Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
b...
Burçin Hanım’a başka bir hastasının referansı ile ulaştım. Dişlerimdeki renklenmelerden şikayetçi idim. Daha beyaz ve sağlıklı görünen dişler istiyordum. Öncelikli olarak başvurma sebebim bu idi. Fakat Burçin Hanım ilk muayene randevusunda tüm dişlerimi detaylı bir şekilde inceledi, röntgenime baktı ve arayüzlerde çürüklerimin olduğunu söyledi. Sonrasında da tedavi sürecimiz hakkında bilgilendirdi, diş temizliğini takiben arayüzlerdeki çürüklerimi temizleyip estetik dolgu yaptı. En son olarak da beyazlatma işlemi yapıp beni sağlıklı ve estetik bir gülüşe kavuşturdu. Eli çok hafif gerçekten hiç bir problem yaşamadan, güle oynaya tamamladık tedavi sürecimi. Kendisi gerçekten işini severek ve hakkıya yapan harika bir doktor. Güler yüzü tatlı dili ve her zamanki naifliği ile harika bir süreç tamamladık. Tanışmamıza vesile olduğu için arkadaşıma minnettarım. Doktorumu buldum, çok mutluyum. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık doktorum, size ne kadar teşekkür etsem az.
y.....
Burçin Hanım'a bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir hekim. Ben asıl olarak kanal tedavisi yaptırmak için kendisine başvurdum ve çok memnun kaldım. Hem ilgisi hem de yaklaşım şekliyle beni çok rahatlattı. Diğer tedavilerimi de kendisiyle yaptırdım ve her seferinde çok memnun kaldım. İşinde bilgili, başarılı ve son derece güleryüzlü. Burçin Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
a...
Annem Burçin Hanım'a tedavi olmuştu, onun sayesinde benim de doktorum oldu. Yirmilik diş problemim vardı. Kendisi çok kısa sürede dişimin çekimini yaptı. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
f.....
Doktor Burçin'e evime yakın bir konumda olduğu için, çevremizdeki klinikleri araştırırken tesadüfen rastladım. Kliniğin çalışanlarının samimi yaklaşımı da etkili oldu diyebilirim. Diş temizliği ve dolgu işlemleri için kendisine başvurdum. Hem temizlik hem de dolgu işlemleri süreçlerinde; her aşamada bilgilendirici, sıcak yaklaşımlı ve en önemlisi hastayı rahatlatan bir doktor olması beni en çok memnun eden özellikleri. Hastalara gösterdiği bu ilgi ve yakınlık, eşim dahil birçok kişiyi ona yönlendirmeme sebep oldu. Halen ben, eşim ve ailemden birçok kişi kendisinin takipli hastalarıyız. Özellikle diş hekimlerinden ve diş hekimi koltuklarından korkan hastalara Doktor Burçin'i tavsiye ederim.
c.....
Burçin Hanım'a eşim tedavi için gitmişti, onun tavsiye üzerine gittim. Diş temizliği ve muayene için gittim. Temizlik ve dolgu yapıldı, diş tedavilerime Burçin Hanım ile devam ediyoruz. Çevreme tavsiye ediyorum zaten, birkaç arkadaşımı yönlendirdim kendisine.
Burçin Hanım'a diş temizliği ve diş ağrısı için başvurdum. İşlemler titizlikle yapıldı ve her aşamada bana bilgi verildi. Bilgilendirmeleri çok detaylı olduğu için çok memnun oldum, eli çok hafif hiç ağrım olmadı. İşinde profesyonel bir kişi.
Burçin Hocam, arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğim bir doktordu. Ağrıyan bir dişim ve diş etimde kanama sorunum vardı. Kendisinden çok memnun kaldım, çünkü ağrımı hızla giderdi ve işlem sırasında hiçbir şey hissetmedim, eli son derece hafifti. Ayrıca işlemleri tane tane anlatarak sizi bilgilendiriyor ve sorduğunuz sorulara sabırla cevap veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
em...
Burçin Hanım işinde son derece başarılı çok iyi bir doktor. Yaptığı işlemin her aşamasında sizi bilgilendiriyor. Aynı zamanda çok güler yüzlü, çok sıcakkanlı bir doktor. Kanal tedavisi işlemim çok ufak bir sızıyla tamamlandı, hiç ağrım olmadı. Dişlerime yaptığı genel temizliği de çok titiz bir çalışmayla tamamladı, tekrar çok teşekkür ediyorum :)
f....a
Burçin hanıma daha önce de gelmiş ve çok memnun kalmıştım. Şimdi de genel kontrol, diş dolgusu ve temizlik için hizmet aldım. Bu sürecin tamaminda ayrıntılı olarak süreci benle paylaştı. Sürecin paylaşılması, güler yüzü beni tedavide en rahatlatan etkenler... Bunlardan da önemlisi eli çok hafif ve alanındaki yetkinliği hemen anlaşılıyor. Çok çok memnunum ve ozellikle diş hk koltuğundan çekinenlere tavsiye ederim.
el....
Burçin doktorum dişime dolgu kanal tedavisi ve diş çekimi yaptırdım .Kendisinin hastaya bilgileri en ince detayına kadar vermesi işlemi yaparken bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.Yaptığı işlemlerden çok memnunum
Burçin Kestane isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçin Kestane, Diş Hekimi. Size Burçin Kestane tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Tam Diş Protezi, Diş Çekimi, Gömülü Diş Çekimi, Komplikasyonlu Diş Çekimi, Zirkonyum.
Burçin Kestane adresi nerede?Burçin Kestane şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi FSM Bulvarı No:68/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçin Kestane isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçin Kestane online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burçin Kestane isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burçin Kestane, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burçin Kestane hangi dilleri konuşuyor?Burçin Kestane ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burçin Kestane isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçin Kestane bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçin Kestane ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçin Kestane hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Burçin Kestane hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burçin Kestane hangi sigortaları kabul ediyor?Burçin Kestane tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri