Gebelik ve Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
i.....
Çölyak teşhisi ile birlikte uyguladığım diyetime rağmen devam eden ishalim, obezitem, gaz sancılarım, beslenmemle alakası olduğunu bilmediğim migrenim, eklem ağrılarım, kaşıntılarım vardı. Önce ishalim kesildi, sonra bilmediğim intoleranslarımı bulduk, eleye eleye, deneye yanıla, nasıl olduğunu bilmediğim bir 26 kilo gitti. Migrenim yok, ekrem ağrılarım yok, kaşıntılarım bitti, gaz sancılarım ve gazım kesildi. Kilo benim için hep ikinci plandaydı önceliğim hep sağlıklı olmaktı. Şimdi hem sağlıklı, hem de eskisinden 26 kilo daha hafifim.
Burcu Hanım bana bu süreçte hep çok iyi geldi, motivasyonumu hiç kaybettirmedi, modumu hiç düşürmedi. Gerçekten yapabileceğime hiç inanmadığım bir şeyi başarmamda en büyük desteklerimden biri oldu. Kendisine sağlığımı borçluyum.
Burcu Hanım'ı, özellikle daha önce çeşitli diyetler denemiş ancak bir türlü istediği kiloyu göremeyen biri olarak gönülden tavsiye ediyorum. Gerek bilgi birikimi, gerek yaklaşımı ve sürecimdeki desteği sağlıklı bir bedene kavuşmamı sağladı. Burcu Hanım olmasaydı premenopoz dönemim nasıl geçerdi düşünmek bile istemiyorum :)
ç....g
Burcu hanımdan çok memnun kaldım kafamdaki bir çok soruya yanıt aldım ve diyet yapma korkumdan beni kurtardı kişiye özel program hazırlaması ve amacının sadece zayıflatmak olmaması sağlıklı vücut için gerekenlerin yapılması konusunda bana uygun sağlıklı menüler oluşturdu
ö ...t
Çözümcü tavırları ile diyet yapmaya motive ediyor.
Diyete başlayalı 3 haftam ve suana kadar toplamda 4 kilo verdim
l.....
Burcu Hanım'dan son derece memnun kalmıştım.Gittiğim süre zarfında çok şey öğrendim. Sağlıklı beslenme konusundaki birçok tavsiyelerini hala uyguluyorum.Kesinlikle tavsiye ederim kendisini.Burcu Hanım bilinçli şekilde bu işi yapıyor. Gerçekten size ne gerekiyorsa onu söylüyor.Ben bir yılda kendimi yormadan üzmeden 12 kilo kadar verdim ve bir daha geri almadım.Listelerimde bulamayacağım şeyler yoktu.Benim bağırsaklarımda sıkıntı vardı.Karabuğday ve siyez unu kullanmaya başladım. Glutene olan duyarlılığı yok ettik.Hala kendisinin tavsiye ettiği markalardan alıyorum.Karabuğday ve siyez unu kullanıyorum.Chia,maş fasulyesini Burcu Hanım'dan öğrendim.Kahvaltıda avokado vermişti, vazgeçilmezlerim arasında oldu.Hep evde bulunduruyorum.Kendisi çok sıcak, çok yakın, çok içten gayet iyi bir iletişimimiz var.Birbirimizi çok sevdik.
Geçen sene 3 aylık süreçte Burcu Hanım'dan danışmanlık aldım.İnanılmaz memnun kaldım. Konusunda çok bilgili. Ayda 2 kilo vererek 3 ayda 6 kilo vermiştim.Hem kendi çok pozitif bir insan, sıkmadan üzmeden yormadan sağlıklı şekilde besleyerek kiloyu verdirtmişti.Pandemi girince araya tekrar kendim kilo aldım.Tekrar Burcu Hanım'la başlayacağım.Sağlıklı beslenmesi,bazı ulaşması zor olan yapması zor olan diyet uygulamaları dışında çok daha elimizin altında bulabileceğimiz,her yerden temin edebileceğimiz şeylerle program hazırladı.Takibi gayet iyiydi.Her konuda çok başarılı, kendisi de dünya tatlısı biri.
t....g
Burcu Hanım 'ın yönlendirmeleriyle 12 haftada 15 kilo verdim.Isindeki profesyonelliğini ve bilgisini bu süreçte her safhada hissettim. Üstüne bir de kendinizi yanında çok iyi hissettiğiniz empati yeteneği çok güçlü bir uzman. Idealist kişiliği ile sonuç almamanız imkansız
Çok memnunum.Kilo vermek için tercih ettim .Pandemi nedeniyle çok gitmiyorum ama genel olarak kendisinden memnun kaldım.Eşim baya bir faydasını gördü,süreç iyi geçti.Arkadaşlarımı da yönlendirdim, Mesleğinde yeterli bilgi sahibi,sevecen,cana yakın olduğundan ortaya güzel sonuçlar çıkıyor.
Duyum üzerine ve sosyal medyadan takip ediyordum.Karar verdim ve gittim.Çok iyi bir diyetisyen.Çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.Gıda alerjilerim vardı.Sağlıklı yaşam için tercih ettim.Sağlığıma kavuştum,iyi geldi, istediğim sonuca ulaştım.
ş.....
Ben kendisinden çok memnunum.Tavsiye ederim,senelerdir diyetisyenim,çok güzel kişiye özel tavsiyeleri oldu.Her konuda görüşü ve bilgisi var.Takıldığım zamanlarda diyet programımı değiştirdi.Bir kez 22 kilo verdim . 2.kez 17 kilo verdim,çok başarılı.Yürüyüşlerim fark etti,sağlığıma kavuştum.
Burcu Dilek Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Dilek Demir, Diyetisyen. Size Burcu Dilek Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Zayıflama Programı, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Burcu Dilek Demir adresi nerede?Burcu Dilek Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Dilek Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Dilek Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Dilek Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Dilek Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Dilek Demir hangi dilleri konuşuyor?Burcu Dilek Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Dilek Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Dilek Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burcu Dilek Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Burcu Dilek Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler