1989 yılında İstanbul/ Kadıköy’ de doğdum. Lise öğrenimimi Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamladım. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başladığım eğitimimden, 2013 yılında yüksek lisans diplomasıyla mezun oldum.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +49 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Bruksizm Tedavisi

Diş Hekimi Randevusu

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Hastaya yaklaşımı, nezaketi ve işini düzgün yapışıyla çok profesyonel bir hekim. Randevu saatinde gerçekleşti. Ben dolgu yaptırdım. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Lifemed Tıp Merkezi Diş Beyazlatma

Dt. Burcu Hanım tedavi boyunca doğru ve etkili bilgilendirme sağladı. Hem tedavi öncesinde hem sonrasında çok nazik bir şekilde gerekli yönlendirmelerde bulundu ve hiçbir soruyu cevapsız bırakmadı. İlk defa yaptırdığım bir işlem olmasına rağmen çok rahat hissetmemi sağladı. Diş beyazlatma işleminin de sonuçlarından çok memnunum.

Burcu Hanım randevularına sadık kaldı ve operasyonlarımız hızlıca bitti.Bütün işlemler yerindeydi.gayet rahattı.Dolgu ve diş temizliği yapıldı.Hiçbir problem yaşamadım operasyon sonrasında da .Kendisi süreci çok iyi anlattı.Herşey tamamen kontrolü altındaydı.Hastasının konforunu sağlayabiliyor.Başka hastalara da tavsiye ederim kendisini.

Muhteşem bir doktor.Kuzenimin tavsiyesi ile geldim kendisine. Diş tonu açma tedavisi için gelmiştim. Yapılan işlemden çok memnun kaldım.İlgi ve alakası güzeldi.Herşeyiyle çok memnun kaldığım bir diş hekimi.Ben arkadaşlarıma da tavsiye ettim.

Ben çok memnun kaldım yaklaşımından ve uyguladığı tedavilerden.Birden fazla şikayetim vardı. Hem dolgu ,hem köprü hem de diş etimle alakalı bir rahatsızlığım vardı.Onlar tedavi edildi. Burcu Hanım'ın bilgisini, hastaya olan yaklaşımını çok beğendim.Süreçle alakalı bilgilendirmeleri güzeldi.Tavsiye ediyorum kendisini.

Kendisinden memnunum.Gitmeyi düşünen hastalar varsa tavsiye ederim. İyi bir hekim.Benim birkaç şikayetim oldu.Diş taşı temizliği yaptırdım, sonra implant yaptırdım. Daha sonra bir diş çekimi oldu. Epeyce işlem yapıldı. Memnun olduğum için de sürekli kendisini tercih ediyorum.Ilımlı bir insan kendisi, açıklama da yapıyor. Bu işi neden yaptığını,yaparsa veya yapmazsa neler olacağını söylüyor .Kestirip atmıyor. İşlemin neden yapılması gerektiğini anlatıyor.İkna edebiliyor hastasını ve söyledikleri gerçekten size mantıklı geliyor .Ertelenmesi gereken birşey olduğu zaman da sizi asla zorlamıyor.

Eşimin tavsiyesiyle geldim Burcu Hanım'a.Burcu Hanım bir tane köprü, iki tane kaplama yaptı.Bir tane implant için de bekliyoruz.Yapılan işlemlerden çok memnun kaldım. Kendisi işinde gayet başarılı bir insan.İnsanlara yaklaşımı da çok güzel. Çok güleryüzlü bir insan, çok iyi niyetli olduğunu hissettim. Elinden geldiği kadar yardımcı oldu.Çok yardımcı oldu.Yaptığı iş konusunda çok hassastı. Beklediğim kadar hiç zorlanmadım.

Burcu Hanım gayet ilgiliydi ve eli hafifti.Ben normalde diş hekiminden korkarım .Kanal tedavisi yaptırdım, hiç acımadı diyebilirim.Bundan sonraki diş hekimim Burcu Hanım.Sürekli rahatlatıcı özelliği var. Konuşarak bilgi veriyor. O da insanı rahatlatıyor.Aorunun ne olduğunu ve ne yaptığını bildiğimiz için daha rahat hissediyoruz.Samimi ve güleryüzlü bir insan.Bu özelliği de çok iyi.Ben kendisini başka hastalara da öneriyorum.

P
Konum: Lifemed Tıp Merkezi Diş Hekimi Randevusu

Dr. Burcu hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım. İmplant yaptırdım ve çok korkmama rağmen tüm tedavi sürecinde oldukça titiz ve hassas ve güler yüzlü bir şekilde yaklaştı. İletişimi ve tedavi sonucu da gayet iyidi. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım. İmplant tedavisi olmak isteyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim

O

Kendisi çok ilgilendi,yapılan işlemden de çok memnun kaldım.Ben diş beyazlatma işlemi için gelmiştim kendisine.Beklediğimden daha iyi sonuçlar çıkardı kendisi.Yeterli olarak bilgilendirdi.Tavsiye ederim kendisini.