Ben Diyetisyen Burçin Medar.2021 yılında Trakya üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.Şuan ise İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü okuyarak kendimi birçok farklı alanda geliştirmeye devam etmekteyim.Kendimi mesleğimde geliştirmek amacıyla pek çok kurs, seminer ve kongrelere katıldım.Lisans tez çalışmamı 'Öğün atlama durumuna göre Tip 2 diyabet riski' üzerine yazdım.Kendimi güncel tutmak ve geliştirmek adına yeni çalışma ve ilgili kongre, seminer ve sempozyumları düzenli olarak takip etmekteyim.Çalıştığı kuruma ve danışanlarına değer katabilen, hastalıkların tedavileri için oluşturulan multidisipliner ekiplerin içinde yer alarak onların hayatlarına dokunmak isteyen bir diyetisyenim.

FizyoLium
Küçükbakkalköy Mahallesi Çelik Plaza Kayışdağı Caddesi No:137/1 D:7, Ataşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Online Diyet

Röportaj

Burçin Hanım’ın çalıştığı kuruma fizik tedavi hizmeti almak için başvurmuştum. Halihazırda bir diyetisyenle çalışmak istiyordum. Sağlıklı beslenme ve biraz kilo kaybı amaçlı. Kendisiyle kurumdayken tanıştım ve danışmanlık almaya karar verdim. Kesinlikle kendisini çevreme tavsiye ederim, ediyorum da. Çünkü bütünsel bir şekilde yaklaşan hem kişinin tahlillerini hem kişinin geçmişi ve yaşam tarzını gözeterek bir beslenme programı çıkartıyor. Her hafta duruma göre değişiklik sağlıyor aynı zamanda günlük olarak da öğün takibi yapıyor. 2 aydır danışmanlığını alıyorum ve gayet memnunum. Gözle görülür ilerleme kaydediyorum. Bir süre daha da danışmanlığını almaya devam etmek istiyorum ki sağlıklı beslenme konusunda bilgilerimi arttırmak ve ideal formuma ulaşmak için. Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim kendisini.

Fizyoterapist yönlendirmesiyle Burçin Hanım ile görüştüm. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum.
Burçin Hanım, diyetle ve besinlere bakış açımızı değiştirerek farkındalık sağlamak amaçlı çalışıyor. Konuyu diyet listesiyle sınırlandırılmadan beslenme eğitimi şeklinde olmasına özen gösteriyor. Ana odağında danışanların diyet döngüsünden kurtulup kendisine ya da başka bir diyetisyene ihtiyacı kalmasın diye çabalıyor.
Çevreme tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: FizyoLium Diyetisyen Randevusu

Burçin Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım biraz fazlalığım vardı ve iradesi düşük biriyim bu sebepten kaynaklı danışmanlık almak istedim ve zayıflama sürecimde diyet listem kişiye özel ve kişinin ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak hazırlanması Burçin Hanıma güvenimi arttırdı kendisini çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Sağlık sorunlarından dolayı arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldiğim pilates merkezinde kendisiyle tanıştım. Yine sağlık problemlerimden dolayı beslenme düzenimin değişmesi lazımdı. Bu konuda da destek almam gerekiyordu. Burçin Hanım işinde özverili, güler yüzlü, şahane bir beslenme uzmanı. Size özel, sizin ihtiyacınız olan listeler sunuyor. Kaçamak yaptığınızda telafi yolu sunuyor. Favorimdir Burçin Hanım.

Burçin hanım ile pilatese gittiğim zamanlarda, kendisi de orada diyetisyen olarak görev yapmaktaydı. Öncelikle tanışmamız sırasında hoş sohbeti ve güven verici konuşmaları sonrasında, kilo kontrolü sebebiyle diyet programına dahil oldum. Kendi özel sağlık sebeplerimden dolayı kısa bir süre destek alabildim ama kesinlikle, işini çok iyi yapan, her an dönüş yapan, zorlamadan hedefe ulaşmayı sağlamak için farklı alternatifler üreten, iyi bir diyetisyen. Bugün ihtiyacı olan herkese yönlendirebileceğim tek kişidir.

Dyt. Burçin Hanıma eşim başlamıştı, sonrasında onunla birlikte gittiğim süreçte tanıştım ve sağlıklı beslenmek için çalışmak istedim. Kendisi başlangıç sürecinde bana destek oldu ve motive etti, bu da benim ona başlamamı sağladı. İlk olarak istediği kan tahlillerinde kolesterolle ilgili bir durumum olup olmamasına göre ilerleyecektik, bu şekilde süreç başladı. Diyet süreci keyifli ve çeşitli geçti.

T

Tavsiye üzerine kendisine ulaştım. Burçin Hanım'dan çok memnun kaldım. Sayesinde 4 ayda 18 kg verdim. Çok kolay bir şekilde kilo vermeme yardımcı oldu. İyi ki tanımışım Burçin Hanım'ı, herkese tavsiye ederim.

Burçin Hanım'a klinikten ulaştım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Gayet kibar ve iletişimi iyi bir diyetisyen, danışanın yönlendirmesine açık ve katı diyet listeleri olmayan bir uzman. Çevremdekilere tavsiye ederim.

Burçin Hanım işinde son derece titiz ve özverili bir uzman. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Danışmanlık aldığım süre boyunca kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Yıllardır denemediğim zayıflama hapı, çayı ve iğnesi kalmamıştı. Hayatımın dönüm noktası olan Burçin Hanım ile tanıştım. Tanıştığımızda yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, insülin direnci ve Hashimoto nedeniyle hormon değerlerim oldukça yüksekti. İlk hedefimiz, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirerek ilaçlardan ve fazla kilolardan kurtulmaktı. Bu süreci Burçin Hanım sayesinde sorunsuz ve keyifle başardım.
Burçin Hanım, doyurucu, sağlıklı ve keyif alarak uygulayabileceğim bir beslenme düzeni oluşturdu. Hatta zaman zaman sevdiğim yiyeceklere de yer verdi. Ne zaman bir sorum olsa saat fark etmeksizin içtenlikle destek oldu. Motivasyonumun düştüğü anlarda beni hep güçlendirdi.
Sonuç olarak 7 ayda 35 kilo verdim, tansiyon ve insülin ilaçlarına veda ettim. Şu an tüm değerlerim dengede ve çok sağlıklıyım. Onun desteği sayesinde hayalini kurduğum sağlıklı hayata kavuştum. Benim gibi süreçlerden geçen herkese Burçin Hanımı tavsiye ederim.