ar...l
Doktor hanım ile geçen yaz mevsiminde tanıştım.Doğrusu çok etkilendim.İşini hakkı ile yapan ve insani ilişkileri kuvvetli bir hekim.Güleryüzlü ve tatlı dilli olması muhteşem bir olay.Kendisini takdir ediyor saygılarımı sunuyorum.Bir Ahlat'lı olarak Ahlat'a yakışır diyorum.Sosyal hizmet uzmanı Arif ATAKOL-Akhisar-MANİSA Tlf:0 505 830 10 18
Burcu Çuhadar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Çuhadar, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
Burcu Çuhadar adresi nerede?Burcu Çuhadar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Çuhadar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Çuhadar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Çuhadar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Çuhadar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Çuhadar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Çuhadar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burcu Çuhadar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar