Abdominal Laparoskopi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
• Gaziantep Anadolu Lisesi 1986-1993
• İstanbul üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 1993-1999
• Uzmanlık eğitimi: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD 2000-2006
me...
Op.Dr. Burak Uğraş bey ile 2016 yılında tanistik ve 26.05.2017 de Türkiyede cesitli Doktorlar ile görüssemde Tavsiye ile gittigim Burak beye sayesinde, 165,00 kilo ile kalp hastaligima ragmen,Tüp mide ameliyatina girmistim. 2019 de 88 kiloya kadar düstüm.
Suan 12.02.2024 ve maalesef tatli aliskanligim yuzunden 6 yilda 12,00 kilo aldim. Bir fiil islerimle ugrasiyor, Spora ve baska aktivitelere katilmaya vaktim olmuyor. Herseyi yiyememe ragmen kendime kesinlikle sorun yapmiyorum. 6 yil önce kilom sebebi ile ölümle yüzyüze gelmistim.
Kendime güvenim geldi, Toplum icinde bambaska bir mevkiye, pozisyona geldim, konfeksiyon ölcülerimle her magazadan alis veris yapabiliyorum, Kendime özgüvenim artti,
Toplum icinde bambaska bir bakis acisi ile ilgiyle izleniyorum, baslandim, Ciddiye alinmama ve gülümsemelerden kurtulmustum
Sizlerede tavsiye ederim. Gercekte cok degerli bir doktorumuz.
dp...t
Op.Dr. Burak Uğraş ile 2012 yılından beri tanışıyoruz. Benim bir gece karnımın ağrıması sonucu acilen apandisit ameliyatımı gerçekleştiren “kahramanım” o benim. Burak bey çok güler yüzlü ve hastalarıyla çok ilgilidir. Hala görüşüp konuşmamız Doktorluk sıfatının yanında dostane yaklaşımı bunun en büyük örneğidir. Gerçekten çok sevdiğim ve saygı duyduğum hatta işine olan özverisine hayran olduğum bir insan Burak Uğraş. Hep var olsun hayatımızda :)
ar...4
Burak hocamla 2017 yılında tanıştık çok başarılı bir ameliyat geçirdim oncesı ve sonrası herseyiyle çok başarılıydı hocamın Güler yüzü hiç sıkılmadan her soruya cevap vermesı sakinleştirmesi sonuç cok başarılı oldu bugün olsa hiç düşünmeden canımı emanet ederim iyiki varsiniz hocam
dm...k
Ben Doktor Beyde 2016 Mayis ayinda amliyat oldum 120 Kilo ile amliyata girdim ve iki sene icerisinde 65 kiloya ulasdim. Hayatima yeni Bir sayfa Acti doktorum. Almanyada yasiyorum korkularimda vardi ama her hasta gibi Ben cok ön arasdirmalar yaptim Doktor beyin yanlizca tüp mide amliyatlari yapmayipda daha büyük kanser amliyatlari yapap iyi sonuclar elde etiyi icin tercihimi ondan yana kulandim Ve bu kararimdanda Hic Bir pismanlik duymuyorum.
es....
Sadece doktorum değil o benim için artık “Burak abi” !
Senelerdir yaşadığım sağlık problemlerini 6 ay gibi cok kısa bir sürede çözdük. Diplomasını alan herkes doktor olabilir. Ama Dr. Burak Uğraş’ın hastaya yaklaşımı şahane.. Kaç kişi ameliyat sonrası doktoruna sarılarak teşekkür edebilir ki. Ben ettim! O’nu tanıdığım için çok şanslıyım. Ameliyata ailem karşıydı. Tıbbi olarak tüm gerçekleri bana ve aileme çok güzel bir şekilde izah etti. Bu kadar başarılı bir doktorun hala mütevaziliğini koruyor olması günümüzde çok zor. Özetle benim ve ailemin gönlünü fetheden insan, aile doktorumuz oldu.. artık herşeyi ona danışıyoruz. Tüm kaprislerime gülümseyerek ve ilgiyle yanıt veriyor. Ameliyata karar vermeden önce mutlaka Burak Bey ile bir görüşün derim. Samimiyetini ve bilgisini ilk tanıştığınızda siz de görecek ve şaşıracaksınız. 50kg yükten kurtuldum ve çok sağlıklıyım. Darısı tüm isteyenlerin başına..
ay...a
İnternette mide küçültme ameliyatı yapan doktorları araştırırken dr. Burak beyi bulmam benim için çok büyük bir şans kısmet olduğunu düşünüyorum. İlk görüşte ki güven çok önemli ve ilk görüşte o güveni içtenlikle insana inandırıyor mide küçültme ameliyatımı 2017 de 18 yaşımdayken gerçekleşti artık dr.Burak bey sayesinde kaliteli yaşamım var. Daha sağlıklı, hızlı,mutlu ve tarz bir yaşamım var. Ameliyatımdan sonra da saat geç olsa bile aradığım zaman hemen açması git gide iyi ki dr burak bey dememi daha da gerçekçi kılıyor. İlgi, samimiyet,tecrübe,güven Söz konusu sağlığımız olunca bu özellikleri ararız ben dr.Burak beyde buldum çok teşekkür ederim.
em...k
Öncelikle belirtmeliyimki Burak Bey tarafından 2012 Aralık ve 2015 Temmuz ayında iki kere ameliyat edildim.
Her iki ameliyat öncesi ve sonrasında mesleki ilgi, alaka ve beceri konusunda benden tam not almıştır.
Ameliyatın gerekliliği, zamanlaması ve yöntemi gibi hasta açısından son derece önemli olan kararların verilmesi sırasında - alışık olduğumuz 12 ayaklı buzdolabı karakterli cerrahların aksine - son derece insani bir yaklaşımı olduğunu, açıklamalarıyla güven verdiğini, yönlendirmelerinin ise %100 doğruluğunu iki kere yaşadım.
Yarın bir ameliyat olmam gerekse düşünmeden önerilerini kabul eder, bıçağının altına yatarım.
Gönül huzuru ile Sayın Burak Uğraş'ı herkese tavsiye ederim.
Emre Öztürk
Burak Uğraş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Uğraş, Genel Cerrahi. Size Burak Uğraş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Mide Ameliyatı, Gastrik Bypass, Gastroskopi, Kolonoskopi, Abdominal Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı.
Burak Uğraş adresi nerede?Burak Uğraş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstwest B/Blk. N:142 Bahçelievler Yenibosna İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Uğraş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Uğraş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Uğraş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Uğraş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Burak Uğraş hangi dilleri konuşuyor?Burak Uğraş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Uğraş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Uğraş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Uğraş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Uğraş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Burak Uğraş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar