si...i
Bugün Sürekli çarpıntı şikayeti için gittiğim İyiki gitmişim diyebilecegim herkese tavsiye edebileceğim harika bir doktor ne mutlu böyle türk doktorlarına gurur verici. Hastayı sevgi ve sabırla aydınlatan örnek bir doktor herkese tavsiye ederim
Burçin Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçin Sağlam, İç Hastalıkları.
Burçin Sağlam adresi nerede?Burçin Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçin Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçin Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burçin Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçin Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçin Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçin Sağlam hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burçin Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Bağcılar İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy İç Hastalıkları Uzmanları
Gebze İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları