Uzm. Dr.
Gastroenteroloji,
İç Hastalıkları
Yüreğir 1 adres
ç....ç
İnanılmaz iyi bir doktor. Hepatit b rahatsızlığım için gittim. Biyopsi yapıldı ve ilaç tedavisine başlandı.Farklı doktorlar beni korkuturken Burçak hanım içime resmen su serpti. Sizi dikkatle dinliyor ve sanki ailesinden biriymiş gibi tavsiyeler veriyor. Kendisine çok teşekkür ederim. (ÇAĞDAŞ ÇELEBİ)
bi...u
Adana yeni numune hastanisinde benim miğde rahatsızlığım nedeniyle burçak evren taşdoğan hocamıza yönlendirdiler hocamızda sağolsun bizimle çok iyi ilgilendiler sonsuz teşekkürlerimi sunarım allah razı olsun sağolun var olun hocam (MUSTAFA OTU)
mi...r
Üniversitede birçok hocaya gittim derdimi anlamadılar. Sağ olsun doktor hanım numune hastanesinde poliklinikte beni dinleyip muayene etti tedavime başladı Şu an çok iyiyim Allah ondan razı olsun. Muayenehanelerde verdiğim paralara acıyorum
ca...y
bugün ögrendim adanada oldugunuzu benim gibi eski bir hastanızdan bursada nakil olan bey sizi sordum biliyormusunuz diye evet deyince dünyalar benim oldu bende inter netten sizi buldum beni hayata döndürün doktorumun karşısında saygıyla eğilirim her zaman yeni iş yerizde başarılar dilerim.Cavit Atalay..Çanakkaleden sevgiler..
er...t
gittigine inanmak istemiyorum bendeki enegi büyük 1o numara dr du gitti şimdi çdh hastnesine gidesim yok ama mecburen gidiyoruz keşke geri dönse hersey gönlünce olsun burcak hanım
mi...r
Mesleğini severek, iyi niyetli her hastasına aynı mesafede yaklaşan ayrım yapmayan
mesleğine yakışan kişilikli bir Uzman Dr.du tayin ile gittiğini öğrendim hastası olarak çok üzüldüm, yolu açık her istediği başarılarla dolu olsun. S. UÇAR
dr burçak süpersin ilgi alaka 10 numara işini severek yapiyor ,
daha önce de kolonoskopi yaptırdım doktor hanım gibi cana yakın bir doktor görmedim
hasta ayrımı yapmadan muayene ediyor ellerine sağlik DR.burçak hanım teşekkürler
M.......EROĞLU
tu...k
duydumki adana ya tayin olmuş üzüldüm. Sayesinde hastalığımın ne olduğunu öğrendim. tedavisi sayesinde şekerimi kontrol altında tuttuğu gibi verdiği destekl ve öğütlerle 118 kg.dan şuan 83 kg ma indim. herşey için teşekkürler meslek hayatınızada bşarılar dilerim.
mi...r
çanakkalede hastaları ile çok ilgili bir doktordu işini iyi yapan disiplinli en önemlisi konusunda çok bilgili ç.d.h. için doktorun atamasının çıkması çok büyük bir kayıp
mi...r
çok iyi bir gastroenterolog hastasıyla fazlaca ilgili muayene süreleri uzun
Burçak Evren Taşdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçak Evren Taşdoğan, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları.
Burçak Evren Taşdoğan adresi nerede?Burçak Evren Taşdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçak Evren Taşdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçak Evren Taşdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burçak Evren Taşdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçak Evren Taşdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçak Evren Taşdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçak Evren Taşdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Burçak Evren Taşdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Gastroenterologlar