tu...n
Bu güzel insanı,
06/02/2012 yılında bir parkta tesadüfen tanıdım.
ardından bir diş problemim için aldığım randevuda o güzel insanın doktorum olduğunu anladım.
vahim olan dişlerimi kurtardı,ve harika oldu.kendisi alanında ve insanlığında başarılıdır.
şimdi kendisine şükranlarımı bir borç biliyor ve insanlığa olan aydınlık bakışı için yolunun daima açık olmasını diliyorum.
ga...n
2 yıl önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim. diş vahim durumdaydı ama kurtartı ve kaplama yaptı çok memnunum. tabi bunun dışında dolgu vs her operasyondan memnun kaldım.
go...a
Tesadüfen Dr um oldu ama çok memnunum. Birincisi çok güler yüzlü, insancıl. İkincisi çok zor gibi görünen dişim kanal tedavsiyle kurtardı. Artık diş hekimim Burcu Hnm:)
Burcu Bayar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Bayar, Diş Hekimi.
Burcu Bayar adresi nerede?Burcu Bayar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Bayar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Bayar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Bayar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Bayar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Bayar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Bayar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burcu Bayar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri