- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
e....ç
Burcu Hanım la 1 buçuk yıl önce danışan olarak tanıştım çok tereddüt etmiştim güler yüzü ve samimiyeti kişiyi dinlemesi ve motive etmesi benim için çok önemliydi Güzel yol katettik beni bu konuda desteklediği ve anlayışlı olduğu için çok teşekkür ediyorum Hocama
• Focus Psikoloji ve Diyet Merkezi • Kilo Verme Diyetleri •
ne...n
Burcu hanım çok ilgili güler yüzlü bir diyetisyen. Verdiği listelerle çok rahat kilo verilebiliyor. Süreci sürekli takip altında tutuyor
se...
Burcu hanım ile birlikte diyet sürecine başladığım için çok şanslıyım. Sıkmayan zorlamayan diyet listeleri ile güleryüzü ve samimiyeti bir araya gelince toplamda 14 kg vermiş bulunuyorum. Emekleri için teşekkür ederim
n....ö
Burcu hanım her şeyden önce çok güleryüzlü bir diyetisyen. Sürdürülebilir diyet listeleriyle kalıcı kilo vermeye ve kiloyu korumaya yardımcı oluyor. Alanında uzman ve yeniliklere açık.
• başka bir yer • Diğer •
f....b
Burcu hanım diyete olan bakış açımı değiştirdi, 23 kg verdik birlikte 4 ay oldu hala kilomu koruyorum. Sadece bir diyetisyen değil arkadaş gibi benimle ilgilendi. Kendisine teşekkürü borç bilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
• Focus Psikoloji ve Diyet Merkezi • Hastalıklarda Beslenme •
Burcu Hanım'a sosyal medya sayesinde ulaştım. Kendisine andulasyon sebebiyle başvurdum. Çok verimli gerçekleşen akıcı seanslarımız oldu. Harika bir diyetisyen ilgili, bilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle Burcu hanımı herkese tavsiye ediyorum
Burcu Hanım'a tesadüfen gittim. Fazla kilolarım vardı. Kendisi ile bu yüzden görüştüm, şuan da da görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar 10 kilo verdim. Şuan gayet iyi gidiyor.
h....e
Burcu hanım zayıflamak için tercihim oldu ikinci haftayı tamamladık oldukça memnunum her şey için çok teşekkür ediyorum bence zayıflamak için doğru adres
c.....
İlği ve alaka çok güzel herşey için çok teşekkürler kilo almak için başvurmuştum ve Burcu hocamın sayesinde 63 kilodan 75 kiloya çıktım herkeze tavsiye ederim çok teşekkürler herşey için
• Focus Psikoloji ve Diyet Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Burcu hanım, gerek ilgisi,gerek mesleki bilgisi, güler yüzü ve sabırlı kişiliğiyle hayatımız boyunca beslenme rutinimizi oluştururken yardım isteyeceğimiz bir beslenme uzmanımız olacak. Bizlere olan desteğinden, sabrından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Yiyerek zayıflamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı
• Focus Psikoloji ve Diyet Merkezi • Andulasyon Terapi •
Burcu Ciğerli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Ciğerli, Diyetisyen. Size Burcu Ciğerli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Burcu Ciğerli adresi nerede?Burcu Ciğerli adresini belirtmedi. Burcu Ciğerli yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Burcu Ciğerli adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Ciğerli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Ciğerli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Ciğerli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Ciğerli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Ciğerli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Ciğerli hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Burcu Ciğerli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.