Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye, Altındağ
gu...a
sevgılı saygı deger burcak hocam sızınle iyiki tanışmışım.göstermiş oldugunuz ilği sabır yaklaşım herseye sagolun.basurumu ameliyatsız tedavi ettınız en çok korktugum seydı.tesekkurler
ha...s
reflümü stretta ile tedavi etti.kendisine cok tesekkur ederim.suan saglıgıma dahada önem gösterıyorum.butun mıde ve barsak şıkayetlerinizde dr.burcak kayhana basvuru yapabılırsınız
ha...e
Sayın Burçak Kayhan,son derece sıcak,hiperaktif,mesleğine çok saygılı hastasına da çok güven veren bir insan,tedavim son derece başarılı geçiyor,Hayatta en çok korktuğum endeskopi ve kolonoskopi uygulamaları okadar kolay geçtiki daha sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kendisine çok güveniyorum ve terddüt etmeden herkese tavsiye ediyorum.
Burçak Kayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçak Kayhan, Gastroenteroloji.
Burçak Kayhan adresi nerede?Burçak Kayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye Ankara
- Cinnah Cad.No:43/14 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçak Kayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçak Kayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burçak Kayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçak Kayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçak Kayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçak Kayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burçak Kayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar