kilomdan gün geçtikçe rahatsız olmaya başladım. Tek başıma ilerleyemeyeceğimi anladığım için Burak Bey'le tanıştım, iyi ki de tanıştım. 77 kiloyken Burak Bey'in desteğiyle -12 kilo verdim. Arkadaşlarıma ve çevreme de her zaman öneririm.
g...
Burak Hoca ile sosyal medya üzerinden iletişime geçtim. Kilo vermek istiyordum. Kendisiyle toplam 17 kilo verdik. 1 aylık süreçte kendisinden çok memnunum. Herkese de tavsiye edebilirim.
c...
Kendisini sosyal medya üzerinden tanıyorum. Boyuma göre kilom fazlaydı. 68 kg ile başladık, şu an 64.5 kiloyum. 2 haftada 3.5 kg verdim. Kendisinden memnunum.
Burak Sarıgöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Sarıgöl, Diyetisyen. Size Burak Sarıgöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Burak Sarıgöl adresi nerede?Burak Sarıgöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Sarıgöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Sarıgöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Sarıgöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Sarıgöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Sarıgöl hangi dilleri konuşuyor?Burak Sarıgöl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Sarıgöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Sarıgöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Sarıgöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Sarıgöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Burak Sarıgöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Sarıgöl hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Sarıgöl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler