E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir
pi...u
Geçirdiğim motosiklet kazası sonucu sol diz ön çapraz bağ , arka çapraz bağ ve dış yan bağlarım kopmuştu. İlk ameliyatım başarısız geçmişti üzerine dahi basamıyordum. İkinci ameliyatımda Burak hocamla tanıştım , ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sürecinden sonra yapıcaklarımı tek tek anlattı ve çok ilgilendi. Ameliyatım başarılı geçti ve şuan koşabiliyorum atlayıp zıplayabiliyorum :) Allah bin kere razı olsun. Güleryüzlü samimi ve işinde gerçekten başarılı bir doktor :)
ya...n
Geçirdiğim trafik kazasından sonra humerus kemiğim kırılmıştı ve koluma 1 ay konservatif tedavi uygulandı. Kemiğim kaynadıktan sonra doktorum tedavimin bittiğini söyledi. Yaklaşık 1 ay daha sonra durumun iyiye gitmediğini fark ettim. Hareket kısıtlılığım artmıştı ve ağrılarım azalmıyordu. Bu nedenle başka doktorlara da başvurdum. Sorunum birkaç ay boyunca çözülemedi. Burak Bey ise muayenemden hemen sonra yapılması gerekeni açıkladı. Böylece artroskopi ameliyatı (kapalı ameliyat) oldum ve sonrasında kendisinin bana uygun gördüğü fizik tedavi programını uygulayarak yeniden sağlığıma kavuştum. Güler yüzlü, kibar, sabırlı, başarılı ve kendinden emin bir doktor Burak Bey. Bu nedenle ona tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim :)
Burak Yağmur Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Yağmur Öztürk, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Burak Yağmur Öztürk adresi nerede?Burak Yağmur Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E5 Karayolu Üzeri İçerenköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Yağmur Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Yağmur Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Yağmur Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Yağmur Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Yağmur Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Yağmur Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Burak Yağmur Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları