Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Psikiyatri Randevusu
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Burak Toprak Psikiyatri & Psikoterapi Kliniği
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 2009 yılında psikiyatri uzmanlık eğitmine başladı. Bilişsel davranışçı terapi, kabul ve kararlılık terapisi, çift terapileri, dinamik yönelimli terapi eğitimlerine katıldı. Alkol&Madde Bağımlığı kliniğinde ve Sigara Bıraktırma Polikliniğinde bağımlılıkla ilgili çalışmalar yürüttü. 2013 yılında psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladı.
2014-2016 yılları arasında Elazığ Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesinde mecburi hizmetini yaparken toplum ruh sağlığı ve madde-alkol bağımlılığı alanında çalışmalar yürüttü. Özellikle bakıma muhtaç hastaların yeniden sosyal işlevselliğini arttırmak için grup terapileri,, bireysel terapiler ve psikoeğitim çalışmaları yaparak engelli bireylerin topluma yeniden kazandırılmasını hedefledi.
2016-2017 yılları arasında Özel Fransız Lape Hastanesinde Bağımlılık Servis Şefi olarak alkol bağımlılığı ve madde bağımlılığı konusunda çalışmalar yaptı.
2017-2018 yılları arasında Özel Moodist Hastanesinde Başhekimlik yaptı. Panik atak, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Alkol ve Madde Bağımlılığı, Emdr Terapisi, Bireysel Terapi, Çift Terapisi, TMS Tedavisi alanlarında çalışmalar yürüttü.
2014-2018 yılları arasında ulusal ve uluslararası kongrelere katıldı. Psikoloji alanında eğitimler ve seminerler verdi. Hergüne yeni bir bilgi ilkesiyle çalışmalarına devam eden Uzm Dr Burak Toprak 2018 yılı itibariyle Bağdat caddesinde Dr Burak Toprak psikiyatri&psikoterapi kliniğini kurmuştur.
oğ...k
Açık yüreklilikle kendinden bahsetmesi beni çokça etkiledi. Eksiklerimi iyi gözlemleyip ona göre ilaç başladı.
In just a few sessions Dr. Toprak has helped me to understand my condition and has changed my life for the better. Dr. Toprak is immensely knowledgeable and competent, a great listener, and asks the right questions. I'm very grateful I have found him and I highly recommend Dr. Toprak.
Hasta
Burak bey ile daha yeni başladım
Çok ilgili. İletişimi, ayrıntılı bilgi vermesi, tedaviyi tek tek anlatması. Ben kendisi ile görüştükten sonra çok huzurlu oluyorum.
d....g
Daha önce Burak bey sayesinde panik ataktan kurtulmuştum. Şimdi alkol tedavimde sayesinde çok kısa sürede çok büyük bir yol katettik. Beklediğimden hızlı ve etkili sonuçlara ulaştım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
di...m
Burak bey ile önce yüzyüze ardından şehir dışına taşınma sebebi ile telefon ile seanslarımı devam ettirmekteyim, kendisini tanıdığım günden itibaren hayatımın dönüm noktalarında pozitif anlamda değişiklik yaşadığımı çok rahat söyleyebilirim, kendisine buradan da teşekkür eder sevgilerimi yollarım.
da...r
Ilk gorusmem olmasina ragmen cok bilgilendirici ve guven verici bir seansti. Cok memnun kaldim , mesleki bilgisi ve konuya hakimiyeti beni icinden gectigim surecle ilgili cessretlendirdi. Kesinlikle gonul rahatligi ile tavsiye ederim
Çok deneyimli ve ilgili bir doktor. Ablamın depresyon tedavi sürecine ciddi katkıda bulundu, herkese tavsiye ederim
kü...z
Tedavi olmak amaçlı Burak bey'e gitmeye başladım. Onu tanımak benim için büyük bir şans oldu. İlk seansin sonunda bile kendimdeki değişimi görmeye başladım. Ne zaman arasam veya mesaj atsam her zaman destek olmuştur. Seanslarimizdan sonra hep kendimi daha iyi hissettim. İyiki var. Kendisine çok teşekkür ederim.
Samimiyetle destek oldu ve hem kızım hem de benim için büyük destekti. Ergenlik ve LGS süreci üst üste gelince zorlanmıştık ama Burak Bey'le hepsi çözüldü.
s....y
Şikayetimi rahatça anlatabildim..ver beni özenle dinledi...sözümü kesmeden şikayetimi sonuna kadar dinledi..en son noktada görüşlerini aktardı..rahatladım mı ? Evet..güven veriyorum? Evet.. Devam edecek miyim? Evet...
Burak Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Toprak, Psikiyatri. Size Burak Toprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Psikoterapi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Burak Toprak adresi nerede?Burak Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No:201 D:5 Kat:2 İkar İş merkezi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Toprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Toprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Toprak hangi dilleri konuşuyor?Burak Toprak ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Toprak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Burak Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler