Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Kent EGY Testi
Koppitz İnsan Çizim Testi
Koçluk Hizmetleri
Psk. Burakcan Yanlıç
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuk Değerlendirme Paketi
Psk. Burakcan Yanlıç
Burak bey ile sınav kaygım olduğu için görüştüm bu süreçte benimle iglenip destek oldu , eğer sizde sınav kaygısı yaşıyorsanız destek alabilirsiniz
mu...r
Burak beyle tavsiye üzerine görüştüm psikolojik olarak zor bir dönemdeyken yaptığımız görüşmeler sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum problemlerimi çözmemde en çok burak beyin nazik davranışları ve görüşmeler esnasında sergilediği tutum kendimi daha rahat ifade etmemi sağladı önümüzdeki seanslarda dahada iyi olacağını düşünüyorum
u.....
Psikolog Burak bey ile görüşmemizde sorunları konu konu ele alarak sorunlarımı çözmemde yardımcı oldu. Dostlarıma tavsiye edeceğim
b....k
Kendisinin güleryüzü ve samimiyeti beni ilk karşılaşmamızdan itibaren etkiledi. Burak Beyle yeni çalışmaya başladım ve şimdiden hayatım üzerinde etkilerini görebiliyorum.Tavsiye üzerine tercih ettim ve çok memnunum.
Burakcan Yanlıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burakcan Yanlıç, Psikoloji. Size Burakcan Yanlıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Koçluk Hizmetleri, Online Terapi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi.
Burakcan Yanlıç adresi nerede?Burakcan Yanlıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burakcan Yanlıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burakcan Yanlıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burakcan Yanlıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burakcan Yanlıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Burakcan Yanlıç hangi dilleri konuşuyor?Burakcan Yanlıç ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Burakcan Yanlıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burakcan Yanlıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burakcan Yanlıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burakcan Yanlıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Burakcan Yanlıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burakcan Yanlıç hangi sigortaları kabul ediyor?Burakcan Yanlıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar