Psk. Burak Ünal
Kızılırmak mahallesi Muhsin yazıcıoğlu caddesi Akgül apartmanı kat:4 1436. Sokak no:15, Ankara
Psk Burak Ünal Danışmanlık
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Terapötik Kartlar Terapisi
Psk. Burak Ünal
Eğitimim sadece teorik değil, aynı zamanda pratik deneyimlerle de desteklendi. Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Cinsel Terapi gibi uygulamaya yönelik eğitimler alarak, psikolojik destek süreçlerinin çeşitliliğini ve etkinliğini anlama fırsatı buldum.
Kariyerimde, TED Ankara Koleji ve Okyanus Koleji gibi prestijli kurumlarda çalışma fırsatı elde ettim. Bu deneyimler, öğrencilere ve ailelerine psikolojik destek sunma ve onların yaşamlarında olumlu değişimler yapma şansını sağladı.
Şu anda, Emin Terapi Merkezi'nde çalışıyorum ve burada ergenlerden yetişkinlere, çiftlerden ailelere kadar geniş bir yelpazedeki insanlara destek sunuyorum. Hem online platformlarda hem de yüz yüze seanslarla bireylerin, çiftlerin ve ailelerin psikolojik ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirme fırsatı buluyorum.
Her bireyin benzersiz bir hikayesi ve ihtiyacı olduğuna inanıyorum ve her bir danışanımla empati ve anlayışla yaklaşıyorum. Amacım, onların potansiyellerini keşfetmelerine, içsel güçlerini artırmalarına ve daha sağlıklı, mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürmelerine destek olmaktır.
PSİKOLOG & AİLE DANIŞMANI BURAK ÜNAL
Kendimi ifade edemeyen birisi olarak yavaş yavaş kendimi tanıtmaya başladığımı farkediyorum hocamızın sayesinde de cümle kurabilmeye başladım
ş.....
Burak beyle bireysel terapiye başlamadan önce daha önceki terapi girişimlerimin olumsuz sonuçlarından dolayı tedirginliğim vardı fakat kendisi ön yargımı tamamen kırdı. Problemlerimi aşmamda, kabullenmemde objektif yaklaşımıyla süreci çok güzel yönetiyor. Sürecimizin devam etmesine rağmen kendimi çok daha farkındalıklı, güvende ve sağlıklı hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
o....d
Burak hocayla bireysel terapiye başlayalı birkaç seans olmasına rağmen terapi sürecinden çok memnun kaldım.Kendisiyle süreç boyunca objektif ve sistematik yaklaşımı ile sorunlarımı bir bir ele aldık.Problemlerimi aşmamda bana yardımcı oluyor.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ha...a
Hayatımda yaşadığım derin kaygılar nedeniyle hem kendimi hem de ailemi olumsuz etkileyen bir dönemde Burak Bey ile tanıştım. Onun benzersiz yapıcı yaklaşımı ve güçlü bağ kurma yeteneği sayesinde, kısa sürede etkileyici bir ilerleme kaydettim. Kaygılarımın yaşam kalitemi ve sevdiklerimle sağlıklı iletişimimi nasıl zorlaştırdığını anlamaya başladım.Ögrendimki , çoğu zaman aşırı tepkilerim sadece mevcut durumla değil, geçmişteki travmalarla da bağlantılıymış. Unuttuğumu düşündüğüm bir çok olayın beni ne kadar etkilediğini fark ettim ve Burak Bey'in rehberliğinde bu engelleri aşmayı başardım.Yollarımızın kesişmiş olması benim için büyük bir şans; kendimi son derece güvende hissediyorum.
d....u
Burak Beye benim için kötü giden ilişki sürecimde başvurdum.Bana kendimin farklı yönlerini gösterdi, ilişkideki rolümü anlamama yardımcı oldu.Aynı zamanda öfkemi kontrol etmeye başladım.İlişkimin seyri değişti.Terapi sürecim devam ediyor, Burak beyle çalıştığımız için şanslı hissediyorum,iyi ki yollarımız kesişmiş.
i̇...ç
İnternetten yorumlara bakarak buldum. Değersizlik duygusu için başvurdum. 6 seanstır gidiyorum. İyi yönde değişimler var. Bilişsel davranış terapisi yapıyoruz. Daha sağlıklı davranışlar ve düşünceler edinmeye başladım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Burak Bey yargılı değil, empati kurabilen birisi. Kendimi onun yanında rahat hissediyorum. Ben memnunum.
s....d
Kendim araştırıp bulup panik atak için başvurdum. 3 aydır gidiyorum. Sınavlarımdan dolayı ara verdim şu an ama tekrar başlayacağım. Panik atağım için nefes egzersizleri uyguladı. Geçirdiğim travmalar hakkında görüştük. Şu an çok iyiyim. Artık panik atak geçirmiyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Arkadaşıma tavsiye ettim o da seans almaya başladı. Burak Bey, gereken mesafeyi koruyan birisi. Kendisinin yanında her şeyi rahat konuşabiliyorum ve çekinmiyorum. Ben memnunum.
Burak bey sorunlarımı anlamamda ve kendimi tanımamda bana oldukça faydalı oldu. Onunla yollarımız kesiştiği ve terapiye onunla birlikte başladığım için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim
s....u
Seans sürecine başlama sebebim son zamanlarda içinde bulunduğum ilişkimden kaynaklı kendimi değersiz içe kapanmış ve değersiz hissediyordum.Burak Beyle sürece başladıktan sonra ilişkimde yaşadığım sağlıksız süreçlerin farkına varmaya yardımcı oldu.Her konuda güzel bilgiler ve kitap tavsiyelerinde bulundu.Somut aksiyonlar almamda bu süreç etkili oldu.Kendimi artık daha özgüvenli ve mutlu hissediyorum.Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum ve görüşmenizi öneriyorum.
h....f
Burak Beyle 3 aydır sürecim üzerine görüşüyoruz.Kendisi alanında yetkin ve profesyonel.Danışanın ihtiyacına göre farklı terapi ekollerini kullanıyor.Başvurma sebebim kendimi depresif , değersiz ve kaygılı hissettiğim içindi.Burak Bey yaptığı testler ve gözlemleri sonucunda seanslarımızı düzenledi.Bu süreçlerin üzerine birlikte çalışıyoruz ve farkındalığım şimdiden arttı.Kendimi çok daha iyi hissediyorum ve mutluyum.
Burak Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Ünal, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Burak Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Burak Ünal adresi nerede?Burak Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öveçler mahallesi Kabil caddesi 3/2 Ankara
- Kızılırmak mahallesi Muhsin yazıcıoğlu caddesi Akgül apartmanı kat:4 1436. Sokak no:15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Burak Ünal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Burak Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Ünal hangi dilleri konuşuyor?Burak Ünal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Burak Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar