el...s
Yıllarca migren denen baş ağrımın sebebibin boyun düzleşmesi olduğunu tespit edip benim geleceğimi kurtaran,teshisinin üzerinden 3-4 yıl geçmiş olmasina rağmen ismini hala unutmadığım başarılı doktor..
is....
Düşme sonucu omirilik L 1 kemiğim kırıldı ve % 30 çökme oluştu. Muayene olduğum Dr ların bir çoğu ameliyat dedi. Aydın bey e muayane olduğum da ameliyatsız da istirahat ederek iyileşebileceğimi söyledi. Aydın bey in takip ve önerileriyle 138 gün oldu her geçen gün daha da iyiye gidiyorum. Teşekkürler.
ya...5
Doktorumuz ilgili alakali siradan kendi arkadasiniz mis gibi 13. 11 2017 tarihinde dusme esnasinda beyin kanamasi gecirdi cok riskli olmasina ragmen hastamizi geri dondurme cabasini gosterdi kendisine burdan cok tsk ederim basarisinin devamini diliyorum o kadar mutevazi bir kisilige sayip ki cep nosunu verip farkli tepkiler olusursa cekinmeden hemen arayin beni diyecek kadar halk insani tsklerr aydin bey
er....
Eşimde bel fıtığı sorunu vardı ve fıtığı patlamış dayanılmaz ağrısı vardı toyota hastanesinde beyin sinir cerrahisi aydin bölükbaşı amaliyat olması gerektigini başka seçeneğin olmadigini söyledi ve sonucta amaliyatimizi olduk ve basarili bir amaliyat yaptı amaliyattan sonrada hastasiyla ilgi ve alakasi çok iyidi Sonucta aydin beye çok teşekkür eder biz hastasi olarak çok ama çok memnun kaldigimizi bellirtip diğer hasta arkadaslara tavsiye ederiz allah razi olsun doktor aydın bolukbasindan
nu...r
başarıl ıBel fıtığı ameliyat geçirdim eski sahlıgıma geri dondum DOKTORUM Opr.Dr. Burçak Aydın Bölükbaşı günlü güzel hastalarınlan tek tek ilgilenen tedavilerınl takıp eden saygı deger dokrorum size çok teşekkür edıyorum
Burçak Aydın Bölükbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçak Aydın Bölükbaşı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Burçak Aydın Bölükbaşı adresi nerede?Burçak Aydın Bölükbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Kirazca Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçak Aydın Bölükbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçak Aydın Bölükbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burçak Aydın Bölükbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçak Aydın Bölükbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçak Aydın Bölükbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçak Aydın Bölükbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Burçak Aydın Bölükbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.