Burak Subaşı Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
GİTTİM DÖRDÜNCÜ PSKİYATRİ DOKTORU VE ÇOK MEMNUN KALDIM SANKİ Bİ PSİKİYATRİ DOKTORU DEĞİLDE Bİ ARKADAŞIMLA KONUŞUYOMUŞ GİBİ HİSSETİM .ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ Bİ DOKTOR .HİÇ ÇEKİNMEDEN İLK DEFA BİRİNE KENDİMİ BUKADAR RAHAT AÇTIM BUNUNDA DOKTORUMUN SAMİMİYAETİNİ BANA YANSITMIŞ OLMASINDAN GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM .TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.
Burak Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Subaşı, Psikiyatri.
Burak Subaşı adresi nerede?Burak Subaşı adresini belirtmedi. Burak Subaşı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Burak Subaşı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Subaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Subaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Subaşı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burak Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.