SGK

Nakit, Kredi kartı

Banka Havalesi, Nakit

Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi

Moodist Hastanesi

Dil ve Konuşma Terapisti Burçin Mutlu, lisans eğitimini T.C Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca çeşitli kurumlarda staj yaparak deneyim kazanma ilkesini benimsemiş olan Burçin Mutlu, Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji bölümü, Biruni Hastanesi, Avrupa Özel Eğitim, Yurdagül Anaokulu, İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi ve alanında uzman dil ve konuşma terapistlerinin yanında stajlar yapmıştır. Lisans bitirme projesini ‘’Kordektomili hastalarda ses terapisinin etkililiği’’ üzerine yapmıştır. Şu an Haccettepe Üniversitesi'de Dil ve Konuşma terapisi üzerine Tezli Yüksek Lisans yapmaktadır.

Birçok farklı konuda alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen eğitim ve seminerlere katılmıştır ve halen teorik ve pratik bilgilerini zenginleştirmek için güncel eğitim programlarını takip etmektedir.
Dil ve Konuşma Terapisti Burçin Mutlu, Beylikdüzü’nde bulunan Luna Psikoloji ve Eğitim Merkezi’nde danışanlarına hizmet vermektedir. Online Terapi Hizmeti de bulunmaktadır.

Aldığı Eğitimler

Kordektomili Hastalarda Ses Terapisinin Etkililği

Katıldığı Program

Derya Baykal ile Gülümse programı

Röportaj

Burçin Hanım'dan memnunuz. Çocuğum kendisini seviyor. Çocuğumdaki kekemelik ve takılmaları için kendisiyle görüşme sağladık. Seanslardan sonraki sürecimiz daha iyiye gidiyor. Kekemeliğinde gerileme sağladı. Kendisinin söylediklerini düzgün bir şekilde uyguladığımız için iyiye doğru gidiyoruz. Oğlum seanslarına severek gidiyor ve mutlu oluyor. Seanslardan sonra daha farklı ve sakin oluyor. Burçin Hanım işini gereğince yapan bir uzman. Kendisi bizim ilk deneyimimiz oldu ve memnunuz. Burçin Hanım düzgün, saygılı, tatlı dilini çocuğuma yansıtan bir uzman.

Konum: Luna Psikoloji ve Eğitim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Burçin hanıma tavsiye üzerine gittim.Oğlumun konuşamama sorunu vardı.Kendisinin ilgi alakası ve güler yüzlü ve sıcakkanlı oluşu çekingen içine kapanık benden ayrılamayan oğlum bile kendisine yakınlaştırdı ve bensiz seanslarımızı daha kolay ilerlememizi sağladı.Ve biz çok güzel yol aldık.İşini bu kadar seven burçin hanımla bu yolda yürümek gerçekten çok daha güzel iyiki sizi tanımışız.

Burçin Hanım'la tavsiye üzerine kendim için görüşme sağladım. Kendisiyle güzel sonuçlar aldım. Burçin Hanım çok iyi, idealist, işini düzgün yapan bir uzman. Seanslardan sonra olumlu anlamda gelişmeler oldu. Kendisinden çok memnun kaldım.

Burçin Hanım'a ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Uyguladığı terapilerin faydasını gördük. 3 yaş altında konuşmayla alakalı sıkıntısı olan herkes kendisiyle görüşme sağlayabilir. Burçin Hanım'la internetten araştırma yaparken evime yakın olduğundan dolayı görüşme sağladık. 12 seans terapi aldık. Çocuğum öncesinde konuşmuyordu, şu anda konuşuyor. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden memnunuz.

Burçin Hanım ilgili, karşı tarafı anlamaya çalışan bir uzman. Kendisi her seanstan sonra seansın nasıl geçtiğine dair bilgiler veriyor. Babam için araştırma sonucunda görüşme sağladık. Babam beyin kanaması geçirdikten sonra konuşma bozukluğu vardı. Aynı zamanda yüz felci geliştiği için iyileşme süreci uzadı. Burçin Hanım gerçekten iyi bir dil ve konuşma terapisti. Kendisini herkese tavsiye ederim.

Kızım hiç konuşmuyordu, söylediklerimizi anlamıyordu. Hiçbir yere götürmemiştik. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda tamamen tesadüf olarak görüşme sağladık. Yaklaşık 7 aya yakındır danışmanlık hizmeti alıyoruz. Şuan da çocuğum çok çok daha iyi. Biz, farklı bir kuruma gittiğimizde durumunun iyi olduğunu ve Burçin Hanım ile devam etmemizin daha iyi olacağını belirttiler. Kendisi çocukla çok güzel iletişim kuruyor. Çocuğum daha dersine girmeden onu görünce mutlu oluyor. Burçin Hanım'ı çok seviyor. Çocuğumun kendisini gördüğündeki mutluluğuna değiyor. Kendisinin dersleri, eğitimi çok güzel. Biz çok memnunuz.

Konum: Online Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Ben kısa bir zaman önce konuşma probleminden dolayı Burçin mutlu ile terapi ye başladık şuan her şey yolunda hiçbir sorun yok

Konum: Luna Psikoloji ve Eğitim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Kekeleme ve harf cikaramama sebebiyle gidiyoruz çok memnunuz yaklaşımı çok iyi çok güleryüzlü ve işini çok iyi yapiyo

Ben de ve kızım da kendisinden çok memnunuz. Kendisi ilgili alakalı, anlayışlı, çok güzel anlaşıyorlar kızımla.5 aydan beri çalışıyoruz, ilerlemeler kaydettik.Benim kızım hiç konuşmuyordu.Kelimeleri azdı ama şuan konuşmaya başladı.Burçin Hanım'ın her seans sonrası bize de yönlendirmeleri oluyordu.Bilgi veriyordu.Hem yazılı hem telefonla birbirimize ulaşabiliyoruz.Danışmak isteyen herkese tavsiye ediyoruz kendisini.

Burçin Hanım'dan çok memnunum.Gidişatta çok güzel yardımcı oluyor.Sorun yaşayanlara tavsiye ediyorum kendisini.Çocuğumun kelime dağarcığı çoğaldı.Kendisini daha güzel ifade ediyor.Devam ediyoruz hala kendisiyle.Burçin Hanım çocuklara karşı çok güzel yaklaşıyor, çocuk diline inip aynı dilden konuşuyor ve çok ilgili biri.Bizlere de kitap önerileri ve yönlendirmeleri oluyor.