Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Pamukkale üniversitesi Psikolojik danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Çocuk, ergen ve yetişkinlere kendi ofisinde bireysel psikolojik danışma hizmeti vermektedir.
Deneyimleri;
• Türk Silahlı Kuvvetleri (Psikolojik Danışman) (2020-2021)
• İzmir Bergama Ulubatlı Hasan ortaokulu özel eğitim (öğretmenlik) (2019-2020)
• İzmir Bergama Selçuk Bey İlkokulu özel eğitim (öğretmenlik)(2018-2019)
• Denizli Kâtip Çelebi İlkokulu (Stajyer Psikolojik Danışman) (2018)
• Denizli Pınar Kent İlkokulu (Stajyer Psikolojik Danışman) (2017)
• Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi (Gönüllü Psikolojik Danışman)(2016)
Sahip Olduğu Sertifika ve Katıldığı Eğitimler;
-Aile Danışmanlığı Programı (MEB/Samsun Üniversitesi)
-Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi (Boğaziçi Enstitüsü)
-Etkili İletişim Eğitimi (Boğaziçi Enstitüsü)
-Masal Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Karatay Üniversitesi)
-Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Karatay Üniversitesi)
-Travma Vakalarına Varoluşsal Terapi Bakış Açısı I Vaka Analizleri ile Travma ( Bi'şey Akademi)
-Çocuk Resimleri Yorumlama Eğitimi (Pamukkale Üniversitesi)
-Panik Bozukluğun Tedavisinde Psikoeğitim ve Kognitif Terapi Teknikleri (Psikoterapist Dr. Vahdet GÖRMEZ)
-Çocuk ve Ergenlerde EMDR Uygulamaları (Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof.Dr. Şaziye Senem BAŞGÜL)
-Çocuk Ruh Sağlığı Alanında CNS Kullanımı (Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof.Dr. Mücahit ÖZTÜRK)
Deneyimleri;
• Türk Silahlı Kuvvetleri (Psikolojik Danışman) (2020-2021)
• İzmir Bergama Ulubatlı Hasan ortaokulu özel eğitim (öğretmenlik) (2019-2020)
• İzmir Bergama Selçuk Bey İlkokulu özel eğitim (öğretmenlik)(2018-2019)
• Denizli Kâtip Çelebi İlkokulu (Stajyer Psikolojik Danışman) (2018)
• Denizli Pınar Kent İlkokulu (Stajyer Psikolojik Danışman) (2017)
Sahip Olduğu Sertifika ve Katıldığı Eğitimler;
-Aile Danışmanlığı Programı (MEB/Samsun Üniversitesi)
-Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi (Boğaziçi Enstitüsü)
-Etkili İletişim Eğitimi (Boğaziçi Enstitüsü)
-Masal Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Karatay Üniversitesi)
-Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Karatay Üniversitesi)
-Çocuk Resimleri Yorumlama Eğitimi (Pamukkale Üniversitesi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Burak Yıldıztekin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Burak Yıldıztekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Yıldıztekin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Burak Yıldıztekin adresi nerede?Burak Yıldıztekin adresini belirtmedi. Burak Yıldıztekin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Burak Yıldıztekin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Yıldıztekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Yıldıztekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Yıldıztekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Yıldıztekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Yıldıztekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Yıldıztekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Yıldıztekin ile iletişime geçmenizi öneririz.